Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

SaiMita, aš tai siūlyčiau iš pigesnių bandyt Bourjois tą 10 h sleep arba Healthy Mix, jos gi visai lengvos ir skaistumą tikrai gražų duoda. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2011 09 26, 13:24)
SaiMita, aš tai siūlyčiau iš pigesnių bandyt Bourjois tą 10 h sleep arba Healthy Mix, jos gi visai lengvos ir skaistumą tikrai gražų duoda.  thumbup.gif

O gal esi bandžiusi "HM" maskuoklį? Kaip jis?
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2011 09 26, 12:09)
O gal esi bandžiusi "HM" maskuoklį? Kaip jis?

Kaip tik neseniai nusipirkau, naudoju tik savaitgaliais, kai kažkur einu, šiaip patinka, neblogia tikrai maskuoja (aš tik paakiams naudoju), nesausina. smile.gif
Atsakyti
Sveikos, supermamytes smile.gif
Vasara pasiskaiciau Jusu rasytus atsiliepimus apie kremines pudrytes. Issirinkau visu isgirta Bourjois Healthy Mix. Mano oda nepastovi, seip ji rieboka, blizdanti kakta, skruostai, smakras, nosis, taciau daznai vietomis ji issauseja ir pradeda pleiskanoti. Si pudryte, visu taip isgirta, man tiko ir labai patiko: viska puikiai uzmaskavo, nedare kaukes efekto, islikdavo ant veido. Tik viena beda, kaip jau kelios Jusu cia rasete - veidas pasitepus pudra gana greitai imdavo blizgeti. Kaip kokiu aliejumi butu veidas pateptas... Ar cia tokia pudros sudetis? Kaip jums kitos Bourjois kremines pudrytes? Gal kitos rusies, pvz 10H sleep effect geresne butu? Nesinori labai daug pinigeliu moketi uz pudra, o Bourjois atrodo ir kaina tinkama, ir poru nekemsa, tik tas blizgejimas doh.gif Net kompaktine pudra greitai permusa... blink.gif Aciu uz Jusu patarimus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Tutia @ 2011 09 14, 13:20)
Mano oda mišri ir naudoju šią pudrą beveik du metai. Labai patinka.  thumbup.gif

O Jums blizgesys veido neislenda? Nes mano oda taip pat mirsi- riebi, bet vos tik uzsidedu sia pudryte, ir tarkim nesidedu kompaktines, tai po kokiu 10 minuciu jau veidas kaip aliejum pateptas pradeda brizgeti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2011 09 26, 15:05)
Kaip tik neseniai nusipirkau, naudoju tik savaitgaliais, kai kažkur einu, šiaip patinka, neblogia tikrai maskuoja (aš tik paakiams naudoju), nesausina.  smile.gif

drinks_cheers.gif aš su šiuo maskuokliu visokius paraudimus pamaskuoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 09 26, 12:19)
O gal pabandykite Chanel Pro Lumiere? smile.gif Pati nesu bandžiusi jos, nes mano odelė rieboka, bet pagal Vitulkos atsiliepimus, spėju, kad tiktų. Ji tokia šlapesnė atrodo, maskavimas gan geras, ilgai išlieka smile.gif

drinks_cheers.gif
man sesuo sako, kad su ja atrodau taip gerai kaip su jokia kita pudra nesu atrodžius smile.gif tikrai labai gražiai atrodo, švytėjimas nei per didelis, nei per mažas, oda atrodo pailsėjus, gaivi, švytinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 09 24, 20:25)
ačiū  blush2.gif
nu noriu kažko tokio, kas pašviežintų, tokio spindėjimo iš vidaus suteiktų... tai maskavimas man tikrai nebūtinas  ax.gif
kažko tokio ieškau, bet net neįsivaizduoju kas čia tiktų  g.gif

Aš vėl su savo trigrašiu tongue.gif Jei nereikia maskavimo, o gaivumo, Lumene Vitamin C wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2011 09 26, 12:24)
SaiMita, aš tai siūlyčiau iš pigesnių bandyt Bourjois tą 10 h sleep arba Healthy Mix, jos gi visai lengvos ir skaistumą tikrai gražų duoda.  thumbup.gif

labai lengvute,kazkada imete nnemokamai nes daug pirkau,tai pabandziau ir atidaviau,nes jau blizgejau kaip su aliejum ant kaktos,visa nuplauke doh.gif

QUOTE(Swychek @ 2011 09 26, 15:59)
Sveikos, supermamytes smile.gif
O Jums blizgesys veido neislenda? Nes mano oda taip pat mirsi- riebi, bet vos tik uzsidedu sia pudryte, ir tarkim nesidedu kompaktines, tai po kokiu 10 minuciu jau veidas kaip aliejum pateptas pradeda brizgeti... g.gif

tikrai islys nuo borjois 10h sleep 4u.gif
Atsakyti
esu aš tą bourjois 10h sleep turėjus. Visai nieko, bet nieko ir wow... ax.gif
Noriu kažką naujo išbandyt ax.gif
Vitulka, o chanel pro lumiere kokiai odai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2011 09 26, 11:24)

Healthy Mix ir aš naudoju. Esu patenkinta. Tik nepasakyčiau, ka ji iš pigesnių. Apie 60 Lt berods. Tiesa, jei lyginti efektą Guerlain kreminės pudros, kuri 139 lt kainavo ir pusę buteliuko teko išmesti, tai Bourjois - iš pigesnių ir geresnių.
Atsakyti
Kur dar matet chanel pro lumiere sviesiu atspalviu Vilniuje? Ozo Douglas ir Panoramos Kristianoj nebera.
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2011 09 26, 18:21)
Guerlain kreminės pudros, kuri 139 lt kainavo ir pusę buteliuko teko išmesti

Apie kokia cia Guerlain snekat? g.gif
Atsakyti