Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(eveeez @ 2011 09 25, 11:15)
mano situacija panasi, esu sausaode, healthy mix naudojau visa vasara, tik man odos nesausino o labai kimso poras ir plauke nuo veido, be to su ja man veidas per blizgus, nors tik pabandzius rasiau jog ji man puiki. 
Po ilgos komentaru analizes  biggrin.gif  issirinkau clinique superbalanced. Naudoju pora sav, kolkas man ji ideali, issilaiko visa diena, nei matine nei per daug svytinti, maskuoja vidutiniskai, bet man to uztenka ir spalva pataikiau.
Taigi atsiimu visus anksciau isreikstus komplimentus healthy mix, pirmas ispudis apgavo

O kokias dar pudras bandėte kurios patiko? Nes man Superbalanced kol kas irgi Nr. 1, bet galvoju gal dar kažką išbandyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 09 24, 19:34)
Tikrai Nude geriau maskavo. Nude norejau kazkada pirkt, bet atbaide atsiliepimai kad tirsteja i pabaiga.

Man Nude tai visai nepatiko... Taip sunkokai dengiasi, labai matosi ant veido. Nu matyt ji man visai netiko.. Visos net nesunaudojau, man ji sutirštėjo ir išvis išmečiau aš ją doh.gif Daugiau niekad nepirkčiau...

QUOTE(dvynuke85 @ 2011 09 24, 23:16)
O chanel aqua kokiai daugiau odai? g.gif

Turiu chanel aqua su mišria oda, vietom rieboka, vietoj sausa. Tai ten kur sausoka truputi išryškėja pasausėjimai. Maskuoja ji minimaliai mano manymu ax.gif Šiaip tokia lengvutė smile.gif

Papildyta:
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 09 25, 11:26)
Mano nuomone Dior nude sausai odai netiks  smile.gif

tikrai netiks sausai smile.gif
Papildyta:
O Guerlain Lingerie paryškintų išsausėjimus ar nelabai? g.gif Dabar ją užsisakiau ir vis skaitausi visokius atsiliepimus.
Gal palygintumėt tarkime Guerlain Parure Aqua ir Guerlain Lingerie? 4u.gif
Atsakyti
O kokie atsiliepimai apie EL Double Wear Light pudrytę? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 09 25, 23:56)
O kokie atsiliepimai apie EL Double Wear Light pudrytę?  ax.gif

sausai odai nepatarčiau, nes sausoka konsistencija, labiau mišriai - riebiai.
Maskuoja vidutiniškai, laikosi gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2011 09 26, 08:56)
sausai odai nepatarčiau, nes sausoka konsistencija, labiau mišriai -  riebiai.
Maskuoja vidutiniškai, laikosi gerai  smile.gif

o kaip veidukas atrodo? Labiau matiškumo suteikia, ar tokio sveiko švytėjimo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 09 25, 23:56)
O kokie atsiliepimai apie EL Double Wear Light pudrytę?  ax.gif

Šiuo metu aš turiu 3 pudras: Chanel Mat Lumiere, Guerlain Parure Extrem ir EL DWL. Tai sakyčiau, kad paskutinė yra mažiausiai matinė, gana lengva, bet visvien to tokio švytėjimo, kokio įsivaizduoju Tu nori, nėra smile.gif Gal tau reikėtų rinktis iš kreminių pudrų skirtų normaliai - sausai odai? Nes riebiaodėms jos visvien bus kažkiek matinės, arba tiesiog ieškoti kremo su spalva g.gif tiesa, šiandien keliausiu į paštą pasiimti likučio Dior Nude - Kristianos konsultantė ją išgyrė, sakė visiems odos tipams skirta, lengva, švytinti...
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 09 26, 10:28)
Šiuo metu aš turiu 3 pudras: Chanel Mat Lumiere, Guerlain Parure Extrem ir EL DWL. Tai sakyčiau, kad paskutinė yra mažiausiai matinė, gana lengva, bet visvien to tokio švytėjimo, kokio įsivaizduoju Tu nori, nėra smile.gif  Gal tau reikėtų rinktis iš kreminių pudrų skirtų normaliai - sausai odai? Nes riebiaodėms jos visvien bus kažkiek matinės, arba tiesiog ieškoti kremo su spalva g.gif  tiesa, šiandien keliausiu į paštą pasiimti likučio Dior Nude - Kristianos konsultantė ją išgyrė, sakė visiems odos tipams skirta, lengva, švytinti...

