Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(rasyte.kn @ 2011 11 04, 14:12)
Mano oda itin sviesi, linkusi i sausuma.
Ieskau gerai dengiancios, bet kad nebuciau kaip su kauke krempudros vakarui, gal galetumet ka nors patarti?

Lancome photogenic
QUOTE(Stikliukė @ 2011 11 05, 11:19)
Ką patartumėt labai labai sausai, šerpetojančiai odai? Dabar naudoju jau antrą Chanel Vitalumiere buteliuką- tačiau maskavimo man per mažai jau...vasarą užtenka, o dabar nelabai blush2.gif

gal Lancome photogenic, Guerlain parure aqua g.gif
Atsakyti
laba diena,

pasidalinsiu savo ieškojimais, mano oda mišri, problematiška ir yra ką maskuoti:

Clarins truly matte. Numerio nepamenu, matiškumas 3-4 valandom. Maskavo vidutiniškai.
Guerlain parure extreme. Kol lankiaus soliariume, pirkau nr.3, paskui nr.2 . Maskavimas puikus, veidas gyvas atrodė, pataisyt reikėdavo po 4-5 val. Gaila ji man kimšo poras labai ir supratau, tai tik po kokio trečio buteliuko. O gal ji man taip patiko, kad nenorejo suprast ir matyt, kad kemša.
Diorskin Forever Extreme. Spalva 022 lyg. Nepatiko, veidas labai negyvas atrodė, pudra kažkaip negražiai gulėjo ant veido. Maskavimas vidutinis. Matiškumas 3-4 val.
Chanel mat lumiere. Vasarai , labai tiko numeris 30 cendre. Maskavimas vidutinis, ji nėra matinė, duoda veidui tokio gaivumo. Nuo veido pradėdavo plaukt po 3-4 val. Žiema pirkau nr. 20.
Dabar naudoju Make up forever mat velvet. Labai matinė pudra. Maskuoja puikiai, matiškumą išlaiko apie 6-7 val. Nekemša man porų. Nusipirkau nr. 30. Grynai mano veido spalvos. Norėtųsi šiek tiek tamsesnės, bet neradau tinkamesnės sad.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bazinė T: 05 lapkričio 2011 - 19:25
QUOTE(zuika_puika @ 2011 11 05, 12:31)
Dekui uz komentara, bandysiu ieskoti jos LT 4u.gif artimiausioj Kristianoj jos dar neturejo, bet ziuresiu kitur, tikiuosi kad ir spalvu pasirinkimas bus neblogas (internete raso kad iki 20 atspalviu, aisku pas mus tiek nebus).

siandien dar karta isbandziau turima meginuka galiu pagirti tikrai gerai islaike matiskuma 5val. daug geriau negu clinique pudros. per visa diena uzteko tik 1k pataisyt kompakine pudra thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Galadrielė @ 2011 11 05, 12:37)
Jeigu oda jautri, labai sausa ir dar problematiška, tai tik Clinique siūlyčiau. Superbalanced, perfectly Real turėtų tikti, dar Redness Solutions tokia ant ribos, nes Anti Blemish sausins, o Vitalumiere per mažai maskuos.

ne uz ka man ta anti blemish solutions nesausina schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
as jau kelerius metus istikima esu estee lauder double wear krempudrai. vis nuklystu sonan ka nors naujo ismegint, bet vis dar griztu prie double wear ax.gif
mano oda misri, likusi riebaluotis T zona.
knieti ismeginti chanel perfection lumiere. riebiaodes, kokie atsiliepimai?
Papildyta:
QUOTE(ZBITKA @ 2011 11 06, 02:37)
siandien dar karta isbandziau turima meginuka galiu pagirti tikrai gerai islaike matiskuma 5val. daug geriau negu clinique pudros. per visa diena uzteko tik 1k pataisyt kompakine pudra thumbup.gif  thumbup.gif

o koks maskavimas? ar pudra matine, ar turi sveiko svytejimo?
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2011 11 06, 02:37)
ne uz ka man ta anti blemish solutions nesausina schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

Vadinasi oda nėra labai sausa mirksiukas.gif
Atsakyti
O į riebumą linkusiai odai labiau tiktų Bourjois Healthy Mix ar Make up forever mat velvet? 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2011 11 06, 13:22)
as jau kelerius metus istikima esu estee lauder double wear krempudrai. vis nuklystu sonan ka nors naujo ismegint, bet vis dar griztu prie double wear  ax.gif 
mano oda misri, likusi riebaluotis T zona.
knieti ismeginti chanel perfection lumiere. riebiaodes, kokie atsiliepimai?
Papildyta:

o koks maskavimas? ar pudra matine, ar turi sveiko svytejimo?

