O kokio šviesumo "Bourjois Healthy Mix" 51 ir 52 atspalviai (lyginant su kt. pudromis žymesnėmis)?
sveikos. niekur Šiauliuose neberandu Nivea prekių, o tokia gera pudra jos buvo... Tai dabar galvoju, kokią rinktis kai išnaudosiu Nivea. Naudojau Nivea Teint Delight, 06 numeriuką. Tokia skysta labai lengva pudra, nekažką maskuojanti bet nu nereali... Tai gal jūs galėtumėt man patart kokią nors panašią? Irgi tokią lengvą, skystą.. Gal kiek geriau maskuojančią bet nebūtina.. Kaina ~50lt. Daugiau nesinori pudrai leisti Tai va, padėkit prašau
QUOTE(razinka999 @ 2011 09 19, 09:25)
Sveikos, pasimeciau krempudros pasirinkime ir noreciau klausti patarimo. Noriu nusipikti kokybiska krempudra, kuri tiktu misriai odai, nekimstu poru ir siek tiek pamaskuotu, bet nenoriu labai sunkios, gal ka patartumete?
Laba, jei reikia lengvos ir gerai maskuojancios pudros misr.o., tai galiu rekomenduoti pabandyti pradzioje testeri Long time liner conture make up VOKECIUCIU firmos
QUOTE(Victorious @ 2011 09 21, 19:06)
O kokio šviesumo "Bourjois Healthy Mix" 51 ir 52 atspalviai (lyginant su kt. pudromis žymesnėmis)?
Jau radau, kad 51 panašus kaip "Diorskin Nude" 010
QUOTE(Victorious @ 2011 09 22, 10:13)
Jau radau, kad 51 panašus kaip "Diorskin Nude" 010
Bijau suklysti, bet rodos Dior atspalvis į rausvumą, o Bourjois į gelsvumą Esu turėjus abi, bet jau primiršau dėl atspalvių Spalvos intensyvumas vienodas, t.y. abi vienodai šviesios.
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 09 22, 11:40)
Bijau suklysti, bet rodos Dior atspalvis į rausvumą, o Bourjois į gelsvumą Esu turėjus abi, bet jau primiršau dėl atspalvių Spalvos intensyvumas vienodas, t.y. abi vienodai šviesios.
Na, bandysime. Man net geriau į gelsvumą nei į rausvumą, bet jau vien dėl spalvos šviesumo intensyvumo vilioja , nes bėda pas mus su tikrai šviesiom
O, tiesa, kokie atsiliepimai apie abi ir kokia oda?
QUOTE(Victorious @ 2011 09 22, 10:46)
Šiaip jos abi panašios. abi turėjau, Dior kiek geriau maskuoja, riebesnė, geriau drėkina, Bourjois sausesnė (bet nėra labai sausa) spalva tikrai geltonesnė Bourjois, Dioro 010 tokia blyškesnė spalva gaunasi.
Abi šios pudros mano favoritės kurias pirkau ne po kartą, geresnių neatradus.
QUOTE(Victorious @ 2011 09 22, 10:46)
QUOTE(Estela_ @ 2011 09 22, 11:33)
Šiaip jos abi panašios. abi turėjau, Dior kiek geriau maskuoja, riebesnė, geriau drėkina, Bourjois sausesnė (bet nėra labai sausa) spalva tikrai geltonesnė Bourjois, Dioro 010 tokia blyškesnė spalva gaunasi.
Mano oda mišri į riebumą, o Estela_ mišri į sausumą, berods, jei nepainioju Mano atsiliepimai panašūs, Dior Nude geriau maskuoja, drėgnesnė, ilgiau išlieka, matiškumo ne kažin ką laiko, bet sunaudojau visą butelką Bourjois iš pradžių man patiko, bet labai jau greit man blizgesys išlįsdavo ir nuplaukdavo pudra Pardaviau
Dėl šviesių atspalvių, siūlau pasibandyti Givenchy Photo'Perfexion Nr.1, YSL Teint Resist Nr.1, Shiseido Dual Balancing Nr.I00 Very Light Ivory, tikrai šviesios, kai kam turbūt baltos būtų
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 09 22, 12:02)
taip
o kaip jum ši, mačiau pardavinėjot, kuo nepatiko?
kaip maskuoja ji? kaip ant odos jaučiasi,- šlapesnė\sausesnė?
QUOTE(Estela_ @ 2011 09 22, 12:19)
o kaip jum ši, mačiau pardavinėjot, kuo nepatiko?
Maskavo vidutiniškai, ant odos sausesnė, matiškumo nelabai laikė, o ir pasausėjimus ant veido odos paryškindavo
O Jūs MUFE HD dar nebandėte? Man vis nagai niežti ją bandyti, bet kažkaip vis nesusikaupiu pirkiniui
Siandien Kristianoj konsultante isgyre Dior forever pudra, neva labai panasi i pro lumiere, bet bent jau ant rankos tai nepasakyciau, Dior sausesne konsistencija, o Chanel tokia slapia slapia Galvoju, gal verta visgi isigyti Chanel pro lumiere,kadangi jos jau bent Kristinoj nera, gal kokiam Douglase butu sviesiu atspalviu.
"Dior Forever" sunki pasirodė. Laukčiau naujo "Chanel" varianto pabandyti.