QUOTE(Swychek @ 2011 09 26, 14:59)
O Jums blizgesys veido neislenda? Nes mano oda taip pat mirsi- riebi, bet vos tik uzsidedu sia pudryte, ir tarkim nesidedu kompaktines, tai po kokiu 10 minuciu jau veidas kaip aliejum pateptas pradeda brizgeti...
Išlenda, bet tikrai ne tiek stipriai, kad atrodyčiau, kaip jūs sakot, lyg aliejum išsitepus
man kompaktinė pakankamai gerai fiksuoja, tik po geros dienos kakta lengvai blizga. Apskritai, nemanau, akd yra tokis stebūklinga pudra, kuri "neišleistų" mišrios/riebios odos blizgėjimo, na, nebent laaabai stipri ir sunki, su kuria ir veidas atrodo lyg kaukė
QUOTE(jbs @ 2011 09 26, 16:21)
Healthy Mix ir aš naudoju. Esu patenkinta. Tik nepasakyčiau, ka ji iš pigesnių. Apie 60 Lt berods. Tiesa, jei lyginti efektą Guerlain kreminės pudros, kuri 139 lt kainavo ir pusę buteliuko teko išmesti, tai Bourjois - iš pigesnių ir geresnių.
QUOTE(jbs @ 2011 09 26, 19:38)
Jei neklystu, buvo Guerlain Parure. Pirkau dar tuomet veikusioje Maironio g. Kristianoje (Kaune) pagal konsultantės rekomendaciją. Labai pasigailėjau. Jau beveik 4 metai nuo to laiko praėjo, bet nepamiršau išmestų į balą pinigų už vardinį produktą.
Kad Parure visad 169, ar 179 buvo Kristėj
Numanau, kad tikrai ji jums pasenusi kažkokia pakliuvo, nes aš ir dabar naudoju Parure Extreme pakaitom su Healthy Mix, tai tikrai gera pudra, verta savo pinigėlių.. Dar klausimas, apie kokią kalbat, Aqua ar Extreme.
Hmmm, dabar galvoju, ar tai galėjo būti tikrai Parure, nes ji, man regis, prekyboj Lietuvoj atsirado max prieš kokius tris metus