Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Cinamonine @ 2011 10 18, 13:38)
O bandete kuri ta naujaja Loreal le teint true match pudra?

As vakar isbandziau..
siaip tepasi graziai ,lygiai, maskavimo man irgi uzteko, tik i dienos pabaiga visas veidas blizgejo ( nes turiu oda linkusia i riebuma kaktos ir nosies sriti ) ir toks riebus jausmas ant veido, norejosi eit kuo graiciau nusipraust..
Manau ji labiau sausaodems tiktu..
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 10 20, 22:52)
Su kita pudra manau geriau nemaisyt. Nebent su tokia pat tik sviesesnes spalvos smile.gif

Ir kodėl Jūs taip manote? 4u.gif Kas atsitiks? Paskaičius pudrų sudėtis, pamatysite, kad jos panašios mirksiukas.gif na, vienose daugiau silikonų, dimetchiconų ir pan. dalykų, matinį efektą duodančių, kitose daugiau drėkinantį. Ir ką? Ogi nieko.. Tik priklausomai nuo to kokios sudėties pudras maišysite tarpusavyje, natūraliai pakis ir jos savybės, gal taps mažiau matinanti ar mažiau maskuojanti. Nežinau kas gali atsitikti blogo, kad jau geriau nemaišyt..
Atsakyti
QUOTE(rosea @ 2011 10 20, 22:48)
merginos, ar imanoma kiek "home made" pasviesinti kremine pudra? turiu mat

As siandien maisiau dvi visiskai skirtingas pudras - lb.tamsia Chanel Vitalumiere ( 5 nr.) bandziau patamsinti savo per sviesia Clinique Anti-blemish ( 3 nr. ) , ir ka- rezultatas gavosi liuks ! Ir spalva tiko ir anti-blemish'as ne taip 'sausai' ant veido atrode.. smile.gif
Atsakyti
Labas mergaites:) norejau paklausti patarimo?ieskausi pudrytes misriai/riebiai odai?gal kas is savo patirties rekomenduotumete? Turejau dior nude nepatiko ir turbut netiko,nes T zona po valandos jau blizgejo ax.gif clinique anti-blemish solutions sakyciau per sunki ir labai jau matine,noretusi kokio vidutinio maskavimo ir maziau matine,kad veidas atrodytu gyviau:) galvoju gal kazka is guerleino ar chanelio...pati nzn:) jau tiek visokiu pudru turiu ir vistiek dar savo pudrytes neatrandu,o dabar dar ir ziema arteja wisos darosi tamsokos,nors oda vidutinio tamsumo,bet jau su atspalviais nesiseka doh.gif tai va reikia ziemai liuksiskos pudros,bet sunku rasti:oh 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Wanillia @ 2011 10 23, 23:42)
Labas mergaites:) norejau paklausti patarimo?ieskausi pudrytes misriai/riebiai odai?gal kas is savo patirties rekomenduotumete? Turejau dior nude nepatiko ir turbut netiko,nes T zona po valandos jau blizgejo ax.gif clinique anti-blemish solutions sakyciau per sunki ir labai jau matine,noretusi kokio vidutinio maskavimo ir maziau matine,kad veidas atrodytu gyviau:) galvoju gal kazka is guerleino ar chanelio...pati nzn:) jau tiek visokiu pudru turiu ir vistiek dar savo pudrytes neatrandu,o dabar dar ir ziema arteja wisos darosi tamsokos,nors oda vidutinio tamsumo,bet jau su atspalviais nesiseka doh.gif tai va reikia ziemai liuksiskos pudros,bet sunku rasti:oh  4u.gif  blush2.gif

nezinau ar lt jau yra, bet man labai patiko, mano oda misri irgi mirksiukas.gif
jis ir drekinamasis ir pudra kartu, labai tirstas, mazai jo reikia, puikiai maskuoja, atgaivina, oda atrodo gaiviai, skaisciai...aisku as t zona dar biria perbraukiu mirksiukas.gif
atsisiunciau meginuku, man patiko, tik atsiunte sviesu tona, pirksiu tamsesni.
atsiliepimai geri smile.gif

is azijos atkeliaves, naujiena dar uk, gal lietuva pasieks veliau siek tiek, nesu tikra doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FrostyFrosty: 24 spalio 2011 - 01:55
QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 10 24, 02:52)
nezinau ar lt jau yra, bet man labai patiko, mano oda misri irgi  mirksiukas.gif
jis ir drekinamasis ir pudra kartu, labai tirstas, mazai jo reikia, puikiai maskuoja, atgaivina, oda atrodo gaiviai, skaisciai...aisku as t zona dar biria perbraukiu  mirksiukas.gif
atsisiunciau meginuku, man patiko, tik atsiunte sviesu tona, pirksiu tamsesni.
atsiliepimai geri  smile.gif
is azijos  atkeliaves, naujiena dar uk, gal lietuva pasieks veliau siek tiek, nesu tikra  doh.gif

