Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

Žinokit,dėl kainos galiu ir apsirikti...man kažko šviečiasi,kad 60,bet gal ir mažiau va tiksliai nepamenu doh.gif Tikrai turiu ką maskuot veidas išbalęs,yra nelygumų ir bourjois hm tai man asmeniškai visiškai lūkesčius pateisino,tikrai super produktas...kitos brangesnės pudros buvo daug labiau nuvylę unsure.gif Bet žinoma kiekvienai skirtingai gi ir oda ne vienoda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 09 10, 11:10)
O ar ilgai išlieka pudra ant Jūsų odos? Greitai blizgesys išlenda? ax.gif Beje, kur pirkote, nes mane jau senokai vilioja ši pudra blush-anim-cl.gif

Aš pirkau Sarmoje smile.gif
Dėl blizgesio nieko pasakyti negaliu, niekada nestebėjau to dalyko pas save (mano tikslas nėra matinis veidas) smile.gif Pas mano vieną draugę dienos eigoje pastebiu kad kakta, nosytė ir smakras blizga grynai - man to nėra niekada buvę, nes mano T zona sausoka, o skruostai riebesni smile.gif Tai va, jokių nusiskundimų neturiu dėl tos HD ax.gif Aišku, ji neišsilaiko labai ilgai (kaip kad teko bandyt kažkokią iš Clarins - tai kaip užtepiau taip ir išsilaikė iki pat vakaro). smile.gif
Atsakyti
Padekit su atspalviais doh.gif
user posted image

Uploaded with ImageShack.us

05 shell
07 tender ivory

Gal kuria naudoja kas? Ar labai sviesios splavos? i rausvuma ar i geltonuma? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Label: 11 rugsėjo 2011 - 16:45
Sveikos , merginos,

jau esu rašiusi, kad išbandžiau DIORSKIN Forever - netiko.
Tada pirkau Givenchy Photo perfection.
Iš pradžių, užsitepus visai nieko, gerai tepasi, maloniai žiūrisi, bet po 5-6 val, subėga į smulkias raukšleles prie akių, kažkaip apsitrina ji....
Taip pat labai keistas dalykas, kad vėl gi - man šiek tiek oda šerpetoja nuo jos ant smakro - ko įprastai nebūna...
Likau nuliūdusi. Draugė pasiūlė išbandyt Artdeco Rich Treatment Foundation, atnešė man išbandyt įpylusi šiek tiek.
Žinokit - esu apakusi. 2 dienas ja tepiausi - tai veidas būtent atrodo taip - kaip noriu. Oda skaisti, su sveiku blizgesiu, atrodo lygi ir graži.
Bėgau nusipirkt ir, manau, šį kartą suradau, kas mane tenkina pilnai.

Ką gi - gaila, kad netiko man tos visos super garsių firmų pudrytės, bet tai dar kartą patvirtina , kas tinka vienam - nereiškia , kad tiks kitam.

Atsakyti
QUOTE(Marta.Placebo @ 2011 09 12, 09:29)

Likau nuliūdusi. Draugė pasiūlė išbandyt Artdeco Rich Treatment Foundation, a

Ką gi - gaila, kad netiko man tos visos super garsių firmų pudrytės, bet tai dar kartą patvirtina , kas tinka vienam - nereiškia , kad tiks kitam.

parašykit kokį nr. pirkot Artdeco ir kokius numerius kitų pudrų smile.gif

nesakykit, kad netiko visos, iš paskutinių postų supratau, kad tik dvi išbandėt biggrin.gif
Atsakyti
mano gundo dior nude pudra smile.gif idomu kaip ji laikosi g.gif siuo metu naudoju kanebo fluid finish mirksiukas.gif esu ja patenkinta,bet tas moteriskas smalsumas ka nors naujo isbandyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Solen: 12 rugsėjo 2011 - 09:07
QUOTE(Label @ 2011 09 11, 17:45)
Padekit su atspalviais doh.gif
05 shell
Gal kuria naudoja kas? Ar labai sviesios splavos? i rausvuma ar i geltonuma? g.gif

Turejau 05 numeriuka sios pudros, tai teko parduoti del per sviesaus atspalvio ax.gif nors pati tikrai nesu tamsiaode, atvirksciai prie sviesesnio tipo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 09 12, 09:56)
parašykit kokį nr. pirkot Artdeco ir kokius numerius kitų pudrų  smile.gif

nesakykit, kad netiko visos, iš paskutinių postų supratau, kad tik dvi išbandėt  biggrin.gif

Artdeco 15 - šita SUPER
Givenchy Photo perfexion nr 5
DiorSkin Forever 022.

Neteigiu, kad absoliučiai visos super brangios man netinka, bet kiekvieną kartą leisti po pusantro šimto ir nusivilti - nemanau, kad man finansiškai naudinga. Užsidirbu pati, juk ne kažkas man perka , tad kur dedu savo uždirbtus pinigus man tikrai svarbu ir norisi kokybės, o ne tik už vardą mokėti.

P.s. Esu nepirkusi, bet bandžiusi mėginukus - Lancome Teint Idole Ultra Foundation, Biodroga Teint Mineral Make Up, YSL Perfect Touch , MAC kažkokią ir dar keletą, kur jau net nebepamenu.

Pagaliau,po ilgų paieškų radau, kas mano odai tikrai tinka ir tuo džiaugiuosi.

Atsakyti
Gal kuri jusu galetume pasakyti stipriai ir labai stipriai maskuojanciu pudryciu pav.?
Ne kasdienai, o tinkancias vakarui ar progai 4u.gif Beje, turejau MUFE pudru, ispudzio nepaliko... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Marta.Placebo @ 2011 09 12, 10:36)
Artdeco 15 - šita SUPER
Givenchy Photo perfexion nr 5
DiorSkin Forever 022.
Neteigiu, kad absoliučiai visos super brangios man netinka, bet kiekvieną kartą leisti po pusantro šimto ir nusivilti - nemanau, kad man finansiškai naudinga. Užsidirbu pati, juk ne kažkas man perka , tad kur dedu savo uždirbtus pinigus man tikrai svarbu ir norisi kokybės, o ne tik už vardą mokėti.

P.s. Esu nepirkusi, bet bandžiusi mėginukus - Lancome Teint Idole Ultra Foundation, Biodroga Teint Mineral Make Up, YSL Perfect Touch , MAC kažkokią ir dar keletą, kur jau net nebepamenu.

Pagaliau,po ilgų paieškų radau, kas mano odai tikrai tinka ir tuo džiaugiuosi.

siaip tai Ardeco pacios nepopuliariausios pudros...ten jau labai retai kam tinka,nes ju nera daug,tiek spalvu tiek rusiu atzvilgiu
Atsakyti
mergaitės, gal kuri patartų koks atspalvis CLARINS pudros tiktų vidutinio tamsumo odai (kad būtų neutralus, nei į rausvumą, nei į geltonumą. Kažkas panašaus į BM medium beige). Ačiūūūū 4u.gif
Atsakyti
Turiu klausimą naudojančioms Bourjois healthy mix: ar tinkama ši pudra mišriai/riebiai odai? smile.gif
Atsakyti