Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Linutelia @ 2011 09 26, 19:18)
Apie kokia cia Guerlain snekat?  g.gif

Jei neklystu, buvo Guerlain Parure. Pirkau dar tuomet veikusioje Maironio g. Kristianoje (Kaune) pagal konsultantės rekomendaciją. Labai pasigailėjau. Jau beveik 4 metai nuo to laiko praėjo, bet nepamiršau išmestų į balą pinigų už vardinį produktą.
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2011 09 26, 21:38)
Jei neklystu, buvo Guerlain Parure. Pirkau dar tuomet veikusioje Maironio g.  Kristianoje (Kaune) pagal konsultantės rekomendaciją. Labai pasigailėjau. Jau beveik 4 metai nuo to laiko praėjo, bet nepamiršau išmestų į balą pinigų už vardinį produktą.

Gal kokia pasenusia pirkot? unsure.gif Na arba jums ji visiskai netiko... Kiekvienam skirtingai..
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2011 09 26, 20:01)
Gal kokia pasenusia pirkot?  unsure.gif Na arba jums ji visiskai netiko... Kiekvienam skirtingai..

Labai netolygiai dengė, labai tepė drabužius... Išvis buvo toks įspūdis, lyg būčiau Gariūnuose pirkusi. Na kažkaip kokybė nepateisino jos vardo schmoll.gif Gal tikrai pasenusi buvo. Bet kad galiojimą visad pasižiūriu. Nesupratau tada išvis, ką nusipirkau. O juk "Kristiana"...
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2011 09 26, 22:28)
Labai netolygiai dengė, labai tepė drabužius... Išvis buvo toks įspūdis, lyg būčiau Gariūnuose pirkusi. Na kažkaip kokybė nepateisino jos vardo  schmoll.gif  Gal tikrai pasenusi buvo. Bet kad galiojimą visad pasižiūriu. Nesupratau tada išvis, ką nusipirkau. O juk "Kristiana"...

Visko čia pasitaiko su ta Kristiana žinokit...
Atsakyti
Merginos, o kuri pudryte geresne Max factor Colour Adapt ar Bourjois Healthy Mix? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2011 09 26, 14:59)
O Jums blizgesys veido neislenda? Nes mano oda taip pat mirsi- riebi, bet vos tik uzsidedu sia pudryte, ir tarkim nesidedu kompaktines, tai po kokiu 10 minuciu jau veidas kaip aliejum pateptas pradeda brizgeti... g.gif

Išlenda, bet tikrai ne tiek stipriai, kad atrodyčiau, kaip jūs sakot, lyg aliejum išsitepus smile.gif man kompaktinė pakankamai gerai fiksuoja, tik po geros dienos kakta lengvai blizga. Apskritai, nemanau, akd yra tokis stebūklinga pudra, kuri "neišleistų" mišrios/riebios odos blizgėjimo, na, nebent laaabai stipri ir sunki, su kuria ir veidas atrodo lyg kaukė mirksiukas.gif

QUOTE(jbs @ 2011 09 26, 16:21)
Healthy Mix ir aš naudoju. Esu patenkinta. Tik nepasakyčiau, ka ji iš pigesnių. Apie 60 Lt berods. Tiesa, jei lyginti efektą Guerlain kreminės pudros, kuri 139 lt kainavo ir pusę buteliuko teko išmesti, tai Bourjois - iš pigesnių ir geresnių.

QUOTE(jbs @ 2011 09 26, 19:38)
Jei neklystu, buvo Guerlain Parure. Pirkau dar tuomet veikusioje Maironio g.  Kristianoje (Kaune) pagal konsultantės rekomendaciją. Labai pasigailėjau. Jau beveik 4 metai nuo to laiko praėjo, bet nepamiršau išmestų į balą pinigų už vardinį produktą.

Kad Parure visad 169, ar 179 buvo Kristėj g.gif
Numanau, kad tikrai ji jums pasenusi kažkokia pakliuvo, nes aš ir dabar naudoju Parure Extreme pakaitom su Healthy Mix, tai tikrai gera pudra, verta savo pinigėlių.. Dar klausimas, apie kokią kalbat, Aqua ar Extreme.
Hmmm, dabar galvoju, ar tai galėjo būti tikrai Parure, nes ji, man regis, prekyboj Lietuvoj atsirado max prieš kokius tris metus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2011 09 26, 20:32)
Merginos, o kuri pudryte geresne Max factor Colour Adapt ar Bourjois Healthy Mix?  g.gif

Abi man gerai pažįstamos. MF stipriau maskuoja, matinę odą išlaiko, o Healthy Mix suteikia daugiau skaistumo, švytėjimo.
Papildyta:
QUOTE(Tutia @ 2011 09 26, 20:37)
Išlenda, bet tikrai ne tiek stipriai, kad atrodyčiau, kaip jūs sakot, lyg aliejum išsitepus smile.gif man kompaktinė pakankamai gerai fiksuoja, tik po geros dienos kakta lengvai blizga. Apskritai, nemanau, akd yra tokis stebūklinga pudra, kuri "neišleistų" mišrios/riebios odos blizgėjimo, na, nebent laaabai stipri ir sunki, su kuria ir veidas atrodo lyg kaukė  mirksiukas.gif
Kad Parure visad 169, ar 179 buvo Kristėj  g.gif
Numanau, kad tikrai ji jums pasenusi kažkokia pakliuvo, nes aš ir dabar naudoju Parure Extreme pakaitom su Healthy Mix, tai tikrai gera pudra, verta savo pinigėlių.. Dar klausimas, apie kokią kalbat, Aqua ar Extreme.
Hmmm, dabar galvoju, ar tai galėjo būti tikrai Parure, nes ji, man regis, prekyboj Lietuvoj atsirado max prieš kokius tris metus  smile.gif

