Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 10 25, 02:17)
deja nesu sios bandziusi  g.gif siandien vienos youtuberes izimios filmuke irgi uzmaciau, kad naudoja, o ji aplamai kiek zinau tik labai gerus produktus naudoja  g.gif cia  smile.gif

Kad ten kazkoks kitas BB cream g.gif 4u.gif Nu gl teks paziureti man ji, ypac ziema manau gerai butu, bet baisu, kad bliget greit imsiu, nes ir taip nosis po keliu minuciu blizga biggrin.gif o spalva Light ar Medium turite? As siaip sviesi esu, bet gal Medium pagyvintu veiduka blush2.gif
Atsakyti
[quote=amber123,2011 10 24, 22:26]
gal kas naudojat sia pudra, butu idomus atsiliepimai
as naudojau, gal 3 menesius, tai iskart vaizdas nieko, bet nuplaukia greit, ir kemsa poras, mano oda riebi, tai visai netiko schmoll.gif
Atsakyti
Naudoju Borjous healthy mix, jau antra buteliuka, bet kazkas man joje nebepatinka g.gif mano oda dabar pasidare sausa ir jautri,siaip budavo misri, bet dabar nebesusitvarkau doh.gif Anskciau naudojau Dior skin nude, kiek pamenu visai patiko, tik veidas pradzioje matinis,o paskui islysdavo blizgesys.Labai patiko chanel teint innosence, bet irgi, darbe sedint 9 val. nelabai kas lieka vakare..Dabar mastau ar imti dior skin nude ar pabandyti guerlain parure aqua g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2011 10 25, 22:18)
Naudoju Borjous healthy mix, jau antra buteliuka, bet kazkas man joje nebepatinka g.gif mano oda dabar pasidare sausa ir jautri,siaip budavo misri, bet dabar nebesusitvarkau doh.gif Anskciau naudojau Dior skin nude, kiek pamenu visai patiko, tik veidas pradzioje matinis,o paskui islysdavo blizgesys.Labai patiko chanel teint innosence, bet irgi, darbe sedint 9 val. nelabai kas lieka vakare..Dabar mastau ar imti dior skin nude ar pabandyti guerlain parure aqua g.gif

va mano kakta išsausėjusi tai bourjois netinka man schmoll.gif nes išryškina pasausėjimus doh.gif

dior nude patinka labai .. tik irgi ant vakaro nosis blizga g.gif 4u.gif

o guerlain parure aqua nėra labai sunki ? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliuchiux: 26 spalio 2011 - 09:28
QUOTE(egliuchiux @ 2011 10 26, 10:28)
va mano kakta išsausėjusi tai bourjois netinka man  schmoll.gif  nes išryškina pasausėjimus  doh.gif

dior nude patinka labai .. tik irgi ant vakaro nosis blizga  g.gif  4u.gif

o guerlain parure aqua nėra labai sunki ?  g.gif  4u.gif

Kad man atrodo ji lengviausia is guerlain, gal klystu g.gif
Atsakyti
Parure pudros tikrai nėra iš labai sunkių. smile.gif
Atsakyti
[quote=amber123,2011 10 24, 21:26]

o as kaip tik sia pudra nusipirkau ir man nelabai patiko schmoll.gif siaip mano veidas greitai nepradeda blisget bet sita pudra akimirksniu nubega veidas kaip riebaluotas, kol pasidazai tai grazu po valandos kaip nesidazius ir dar riebiu veidu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2011 10 25, 22:18)
Naudoju Borjous healthy mix, jau antra buteliuka, bet kazkas man joje nebepatinka g.gif mano oda dabar pasidare sausa ir jautri,siaip budavo misri, bet dabar nebesusitvarkau doh.gif

na va kaip keistai doh.gif man irgi jaučiasi sausinimas, ypač dabar atėjus šaltesniems orams.. šią pudrą naudoju jau daugiau nei pusmetį ir iš tiesų ji gera pagal savo kainą, visumoje lenkia nemažai brangesnių brand'ų, tačiau galiu pasikabinėti prie laikymosi ir sausinimo, na nėra pats geriausias variantas, ypač žiemai, maskavimo mažoka (nors nelabai yra ką maskuot bet veidas parausta- pabąla nuo temparatūrų skirtumų... )
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2011 10 26, 21:05)
na va kaip keistai  doh.gif  man irgi jaučiasi sausinimas, ypač dabar atėjus šaltesniems orams.. šią pudrą naudoju jau daugiau nei pusmetį ir iš tiesų ji gera pagal savo kainą, visumoje lenkia nemažai brangesnių brand'ų, tačiau galiu pasikabinėti prie laikymosi ir sausinimo, na nėra pats geriausias variantas, ypač žiemai, maskavimo mažoka (nors nelabai yra ką maskuot bet veidas parausta- pabąla nuo temparatūrų skirtumų... )

As pakeiciau dienini kremuka ir vel borjous patinka bigsmile.gif Matyt del kremo dieninio man ji netiko.TAi jau vel viskas ok biggrin.gif Aisku, vakare po darbo blizgesys yra,bet nemanau,kad rasiu kokia pudra su kuria neislytsu.
O guerlain parure aqua tikrai pabandysiu.Istikruju tai veida sman idelaiai atrode su chanel teint innosence,ji man buvo tobula. Tobula tuo ztavilgiu,jei reikedavo ne visa diena isbut su makiazu wub.gif
Atsakyti
Man tai bourjous bio detox patinka smile.gif Aš ją naudoju prieš tai užtepusi aubrey organics kremą drėkinantį, o kai ją užtepu, tai dar EŽ biškį brūkšteliu ir man thumbup.gif Į vakarą blizgesiukas lenda, bet tikrai ne taip, kaip nuo kitų pudrų smile.gif Oda mišri smile.gif
Atsakyti
Man irgi su Borjous healthy mix ta pati problema..labai sausina oda,nors šiaip produktas geras.Netobulas,bet tikrai geras smile.gif o gal žinot kokią labai panašią pudrą į borjous? g.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 10 24, 22:26)
Isbandziau Maybelline pudra Pure liquid mineral foundation. Kazkaip drauge dazes ir uzsimaniau isbandyt, ir zinokit buvau maloniai nustebinta blink.gif tikrai nesitikejau tokio rezultato... tiesa, bandziau ant greicio tik viena zanda  biggrin.gif bet patiko ta, ka pamaciau.. zandukas liko kaip aksominis, ciut svytintis, bet tikrai ne per daug.. spalva gan tamsi, bet poto kazkaip prisitaiko  bigsmile.gif ryt bandysiu visa veida tept.. seip jei tikrai toks efektas, tai kai baigsiu savo chanel imsiu tikrai sita, kam moket 150lt, jei toks pat ir dar geresnis efektas su pudra, kainuojancia 30lt..  smile.gif bet galutini efekta aisku matysiu uztepus visa veida.. gal kas naudojat sia pudra, butu idomus atsiliepimai
user posted image

as turiu ja ir vis pakeisdama naudoju..siaip ka galiu pasakyti-anksciau man ji patiko,kol nebuvau isbandziusi brangesniu pudru,pvz estee lauder ar clinique, na tikrai nepalyginsi smile.gif man ji tokia skysta,labai silpnai maskuoja,jau geriau dream satin liquid is maybelline,bet si pudra tikrai man nieko gero 4u.gif
Atsakyti