Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(SaiMita @ 2011 09 24, 17:09)
O tai kodel nepirktumet? g.gif  kad maskavimo truksta?

Taip. Plius yra daug pudru kurios ant mano veido graziau nugula.

QUOTE(Estela_ @ 2011 09 24, 17:23)
Nude tikrai gerai maskuoja, o jei sakot kad Skin Illusion prastai, tai nėra jos tokios panašios tada  g.gif

Tikrai Nude geriau maskavo. Nude norejau kazkada pirkt, bet atbaide atsiliepimai kad tirsteja i pabaiga.

QUOTE(dvynuke85 @ 2011 09 24, 17:28)
aciuks.gif
as jauciu trauksiu i parde ir meginio prasysiu ax.gif del maskavimo raso,kad buildable if wanted tai bala zino,kol pats savo veideliu neisbandysi zmogus,tol nesuprasi,skirta ji tau ar ne biggrin.gif

Man tas buildable nusitrina, veltui buildinau, nes buildinimas neisilaiko.
Prasykit meginio, gal jusu odai itiks smile.gif

Bet gerai kad nebligu. Pradedu galvot kad sausesniai odai turbut nelabai tiktu.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 09 24, 18:34)
Taip. Plius yra daug pudru kurios ant mano veido graziau nugula.

Kad nesmaskuojanti beveik - man tai tik pliusas biggrin.gif
O kurios jums "gula" gražiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 09 24, 18:56)
Kad nesmaskuojanti beveik - man tai tik pliusas  biggrin.gif
O kurios jums "gula" gražiau  blush2.gif

Tai tavo oda juk grazi, tai ir nereik. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2011 09 24, 20:06)
Tai tavo oda juk grazi, tai ir nereik.  rolleyes.gif

ačiū blush2.gif
nu noriu kažko tokio, kas pašviežintų, tokio spindėjimo iš vidaus suteiktų... tai maskavimas man tikrai nebūtinas ax.gif
kažko tokio ieškau, bet net neįsivaizduoju kas čia tiktų g.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 09 24, 20:25)
ačiū  blush2.gif
nu noriu kažko tokio, kas pašviežintų, tokio spindėjimo iš vidaus suteiktų... tai maskavimas man tikrai nebūtinas  ax.gif
kažko tokio ieškau, bet net neįsivaizduoju kas čia tiktų  g.gif

O Bourjois HM arba HM serum tam netinka? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 09 24, 19:25)
ačiū  blush2.gif
nu noriu kažko tokio, kas pašviežintų, tokio spindėjimo iš vidaus suteiktų... tai maskavimas man tikrai nebūtinas  ax.gif
kažko tokio ieškau, bet net neįsivaizduoju kas čia tiktų  g.gif

Laura Mercier tinted moisturizer arba Chanel aqua vitalumerie, abu labai lengvi, veidas toks gaivus atrodo, minimalus maskavimas. Tik pas mus Laura M nera.
Atsakyti
sakykit ar sausai odai tinka dior nude? nes mano oda labai išsausejo.. tai su bourjois healthy mix kakta pleiskanota atrodo.. zandai normalei .. o kakta ir nosis tragiškai verysad.gif man reik kad sulygintu veido oda.. mastau ar nude kazin neišryškintu pasausėjimu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2011 09 24, 22:03)
Laura Mercier tinted moisturizer arba Chanel aqua vitalumerie, abu labai lengvi, veidas toks gaivus atrodo, minimalus maskavimas. Tik pas mus Laura M nera.

O chanel aqua kokiai daugiau odai? g.gif
Papildyta:
QUOTE(egliuchiux @ 2011 09 24, 22:14)
sakykit ar sausai odai tinka dior nude? nes mano oda labai išsausejo.. tai su bourjois healthy mix kakta pleiskanota atrodo.. zandai normalei .. o kakta ir nosis tragiškai  verysad.gif  man reik kad sulygintu veido oda.. mastau ar nude kazin neišryškintu pasausėjimu?  g.gif

Bandyk clinique superbalanced arba moisture surge 4u.gif as bandziau superbalanced tai va je kaip nuplauke viskas,bet as daugiau i riebuma,manau sausiaodem turetu tikt.
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2011 09 24, 22:03)

ačiūūū labai 4u.gif
Atsakyti
[quote=dvynuke85,2011 09 24, 21:16]
O chanel aqua kokiai daugiau odai? g.gif
Papildyta:

normaliai odai, gal daugiau i sausuma.
Atsakyti
sakykit ar sausai odai tinka dior nude? nes mano oda labai išsausejo.. tai su bourjois healthy mix kakta pleiskanota atrodo.. zandai normalei .. o kakta ir nosis tragiškai  verysad.gif  man reik kad sulygintu veido oda.. mastau ar nude kazin neišryškintu pasausėjimu?  g.gif

mano situacija panasi, esu sausaode, healthy mix naudojau visa vasara, tik man odos nesausino o labai kimso poras ir plauke nuo veido, be to su ja man veidas per blizgus, nors tik pabandzius rasiau jog ji man puiki.
Po ilgos komentaru analizes biggrin.gif issirinkau clinique superbalanced. Naudoju pora sav, kolkas man ji ideali, issilaiko visa diena, nei matine nei per daug svytinti, maskuoja vidutiniskai, bet man to uztenka ir spalva pataikiau.
Taigi atsiimu visus anksciau isreikstus komplimentus healthy mix, pirmas ispudis apgavo
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 09 24, 18:34)

Tikrai Nude geriau maskavo. Nude norejau kazkada pirkt, bet atbaide atsiliepimai kad tirsteja i pabaiga.

O man Nude net labiau patiko kai sutirstejo biggrin.gif

Mano nuomone Dior nude sausai odai netiks smile.gif
Atsakyti