būtinai parašyk atsiliepimą 4u.gif
Nu aš pati nežinau, ko noriu doh.gif Visai matinės nenoriu, bet ir super švytinčios nereik. O pirktum dar kartą EL DWL? ax.gif Kokią spalvytę turi?
Aš Kristianoj kai buvau, tai pabandžiau Dior NUDE ir Chanel Vitalumiere, tai man chanel'is gražiau dengės, taip šlapiau g.gif ir "gyviau" atrodė ax.gif Aišku, bandžiau tik ant rankos g.gif O ir konsultantė ją labiau gyrė, tai, matyt, kiekvienam individualiai. Nebandysi - nežinosi ax.gif
Mano oda nėra nei sausa, nei riebi.. normali sakyčiau, gal mišri g.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 09 26, 10:48)
būtinai parašyk atsiliepimą  4u.gif
Nu aš pati nežinau, ko noriu  doh.gif  Visai matinės nenoriu, bet ir super švytinčios nereik. O pirktum dar kartą EL DWL? ax.gif  Kokią spalvytę turi?
Aš Kristianoj kai buvau, tai pabandžiau Dior NUDE ir Chanel Vitalumiere, tai man chanel'is gražiau dengės, taip šlapiau  g.gif  ir "gyviau" atrodė  ax.gif  Aišku, bandžiau tik ant rankos  g.gif  O ir konsultantė ją labiau gyrė, tai, matyt, kiekvienam individualiai. Nebandysi - nežinosi  ax.gif
Mano oda nėra nei sausa, nei riebi.. normali sakyčiau, gal mišri  g.gif

turejau EL DWL man poras labai kimso,pardaviau po dvieju kartu doh.gif kaip ir sake,neturi ji sytejimo.jeigu nori svytejimo gal pabandyk GIWENCHY photo ready ji su lengvu blizgiuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 09 26, 10:48)
būtinai parašyk atsiliepimą  4u.gif
Nu aš pati nežinau, ko noriu  doh.gif  Visai matinės nenoriu, bet ir super švytinčios nereik. O pirktum dar kartą EL DWL? ax.gif  Kokią spalvytę turi?

Aš kaip ir dvynuke 85, antrą kartą jos nepirkčiau. Man taip pat ji kemša poras doh.gif Šiaip man ji gero įspūdžio nepaliko, gerai, kad pirkau SM išparduotuvėj, ir mokėjau mažiau...
Atsakyti
aišku 4u.gif ačiū, mergaitės..
tęsiu paieškas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 09 26, 11:34)
Aš kaip ir dvynuke 85, antrą kartą jos nepirkčiau. Man taip pat ji kemša poras doh.gif Šiaip man ji gero įspūdžio nepaliko, gerai, kad pirkau SM išparduotuvėj, ir mokėjau mažiau...

as atvirksciai,pirkau pabrangiai pardaviau gana pigiai,mankes bizni padariau lotuliukas.gif

QUOTE(SaiMita @ 2011 09 26, 12:09)
aišku  4u.gif  ačiū, mergaitės..
tęsiu paieškas  biggrin.gif

taip kaip as us priemonem savo veideliui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 09 26, 12:09)
aišku  4u.gif  ačiū, mergaitės..
tęsiu paieškas  biggrin.gif

O gal pabandykite Chanel Pro Lumiere? smile.gif Pati nesu bandžiusi jos, nes mano odelė rieboka, bet pagal Vitulkos atsiliepimus, spėju, kad tiktų. Ji tokia šlapesnė atrodo, maskavimas gan geras, ilgai išlieka smile.gif
Atsakyti