Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(BlackSwan @ 2011 09 14, 11:14)
Turiu klausimą naudojančioms Bourjois healthy mix: ar tinkama ši pudra mišriai/riebiai odai?  smile.gif

Mano oda mišri ir naudoju šią pudrą beveik du metai. Labai patinka. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2011 09 14, 13:20)
Mano oda mišri ir naudoju šią pudrą beveik du metai. Labai patinka.  thumbup.gif

Nekemša porų? O kaip ji lyginant su "Guerlain" pudromis?
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2011 09 14, 11:28)
Nekemša porų? O kaip ji lyginant su "Guerlain" pudromis?

Nea smile.gif už Parure Extreme, sakyčiau, man geresnė. Nors PE ir ilgiau blizgesį sulaiko, veidukas gražesnis su HM. Kartais aš jas pamiksuoju, visai gerai gaunasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Solen @ 2011 09 12, 09:06)
mano gundo dior nude pudra smile.gif idomu kaip ji laikosi g.gif  siuo metu naudoju kanebo fluid finish mirksiukas.gif esu ja patenkinta,bet tas moteriskas smalsumas ka nors naujo isbandyti smile.gif

As naudoju dior nude jau 3 buteliuka, man ji patinka isilaiko nebogai bet ant virsaus dar uztepu bira arba brondzanta 4u.gif mano oda misri, patinka kad nesausina, dienai super pudryte veidas sviezias gaivus, vakarui gal noretusi labiau maskuojancio 4u.gif
Atsakyti
Mergai, lb domina atsiliepimai apie naują MAX FACTOR pudrą SMOOTH EFFECT? Gal kuri jau išbandėt? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(nature @ 2011 09 14, 20:14)
As naudoju dior nude jau 3 buteliuka, man ji patinka isilaiko nebogai bet ant virsaus dar uztepu bira arba brondzanta 4u.gif mano oda misri, patinka kad nesausina, dienai super pudryte veidas sviezias gaivus, vakarui gal noretusi labiau maskuojancio 4u.gif

aciu uz toki issamu pasisakyma smile.gif jau uzsisakiau,turiu greitai gauti smile.gif beliks isbandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Solen @ 2011 09 16, 09:44)
aciu uz toki issamu pasisakyma smile.gif jau uzsisakiau,turiu greitai gauti smile.gif beliks isbandyti smile.gif

iš kur užsisakinėjat Dior Nude?
Atsakyti
QUOTE(nature @ 2011 09 14, 20:14)

Man Dior Nude irgi labai patinka - senokai naudoju, gan lengvos teksturos, lygiai dengiasi. Dienos metu pakaitalioju tik su BE mineraline. O vakarais, kai kur einam naudoju kita krempudryte,nes norisi stipresnio efekto...
Atsakyti
QUOTE(Glamourcik @ 2011 09 12, 13:43)
Gal kuri jusu galetume pasakyti stipriai ir labai stipriai maskuojanciu pudryciu pav.?
Ne kasdienai, o tinkancias vakarui ar progai 4u.gif Beje, turejau MUFE pudru, ispudzio nepaliko... g.gif

Estee Lauder double wear.
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2011 09 10, 21:27)
su ta Bourjois healthy mix visoms labai skirtingai su maskavimu  g.gif aš ją naudojau, kai turėjau tikrai ką maskuot, ne vieną ir du spuogus, dėmių daug. Man maskavimas buvo geresnis nei geras ...

Nekimso tau poru ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2011 09 16, 10:12)
iš kur užsisakinėjat Dior Nude?

is svedisko psl mirksiukas.gif
Atsakyti
O gal kuri nors naudojusi [B]Chanel Perfection Lumiere[/B ? g.gif kokie atsiliepimai? bigsmile.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Olivia. @ 2011 09 15, 15:28)
Mergai, lb domina atsiliepimai apie naują MAX FACTOR pudrą SMOOTH EFFECT? Gal kuri jau išbandėt? cool.gif

Jap , man irgi įdomu.
Atsakyti