Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Estela_ @ 2011 09 23, 17:10)
o ką reikšia tas beveik nemaskuoja? net vidutinio maskavimo nėra?  unsure.gif

Sakyciau lengvas maskavimas, iki vidutinio netraukia. Siandien kaip tik jo pritrukau, nes yra ka pamaskuot.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 09 23, 17:46)
user posted image
Siandien testuoju Clarins Skin Illusion. Atspalviai labai apgaulingi, indelyje maniskis 120 atrode bus per tamsus, bet ant odos stebuklingai pasviesejo. Odos netempia, riebumas irgi neislindo. Odos spalva islygino. Lengva. Beveik nemaskuoja.

O kaip laikosi? Gal kas nors galėtų palyginti su Clarins Everlasting? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 09 22, 12:37)
O Jūs MUFE HD dar nebandėte? bigsmile.gif Man vis nagai niežti ją bandyti, bet kažkaip vis nesusikaupiu pirkiniui ax.gif

ne, nebandžiau, kažkaip labai įtariu iš aprašymų, kad ji man patiktų biggrin.gif
nusimato didelės progos po kelių mėnesiukų, tad reikės tokios rimtesnės pudros, manau įsigysiu būtent šią, jei nuspręsiu dažytis pati ax.gif

kasdienai nerizikuočiau su tokiom prof priemonėm, jau vien MF mane sualergizavo, nors naudočiau ir naudočiau, efektas patiko thumbup.gif (Miracle Touch)

tiesiog ne tokiai jautriai odai kaip mano, gal kitom ir tinka naudot kasdien smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 09 23, 17:46)
user posted image
Siandien testuoju Clarins Skin Illusion. Atspalviai labai apgaulingi, indelyje maniskis 120 atrode bus per tamsus, bet ant odos stebuklingai pasviesejo. Odos netempia, riebumas irgi neislindo. Odos spalva islygino. Lengva. Beveik nemaskuoja.

Laaabai sudomino bigsmile.gif kokiai odai skirta? Ar atsviezina veiduka, suteikia sveiko svytejimo? ax.gif kokiu spalvu kitas pudras perkat? Pvz, BE ar chanel, jei bandet ax.gif tai tas 120 tiko ar kiek sviesesnes vistiek noretus?
Atsakyti
QUOTE(Aštri @ 2011 09 23, 19:24)
O kaip laikosi? Gal kas nors galėtų palyginti su Clarins Everlasting?  4u.gif

Nuo vidrudienio iki vakaro issilaike.

QUOTE(SaiMita @ 2011 09 24, 11:30)
Laaabai sudomino bigsmile.gif  kokiai odai skirta? Ar atsviezina veiduka, suteikia sveiko svytejimo? ax.gif kokiu spalvu kitas pudras perkat? Pvz, BE ar chanel, jei bandet ax.gif tai tas 120 tiko ar kiek sviesesnes vistiek noretus?

Skirta neva visiems odos tipams. Svytejimo nedaug suteikia, bet beprastai atrode. Del spalvos tai dienos sviesoj dar reikes pasiziureti. As labai labai sviesi.Pvz Clarins truly matte 03 vasara naudojau, o Chanel Mat Lumiere 20 man jau per tamsus.
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 09 24, 12:30)
Laaabai sudomino bigsmile.gif  kokiai odai skirta? Ar atsviezina veiduka, suteikia sveiko svytejimo? ax.gif kokiu spalvu kitas pudras perkat? Pvz, BE ar chanel, jei bandet ax.gif tai tas 120 tiko ar kiek sviesesnes vistiek noretus?

vakar skaitinejausi as apie sita,tai daug kur panos raso,kad sita pudra gali isstumti is pirmos vietos pamegat dior nude,nes tipo efektas kaip jos,praktiskai nepastebima ir pigesne nei dior'as.man patinka tokios lengvutes,tik va galvoju as linkusi blizget,tai jauciu man tie blizguciai maziausiai reikalingi,o nude su svytejimu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dvynuke85 @ 2011 09 24, 17:29)
...o nude su svytejimu? g.gif

Be smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dvynuke85 @ 2011 09 24, 17:29)
vakar skaitinejausi as apie sita,tai daug kur panos raso,kad sita pudra gali isstumti is pirmos vietos pamegat dior nude,nes tipo efektas kaip jos,praktiskai nepastebima ir pigesne nei dior'as.man patinka tokios lengvutes,tik va galvoju as linkusi blizget,tai jauciu man tie blizguciai maziausiai reikalingi,o nude su svytejimu? g.gif

jau beveik sugundėt biggrin.gif Bandysiu, jaučiu, pirkt. Tik spalvą išsirinkt reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dvynuke85 @ 2011 09 24, 16:29)

gal kazkiek panasios, Dior Nude man pasirode sunkesne ir blizgejimas greiciau islysdavo. Clarins skin Illusion nepirkciau, dovanu gal ir paimciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 09 24, 18:05)
gal kazkiek panasios, Dior Nude man pasirode sunkesne ir blizgejimas greiciau islysdavo. Clarins skin Illusion nepirkciau, dovanu gal ir paimciau ax.gif

O tai kodel nepirktumet? g.gif kad maskavimo truksta?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 09 24, 18:05)

Nude tikrai gerai maskuoja, o jei sakot kad Skin Illusion prastai, tai nėra jos tokios panašios tada g.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 09 24, 17:32)

aciuks.gif

QUOTE(SaiMita @ 2011 09 24, 17:48)
jau beveik sugundėt  biggrin.gif  Bandysiu, jaučiu, pirkt. Tik spalvą išsirinkt reikia  4u.gif

as jauciu trauksiu i parde ir meginio prasysiu ax.gif del maskavimo raso,kad buildable if wanted tai bala zino,kol pats savo veideliu neisbandysi zmogus,tol nesuprasi,skirta ji tau ar ne biggrin.gif
Atsakyti