Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(ingapoc @ 2011 10 01, 14:36)
O as atvirksciai Dior Nude esu labiau patenkinta nei Clinique anti blemish..maniske Nude dar visai nauja tai dengiasi labai lengvai ir lygiai, o Clinique visu pirma atspalvi per sviesu nusipirkau, o antra atrodo mano oda rieboka, bet ji nosi taaaip nudziovina  doh.gif , kad visa apserpetojus atrodo..
Nors pliusas anti blemish'ui toks, kad su ja praktiskai visa diena odyte 'sausa' atrodo, o su Nude gana greit kakta riebi pasidaro..

Clinique anti-blemish bandžiau tik ant rankos, nežinau kaip ant veido, tai negaliu sulyginti su Dior nude - gal pastaroji tikrai malonesnė. Tačiau su šiuo metu naudojama Guerlain Parure Extrem man ji nesulyginama. Guerlain labai gerai dengiasi, labai maloni ant veido nors ir sunkesnė, na ir ilgiau išlieka smile.gif
Atsakyti
Gal kas turit atsiliepimų apie Lancome photogenic lumessence? 4u.gif
Ieškau pudros, skirtos ne kasdienai, t.y. progoms kažkur išeinant. Todėl noriu, kad daugiau maskuotų, bet neatrodytų sunki ant veido,mano t zona mišri, skruostų oda - normali. Privalumas būtų, kad su pudra veidas atrodytų "gyvas", bet nebūtų pernelyg blizgi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tendre: 01 spalio 2011 - 16:18
Gal yra daugiau bandžiusių Gosh Natural Touch?
user posted image
Atsakyti
Sveikos, gal kas bandėt Lancome Teint Miracle, planuoju isigyti, bet galvoju pirmiausiai paklausiu atsiliepimų.Buciau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tendre @ 2011 10 01, 16:17)
Gal kas turit atsiliepimų apie Lancome photogenic lumessence? 4u.gif
Ieškau pudros, skirtos ne kasdienai, t.y. progoms kažkur išeinant. Todėl noriu, kad daugiau maskuotų, bet neatrodytų sunki ant veido,mano t zona mišri, skruostų oda - normali. Privalumas būtų, kad su pudra veidas atrodytų "gyvas", bet nebūtų pernelyg blizgi.

man viena geriausių pudrų, pareita žiema naudojau. Nemažai kitų išbandžiau ir šiandien vėl nusipirkau ją. Man ji patinka kaip dengias, kaip laikosi, kad nesausėja oda, maskuoja. Na turbūt viena mano mylimiausiu. Šiandien prieš apsiprendžiant puse veido pasitepiau ja o kita puse chanel pro lumiere, tai mano akimis ant mano odos jos atrodė įdentiškai. Gal tik pirminis toks įspūdis, bet jos man labai panašios pasirodė g.gif

QUOTE(migle111 @ 2011 10 04, 09:08)
Sveikos, gal kas bandėt Lancome Teint Miracle, planuoju isigyti, bet galvoju pirmiausiai paklausiu atsiliepimų.Buciau labai dėkinga 4u.gif

bandžiau, kelis kartus tepiausi, tai man dienos pabaigoje veidas negražiai atrodė, toks ne tai kaip miltukais bet kaip nuosedos, net nežinau kaip tiksliai paskyti, bet faktas tas kad dienos pabaigoje ji ant veido matosi
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 10 04, 16:36)
man viena geriausių pudrų, pareita žiema naudojau. Nemažai kitų išbandžiau ir šiandien vėl nusipirkau ją. Man ji patinka kaip dengias, kaip laikosi, kad nesausėja oda, maskuoja. Na turbūt viena mano mylimiausiu. Šiandien prieš apsiprendžiant puse veido pasitepiau ja o kita puse chanel pro lumiere, tai mano akimis ant mano odos jos atrodė įdentiškai. Gal tik pirminis toks įspūdis, bet jos man labai panašios pasirodė g.gif
bandžiau, kelis kartus tepiausi, tai man dienos pabaigoje veidas negražiai atrodė, toks ne tai kaip miltukais bet kaip nuosedos, net nežinau kaip tiksliai paskyti, bet faktas tas kad dienos pabaigoje ji ant veido matosi

man Lancome Photogenic labiau maskuoja nei Chanel Pro lumiere. Lancome sunkesnė. Bet rezultate su abiem gaivus veidas, pailsėjęs, sveikas, švytintis, galbūt su Pro lumiere švytėjimas didesnis.

apie Lancome teint miracle lygiai tos pačios nuomonės drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labai ačiū už atsiliepimus apie Lancome Photogenic, atrodo čia kaip tik tai, ko man reikia, bandysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(migle111 @ 2011 10 04, 10:08)

Buvau pasiėmusi prieš maždaug savaitę mėginuką. Tepiausi 3 kartus, mano odai netiko (aš mišriaodė). Jau po pietų ji keistai atrodė, kaip sakoma, kaip nuplaukusi, net stebėjausi sau, kaip už tokią kainą pudra gali taip atrodyti. Paskui teko suversti bėdą ant savo nenormalios odos biggrin.gif Šaunu, kad galima gauti mėginukų, kitaip, tai būtų nemažų pinigų išmetimas į balą. Pasiimk ir tu wink.gif Man davė Douglase. Sarmoj kažkada esu paprašiusi drėkiklio su spalva į mėginėlį, tai paprašė 3,90 Lt sumokėti ir įpylė tiek mažai, kad vienam kartui neužteko normaliai pasitepti. Na, net ir tuos kelis litus sumokėjus geriau pabandyti, bet ne visą pakuotę iš karto pirkti.
Ir dar, pabandyk ir Kanebo Sensai Fluid Finish Lasting Velvet Foundation wink.gif Man atrodo, kad tai labal labai liuks dalykėlis, jei oda nėra riebi, kaip mano verysad.gif
Atsakyti
Kokie idomus atsiliepimai apie Dior Nude,bet kiekvienos oda kitokia ir normalu,kad pudra vis kitaip prisitaiko,o mes ir pacios tikimes vienokio ar kitokio rezultato...As pasiskaicius atsiliepimus isigijau ja negalvodama...is savo puses esu labai patenkinta smile.gif ,pudra atrodo ant veido graziai,tepasi gerai,kiekviena karta gerai suplaku pries spausdama,nenuplaukia niekur,o svarbiausia kaktos blizgesys neislenda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Solen @ 2011 10 05, 14:03)

kiekviena karta gerai suplaku pries spausdama,nenuplaukia niekur,o svarbiausia kaktos blizgesys neislenda 4u.gif

As irgi suplauku pries spausdama drinks_cheers.gif
is pradziu neplakiau, bet paskui ziuriu ant pacio buteliuko nupiesta kad suplakt.. kuo daugiau as ja naudojuosi tuo labiau ji man patinka!
Atsakyti
mergaitės, HELP 4u.gif
Kokios spalvos reiktėtų CLINIQUE Superbalanced pudros, jei tinka CHANEL VITALUMIERE ar DIOR NUDE 030 numeriukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai nebloga Temute radau, kur motetys dalinasi kokias pudras kokiu atspvalniu naudoja 4u.gif gal kam naudinga bus ax.gif
Atsakyti