Gal kas turit daugiau atsiliepimu apie Vichy Dermablend? Kaip maskuoja? Ar matine ar sveikai spindinti ji? Kaip tekstura, ar nera tokia sausa, isryskinanti pasausejomus? Kaip laikosi?
+2011 10 16, 09:50-->
Kaune Akropolio Sarmoj be problemų, tiesiog pasakai, kad norėtum truputėlio pabandymui namuose Tik aš savo indelius nusinešu, jie ten neturi.
QUOTE(Bridz @ 2011 10 16, 09:50)
ahaa... ilniuje, o kaune? Nelabai isivaizduoju kaip prieit ir paprasyt
Kaune Akropolio Sarmoj be problemų, tiesiog pasakai, kad norėtum truputėlio pabandymui namuose Tik aš savo indelius nusinešu, jie ten neturi.
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 10 17, 01:26)
Gal kas turit daugiau atsiliepimu apie Vichy Dermablend? Kaip maskuoja? Ar matine ar sveikai spindinti ji? Kaip tekstura, ar nera tokia sausa, isryskinanti pasausejomus? Kaip laikosi?
s kazkada turejau, man nepatiko, labai sunki, jai gerai pamenu labai gerai maskuoja ir riebalas greit prasimusa zodziu man nekartotinas dalykas
gal kuri gali palyginti Guerlain pudros Parure Aqua 02nr su Bourjois Healthy Mix? ar atitinka šios pudrytės 52 numeriuką? ką pasakytų šviesiaodės, ar labai tamsi ta Guerlain 02 spalvytė?
gal kam teko turėti Guerlaino 01 Beige Pale?
QUOTE(Estela_ @ 2011 10 17, 20:35)
gal kuri gali palyginti Guerlain pudros Parure Aqua 02nr su Bourjois Healthy Mix? ar atitinka šios pudrytės 52 numeriuką? ką pasakytų šviesiaodės, ar labai tamsi ta Guerlain 02 spalvytė?
a turejau lingiere guerlain 02, tai man vieiai ji pertami, o hm turiu 51 tai vien prie vieno, manau ir 52 man tiktu idealiai, o guerlain 01 niekur nesu macius pirkt
QUOTE(shemsa @ 2011 10 17, 20:38)
a turejau lingiere guerlain 02, tai man vieiai ji pertami, o hm turiu 51 tai vien prie vieno, manau ir 52 man tiktu idealiai, o guerlain 01 niekur nesu macius pirkt
žiemai per tamsi? ar gerai supratau? o ką jūs darėt jei per tamsi, maišėt su kita kokia?
Guerlaino 01 nr yra braškėse.
QUOTE(Estela_ @ 2011 10 17, 20:35)
aš turėjau Bourjouis 52 HM (man gerokai per tamsus) ir Bourjois 51 serum; tai Guerlain Parure Aqua 02 man buvo tarpinis tarp šių variantų; Bourjois 51 tikrai atitiktų Guerlain Beige Pale, kuris siaip parduodamas tik Azijos rinkose
Jei iš Bourjois išimtų alkoholį, būtų gera pudra... bet ne, netinka
O Guerlain 02 Aqua man kiek tamsokas, gal tik pusę tono, nedaug, tikrai nežymu. Ir žyyymiai šviesesnis nei Parure Extreme 02 ar kiti.
QUOTE(shemsa @ 2011 10 17, 09:32)
s kazkada turejau, man nepatiko, labai sunki, jai gerai pamenu labai gerai maskuoja ir riebalas greit prasimusa zodziu man nekartotinas dalykas
QUOTE(shemsa @ 2011 10 17, 09:32)
Pritariu
as irgi turejau.tai po vieno jau naudojimo pardaviau.nes sudaro kaukes efekta ant veido.maskuoja labai gerai bet ir labai sunki
QUOTE(jurgina@ @ 2011 10 17, 10:03)
visada pasikuklindavau paprasyti, reiks pamegint
QUOTE(Estela_ @ 2011 10 17, 20:47)
žiemai per tamsi? ar gerai supratau? o ką jūs darėt jei per tamsi, maišėt su kita kokia?
man ji bendrai pertamsi, labai skyres nuo kaklo, tai as jo nebenaudoju isvis, nes nenaturaliai atrodo, kazkaip kai pirkau prie parduotuves apsvietimo viska atrode ok
QUOTE(razinka999 @ 2011 10 18, 10:31)
visada pasikuklindavau paprasyti, reiks pamegint
Kartą manenet vietoj papudravo, su visais pamaskavimais , norėjau Kanebo, sakiau nepirksiu ne pabandžius, taros įpylimui neturėjau, tada pati konsultantė pasiūlė padaryt makiažą, o aš laiko ir nuotaikos turėjau, neatsisakiau