perku jau 4 estee lauder double wear buteliuka. O isbandyta daug- dior forvere, guerlain parure, clinique anti blemish, clarins truly matte, bourjois healthy mix, shiseido superbalanced, gyvenchy photoperfection.
Labai labai domina isbandyti chanel matte lumier ir ta naujaja. Bet vis nesiriztu- tiek nusivylimu buta. Mano oda- misri i riebuma.
Koks nr is chanel matte lumier tiktu, jei estee lauder DW naudoju 39-creme ivory?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sweetvanilla: 06 lapkričio 2011 - 14:47
QUOTE(DA_LI @ 2011 11 05, 13:06)
Dior nude visai netiktų  schmoll.gif

QUOTE(egliuchiux @ 2011 11 05, 13:08)
drinks_cheers.gif  Dior nude man sausesnius plotus paryškina.. tai jei laaabai sausa oda tai tikrai netiks  4u.gif

ačiū 4u.gif
QUOTE(Galadrielė @ 2011 11 05, 13:37)
Jeigu oda jautri, labai sausa ir dar problematiška, tai tik Clinique siūlyčiau. Superbalanced, perfectly Real turėtų tikti, dar Redness Solutions tokia ant ribos, nes Anti Blemish sausins, o Vitalumiere per mažai maskuos.

dėkui- žiūriu, kad jau kelios pasiūlė Clinique ax.gif reiktų išbandyt, o gal padėtumėt atitaikyti spalvą?kaži kokia Clinique tiktų g.gif naudoju dabar Chanel vitalumiere clair cameo intensity 1 20 rolleyes.gif o to Clinique Superbalanced, perfectly Real yra LT? reiktų nubėgt pasitestuot unsure.gif
QUOTE(Vitulka @ 2011 11 05, 19:51)
gal Lancome photogenic, Guerlain parure aqua g.gif

4u.gif ačiū

Aš tai tuose reikaluose ,,bailiukė", nes kažkada išbandžiau kelias pudras ant veido tai kokį mėnesį vaikščiojau išberta- labai jautri odelė ir labai plona doh.gif bet o kaip atitaikyti neišbandžius g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikliukė: 06 lapkričio 2011 - 17:41
QUOTE(Stikliukė @ 2011 11 06, 18:38)
o to Clinique Superbalanced, perfectly Real yra LT?

man atrodo yra g.gif aš nusipirkau nesenai superbalanced 15ml pabandyti ax.gif .. tai man kur sausi plotai tai gerai ji.. o kur riebi oda tai is karto nuplauke biggrin.gif taip ir stovi viena karta pabandyta biggrin.gif
kristijanoj man atrodo rastumet ja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2011 11 06, 15:27)
O į riebumą linkusiai odai labiau tiktų Bourjois Healthy Mix ar Make up forever mat velvet? 4u.gif  smile.gif

Bourjois turiu dabar, o MUFE Velvet esu bandžiusi keletą kartų, abi tiko smile.gif Tik man gražiau veidas atrodo su Bourjois (o ir kainų skirtumas ryškus) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2011 11 06, 15:27)
O į riebumą linkusiai odai labiau tiktų Bourjois Healthy Mix ar Make up forever mat velvet? 4u.gif  smile.gif

Man atrodo, kad riebesniai odai Bourjois greit nuplauktu. Mano T zona ganetinai riebi, tai net su presuota nesilaiko ilgai ji butent T zonos srity schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikliukė @ 2011 11 06, 19:38)
dėkui- žiūriu, kad jau kelios pasiūlė Clinique ax.gif reiktų išbandyt, o gal padėtumėt atitaikyti spalvą?kaži kokia Clinique tiktų g.gif naudoju dabar Chanel vitalumiere clair cameo intensity 1 20 rolleyes.gif o to Clinique Superbalanced, perfectly Real yra LT? reiktų nubėgt pasitestuot unsure.gif

Yra Sarmoje, Douglase. Superbalanced manau tiks 01, o Perfectly Real antra arba trečia paletėje, neatsimenu numeriukų
Atsakyti