QUOTE(MaNiaaKyTe @ 2011 09 10, 11:01)
Gali, gali bet vyresnės dažniausiai renkasi stipriau arba vidutiniškai maskuojančias pudreles
O dėl MUFE pudrų, tai aš tiesiog pasakiau, kuri geriausia iš išvardintų kiekviena pudra bent minimaliai kemša poras:)
O dėl MUFE pudrų, tai aš tiesiog pasakiau, kuri geriausia iš išvardintų kiekviena pudra bent minimaliai kemša poras:)
Taip, tos jau kiek "vyresnės" panelės orientuojasi į sunkesnes pudras ir ryškesnį makiažą, o po to "pergyvenusios" šitą laikotarpį, dažnai ima propoguoti natūralesnį įvaizdį .
Aš irgi domėjausi HD, bet man sunkokoka pasirodė sprendžiant iš video, kuriame Kardashian dažė jos vizažistas. Pats vaizdas gražus, oda kone tobula ("vaškinė" daugiau), maskuoja gerai ir toks sunkumas ant odos matosi . Apskritai "MUFE" kosmetika man tokia daugiau fotosesinė, scenai skirta atrodo .
Ai prisiminiau - esu šitos pudros ir mėginių turėjusi, bet taip ir nepanaudojau . Įpylė ale pačių šviesiausių atspalvių parduotuvėje, bet grįžusi namo pamačiau, jog jos keliais tonais man per tamsios . Atidaviau draugei. Be tamsių spalvų, dar minusas, kad pati tekstūra tokia rieboka... . Žodžiu, man ta pudra ne.