Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Hasiukas @ 2011 09 16, 13:50)
Man Dior Nude irgi labai patinka - senokai naudoju, gan lengvos teksturos, lygiai dengiasi. Dienos metu pakaitalioju tik su BE mineraline. O vakarais, kai kur einam naudoju kita krempudryte,nes norisi stipresnio efekto...

Pritariu drinks_cheers.gif , nebeaisku kelinta Nude buteliuka naudoju - veidas sviezias, skaistus, gaivus atrodo, man neblogai pamaskuoja, ir neblizga visa diena ( oda misri/riebi), karta atejau i darba be jos ant veido - bendradarbes is kart puole klaust ar nesergu lotuliukas.gif , o vakarui as tada kelis lengvus jos sluoksnius uzsitepu - labai gerai atrodo - veidas naturaliai gaivus, bet gerai pamaskuotas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2011 09 17, 20:32)
Pritariu  drinks_cheers.gif , nebeaisku kelinta Nude buteliuka naudoju - veidas sviezias, skaistus, gaivus atrodo, man neblogai pamaskuoja, ir neblizga visa diena ( oda misri/riebi), karta atejau i darba be jos ant veido - bendradarbes is kart puole klaust ar nesergu  lotuliukas.gif , o vakarui as tada kelis lengvus jos sluoksnius uzsitepu - labai gerai atrodo - veidas naturaliai gaivus, bet gerai pamaskuotas  thumbup.gif

biggrin.gif va tas ir yra.. tik iseik be spakliaus ir is kart visiem ligotas.. biggrin.gif taip zmogus ir kompleksus gali isivaryt.. sudominot jus cia su ta dior.. nors seip planuoju ateityje pirkt Clinique supermoisture.. gal ka pakomentuot galit del jos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2011 09 17, 20:32)
Pritariu  drinks_cheers.gif , nebeaisku kelinta Nude buteliuka naudoju - veidas sviezias, skaistus, gaivus atrodo, man neblogai pamaskuoja, ir neblizga visa diena ( oda misri/riebi),

va man tas labai svarbu, nes veido oda riebi doh.gif o kokia kaina? LT perkate ar uzsisakinejate?
Atsakyti
Hmm, o man Dior Nude nepedarė didelio įspūdžio. Lengva, maloniai tepasi, bet kažkaip ji man matėsi ant veido ir viskas... Mano irgi mišri/riebi oda. Paskutiniu metu naudojau - čia man į tą pačią kategoriją kaip Nude - Lingerie de Peau Guerlain - labai patiko, bet man idealu būtų tarpinis numeris tarp 2 ir 3... Dabar naudoju Clarins Skin Ilusion. Pirmą kartą užtepiau nuvarvintą - buvo wow! Nieko nesimato, oda tokia drėgna... Bet dabar irgi ne visada ji man patinka - matyt nuo odos būklės priklauso.
Atsakyti
QUOTE(Marcha @ 2011 09 17, 19:18)
Jap , man irgi įdomu.

Keliais puslapiais ankščiau buvo atsiliepimai apie šią pudrą.
Atsakyti
Sveikos, pasimeciau krempudros pasirinkime ir noreciau klausti patarimo. Noriu nusipikti kokybiska krempudra, kuri tiktu misriai odai, nekimstu poru ir siek tiek pamaskuotu, bet nenoriu labai sunkios, gal ka patartumete? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2011 09 13, 17:26)
siaip tai Ardeco pacios nepopuliariausios pudros...ten jau labai retai kam tinka,nes ju nera daug,tiek spalvu tiek rusiu atzvilgiu

Na, matyt, kiekvienam savo. Daugeliui juk Dior, YSL, Chanel tinka ir patinka, o man pasisekė, kad radau , ko norėjau.
Spalvų atžvilgiu Artdeco Rich Treatment foundation tikrai negali priblokšti, tas tiesa. Na, bet jeigu tinka tobulai veidui iš tų kelių easnčių , manau, gerai.

Jau naudoju savaitę laiko, ką galiu apie ją pasakyt:
- jos reikia labai nedaug
- pasidengia labai tolygiai visas veidas, svarbu prie smilkinių gerai išlygint
-maskuoja tikrai neblogai
- neatrodo kaip kaukė , bet ir nėra super lengva, kaip nieko nebūtų
-gerai išsilaiko visą dieną
-drėkina odą, visai jos nesausina

Atsakyti
o ta Dior Nude kokiai odai tinkama? 4u.gif Ir koks neautralus atspalvis būtų vidutinio tamsumo odai (be gelsvumo/rausvumo)? Panašus į BE Medium beige ax.gif
Atsakyti
Pabandymui vakar gavau YSL perfect touch, nr5. tai sakyčiau neblogai tinkanti spalva ir pati pudrytė visai patiko. Lengvai pamaskuoja, išsilaiko visa dieną. Kažkaip mažai radau atsiliepimų. Gal kas naudojo ir pasidalintu patirtim, nes nebesinori prašauti su pudra doh.gif
Atsakyti
Sveikos,gal kas meginote sias pudrytes 4u.gif
http://www.ekoaura.l...p?id_product=80

http://www.ekoaura.l...p?id_product=90
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 09 19, 12:05)
o ta Dior Nude kokiai odai tinkama?  4u.gif  Ir koks neautralus atspalvis būtų vidutinio tamsumo odai (be gelsvumo/rausvumo)? Panašus į BE Medium beige  ax.gif

as BE medium beige irgi naudoju, o Dior Nude 0030 atspalvis tinka... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hasiukas @ 2011 09 21, 17:16)
as BE medium beige irgi naudoju, o Dior Nude 0030 atspalvis tinka...  smile.gif

aččiūūūūū labai Jums 4u.gif
Atsakyti