Nei Aqua, nei Extreme. Nes kiek palyginau dabar foto internete, tai ir buteliukas kitoks buvo - ne stiklinis g.gif Kainą puikiai prisimenu. Gal ten buvo kokia pirminė Parure versija, kurią tobulinant atsirado Aqua ir Extreme? unsure.gif Bet kad jau geri trys metai ten ir tos Kristianos nebėr, tai tikrai prieš ketverius buvo.
Atsakyti
[quote=jbs,2011 09 26, 22:42]
Abi man gerai pažįstamos. MF stipriau maskuoja, matinę odą išlaiko, o Healthy Mix suteikia daugiau skaistumo, švytėjimo.
Papildyta:

Aciu uz atsakymus smile.gif O kuri Jums labiau patiko? Ar nekimso poru abi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2011 09 26, 20:42)
Nei Aqua, nei Extreme. Nes kiek palyginau dabar foto internete, tai ir buteliukas kitoks buvo - ne stiklinis  g.gif  Kainą puikiai prisimenu. Gal ten buvo kokia pirminė Parure versija, kurią tobulinant atsirado Aqua ir Extreme?  unsure.gif  Bet kad jau geri trys metai ten ir tos Kristianos nebėr, tai tikrai prieš ketverius buvo.

Tai, gal kokia Divinora ar Issima buvo, metai bėga, kolekcijos keičiasi. 4u.gif
Atsakyti
[quote=Swychek,2011 09 26, 20:43]
[quote=jbs,2011 09 26, 22:42]
Papildyta:

Aciu uz atsakymus smile.gif O kuri Jums labiau patiko? Ar nekimso poru abi? smile.gif
[/quote]
Kai oda labiau riebalavosi, man, aišku, labiau patiko MF. Dabar trūksta skaistumo odai, nieko labai maskuoti nereikia, tai naudoju Bourjois smile.gif Jos visai skirtingos ir abi labai patiko. Žiūrint, ko Jūsų odai reikia labiau.

O dėl Guerlain pudros, tai pamenu, kad buvo oil-free, bet kažkodėl veidas ja pasitepus labiau blizgėjo, nei be pudros.
Atsakyti
QUOTE(Marta.Placebo @ 2011 09 06, 11:16)

Apskritai , įdomiai tos konsultantės dirba. Nueini, pasakai, kad nori tokio ir tokio efekto, kad odos tipas toks ir toks, o gauni - visiškai netinkantį sau produktą. ( kas , kad ant rankos patepi - visai kitas apšvietimas, neaišku kiek val gražiai atrodo, ar nesubėga)

Visiškai sutinku. Įsigijau ir aš skystą pudrą prieš savaitę. Apšvietimas toks, kad atrodo prieblanda, spalva išsirinkt sunku, nes jos visos gerai atrodo. Paprašiau konsultantės riebiai odai, maskuojančios pudros. Nusipirkau. grįžus namo skaitau, kad ta pudra skirta normaliai/sausai odai, nes ji drėkina. užsitepiau - spalva netiko, bet ačiū dievui prisitaikė po kelių minučių. Maskavimo nemačiau, oda švytėjo kol neišlindo riebalai ir veidas atrodė lyg būtų pateptas tik kremu.
Jei turėčiau normalią odą ir nereiktų maskuot savo strazdanų būčiau patenkinta, bet dabar tik pinigai išmesti į balą. Beje ta pudra tai IsaDora velvet touch, atspalvis - Winter beige (kadangi man reik light atspalviu, iškart aišku, kad beige netiko) verysad.gif

Dabar ieškau kažko panašaus į savo numylėta Revlon ColorStay, bet numanau, kad teks vėl siųstis bonkutę iš ebėjaus ;D Nes nesižaviu nei maybelline, nei L'oreal, nei MaxFactor pudromis. O brangesnei pudrai jau turiu santaupų, bet pirksiu tik per gimtadienį ;D
Atsakyti
QUOTE(Shantellute @ 2011 09 27, 11:59)
Visiškai sutinku. Įsigijau ir aš skystą pudrą prieš savaitę. Apšvietimas toks, kad atrodo prieblanda, spalva išsirinkt sunku, nes jos visos gerai atrodo. Paprašiau konsultantės riebiai odai, maskuojančios pudros. Nusipirkau. grįžus namo skaitau, kad ta pudra skirta normaliai/sausai odai, nes ji drėkina. užsitepiau - spalva netiko, bet ačiū dievui prisitaikė po kelių minučių. Maskavimo nemačiau, oda švytėjo kol neišlindo riebalai ir veidas atrodė lyg būtų pateptas tik kremu.
Jei turėčiau normalią odą ir nereiktų maskuot savo strazdanų būčiau patenkinta, bet dabar tik pinigai išmesti į balą. Beje ta pudra tai IsaDora velvet touch, atspalvis - Winter beige (kadangi man reik light atspalviu, iškart aišku, kad beige netiko)  verysad.gif

Dabar ieškau kažko panašaus į savo numylėta Revlon ColorStay, bet numanau, kad teks vėl siųstis bonkutę iš ebėjaus ;D Nes nesižaviu nei maybelline, nei L'oreal, nei MaxFactor pudromis. O brangesnei pudrai jau turiu santaupų, bet pirksiu tik per gimtadienį ;D

Sveikutes, man tai nera pakeiciamo i la Prairie Skin Caviar Concealer Foundation SPF 15 30ml/2g thumbup.gif
Atsakyti