Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Fleur de force @ 2011 09 22, 14:49)
Siandien Kristianoj konsultante isgyre Dior forever pudra

sausa ta Forever tikrai labai labai... aišku išlieka tai super, atrodo, kad nenuvalysi jos su niekuo, prisilietimam atspari, tas man patiko wub.gif bet tik riebiai odai aš ją siūlyčiau iš savo patirties smile.gif
Atsakyti
Sakykit, jei mano oda yra mišri, bet orams atšalus iškart išsausėja. Tarkime ar Guerlain Parure Extreme neišryškintų tų išsausėjusių vietelių? Ar tokiu atveju geriau rinktis Parure aqua? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2011 09 22, 13:55)
sausa ta Forever tikrai labai labai... aišku išlieka tai super, atrodo, kad nenuvalysi jos su niekuo, prisilietimam atspari, tas man patiko  wub.gif bet tik riebiai odai aš ją siūlyčiau iš savo patirties  smile.gif

Nu va. O as konsultantei pabreziau, kad noriu sunkesnes ir slapios,dregnos,tai forever kaip priesingybe tam, ko noriu biggrin.gif
Atsakyti
Fleur, o neturit kur pamėgint Laura Mercier Silk Creme Foundation? Pagal visa tai ką išvardinot, manau tiktų idealiai smile.gif o ir šiaip, keista, kad beveik niekas jos nenaudoja, man tai ji kažkas nerealaus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2011 09 22, 14:15)
Nu va. O as konsultantei pabreziau, kad noriu sunkesnes ir slapios,dregnos,tai forever kaip priesingybe tam, ko noriu biggrin.gif

Tavo apibudinima atitinka. As su ja greit blizget pradedavau. Poras truputi kimso, bet nelabai.
Atsakyti
QUOTE(kakava @ 2011 09 22, 16:41)
Fleur, o neturit kur pamėgint Laura Mercier Silk Creme Foundation?

Pasidomesiu sia bigsmile.gif
Atsakyti
Dar klausimukas, ar labai skiriasi guerlain parure aqua 02 ir 03 nr? ax.gif
Atsakyti
gal bus atsiliepimu apie NARS sheer glow,dekui 4u.gif
Atsakyti
Matet, Chanel nauja pudra turi Perfection lumiere.. bigsmile.gif kazin gera?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2011 09 22, 19:24)
Dar klausimukas, ar labai skiriasi guerlain parure aqua 02 ir 03 nr?  ax.gif

žinoma, kad skiriasi
user posted image
Atsakyti
user posted image
Siandien testuoju Clarins Skin Illusion. Atspalviai labai apgaulingi, indelyje maniskis 120 atrode bus per tamsus, bet ant odos stebuklingai pasviesejo. Odos netempia, riebumas irgi neislindo. Odos spalva islygino. Lengva. Beveik nemaskuoja.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 09 23, 17:46)
Odos spalva islygino. Lengva. Beveik nemaskuoja.

o ką reikšia tas beveik nemaskuoja? net vidutinio maskavimo nėra? unsure.gif
Atsakyti