As sita bandziau ant rankos (UK), bet pasirode toks "slapias" labai g.gif Ar nesat bandziusi Bourjois HM ir negaletumet palyginti? Suprantu, jie pagal paskirti yra kitokie, bet idomu ar panasus maskavimu, laikymusi ax.gif
Atsakyti
Isbandziau Maybelline pudra Pure liquid mineral foundation. Kazkaip drauge dazes ir uzsimaniau isbandyt, ir zinokit buvau maloniai nustebinta blink.gif tikrai nesitikejau tokio rezultato... tiesa, bandziau ant greicio tik viena zanda biggrin.gif bet patiko ta, ka pamaciau.. zandukas liko kaip aksominis, ciut svytintis, bet tikrai ne per daug.. spalva gan tamsi, bet poto kazkaip prisitaiko bigsmile.gif ryt bandysiu visa veida tept.. seip jei tikrai toks efektas, tai kai baigsiu savo chanel imsiu tikrai sita, kam moket 150lt, jei toks pat ir dar geresnis efektas su pudra, kainuojancia 30lt.. smile.gif bet galutini efekta aisku matysiu uztepus visa veida.. gal kas naudojat sia pudra, butu idomus atsiliepimai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 10 24, 22:26)
Isbandziau Maybelline pudra Pure liquid mineral foundation. Kazkaip drauge dazes ir uzsimaniau isbandyt, ir zinokit buvau maloniai nustebinta blink.gif

Nesu šitos bandžius, bet tas skirtumas paprastai yra tame, kad išsilaikymas pudros labai skiriasi, pati dabar naudoju Bourjois HM ir nesiskundžiu, nors ypač žiemai, kai oda daugiau parausta,visokie šalikai aplink kaklą ir veidą vyniojasi biggrin.gif , norisi kad oda būtų geriau pamaskuota, pudra "tvirčiau" laikytųsi, nenusitrintų taip...,
tad kad ir kokia gera Bourjois norisi kažko brangesnio ir geresnio. Nes man kaip taisyklė tos brangesnės taip smagiai sulimpa su oda ir net palietus netyčiom viskas visiškai vietoj lieka thumbup.gif o va su pigesnėm ne visai taip doh.gif

Jei įsigysit, parašykit kaip jum ši Maybelline, labai įdomu ar tikrai tokia gera, kaip už tokią kainą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2011 10 24, 22:39)
Jei įsigysit, parašykit kaip jum ši Maybelline, labai įdomu ar tikrai tokia gera, kaip už tokią kainą  smile.gif

nu pvz man chanel vitalumiere visai nelaiko, jei be birios tai is vis kaput 4u.gif o del kitu nzn net.. aisku, skirias ir uztepimas, ir tai kaip issisklaido ir.tt bet pvz mayblelline tai man labai patiko visi siti dalykai.. dar plius tipo be s... visokiu, spf 18 ir t.t ir kainyte gera.. nu ryt uzvarysiu ant viso veido, sunku cia ka sprest is keliu min, bet ir tai labai patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 10 24, 22:42)
ryt uzvarysiu ant viso veido, sunku cia ka sprest is keliu min,

drinks_cheers.gif
šiaip mano pažįstama naudoja ją tai tikrai neblogai veidukas atrodo, toks lygus.. nors oda ne iš gražiųjų pas ją ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 10 24, 12:03)
As sita bandziau ant rankos (UK), bet pasirode toks "slapias" labai  g.gif  Ar nesat bandziusi Bourjois HM ir negaletumet palyginti? Suprantu, jie pagal paskirti yra kitokie, bet idomu ar panasus maskavimu, laikymusi  ax.gif

deja nesu sios bandziusi g.gif siandien vienos youtuberes izimios filmuke irgi uzmaciau, kad naudoja, o ji aplamai kiek zinau tik labai gerus produktus naudoja g.gif cia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 10 24, 22:26)
Isbandziau Maybelline pudra Pure liquid mineral foundation. (...) gal kas naudojat sia pudra, butu idomus atsiliepimai

As vasara kelis kartus tepiau, bet kadangi buvo per tamsi, tai pardaviau. Labai ji man greitai nuplaudavo ir toks jausmas, kad kimso poras g.gif (nors vasara turejau problemu su oda, tai sunku objektyviai vertint doh.gif )
Atsakyti