Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(MaNiaaKyTe @ 2011 09 10, 11:01)
Gali, gali biggrin.gif bet vyresnės dažniausiai renkasi stipriau arba vidutiniškai maskuojančias pudreles smile.gif

O dėl MUFE pudrų, tai aš tiesiog pasakiau, kuri geriausia iš išvardintų smile.gif kiekviena pudra bent minimaliai kemša poras:)

Taip, tos jau kiek "vyresnės" panelės orientuojasi į sunkesnes pudras ir ryškesnį makiažą, o po to "pergyvenusios" šitą laikotarpį, dažnai ima propoguoti natūralesnį įvaizdį ax.gif.

Aš irgi domėjausi HD, bet man sunkokoka pasirodė sprendžiant iš video, kuriame Kardashian dažė jos vizažistas. Pats vaizdas gražus, oda kone tobula ("vaškinė" daugiau), maskuoja gerai ir toks sunkumas ant odos matosi unsure.gif. Apskritai "MUFE" kosmetika man tokia daugiau fotosesinė, scenai skirta atrodo g.gif.
Ai prisiminiau - esu šitos pudros ir mėginių turėjusi, bet taip ir nepanaudojau unsure.gif . Įpylė ale pačių šviesiausių atspalvių parduotuvėje, bet grįžusi namo pamačiau, jog jos keliais tonais man per tamsios doh.gif. Atidaviau draugei. Be tamsių spalvų, dar minusas, kad pati tekstūra tokia rieboka... unsure.gif. Žodžiu, man ta pudra ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 10 rugsėjo 2011 - 11:12

i 
Diskusija apie pudros originalumą perkelta čia

Papildyta:
gal neskirstykim pudrų jaunoms, vyresnėms, jei jos neturi liftingo. Nes tiek jaunos, tiek vyresnės renkas pudras, manyčiau, pagal tai kokio efekto nori. Jaunos su problemine oda taip pat renkas maskuojančias. Išvis nesuprantamas dalykas, kai jaunos su probleminėm odom renkas nemaskuojančias. Kam? tik odą apkrauna, rezultato jokio
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 09 10, 17:48)
Išvis nesuprantamas dalykas, kai jaunos su probleminėm odom renkas nemaskuojančias. Kam? tik odą apkrauna, rezultato jokio

Ne į temą, bet nesupratau, apie ką čia?
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2011 09 10, 17:18)
Ne į temą, bet nesupratau, apie ką čia?

kam tepti nemaskuojančią pudrą jaunau panelei, jei jos oda probleminė? norėjau pasakyt, kad jei jauna, pradedanti dažytis, tai nereiškia, kad jai pudra, kuri tik sulygina odą kaip kremas su spalva.
čia užmetė, kad krempudra jaunoms, nes nemaskuoja ir išvis tik pradeda dažytis. Labai nelogiška. Krempudra ne nejaunoms, o toms kurios neturi problemų su oda, prie ko čia jauna, nejauna, dažymo stažas išvis ne į temą schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 09 10, 17:29)
čia užmetė, kad krempudra jaunoms, nes nemaskuoja ir išvis tik pradeda dažytis. Labai nelogiška. Krempudra ne nejaunoms, o toms kurios neturi problemų su oda, prie ko čia jauna, nejauna, dažymo stažas išvis ne į temą  schmoll.gif

Pritariu drinks_cheers.gif gal norėta pasakyti tik tai, kad pradėjome visos daugiausia nuo lengviausių priemonų, pvz mano pirmosios kreminės buvo Maybelline Pure Makeup- lengvutė, vandens pagrindu, taip pat Bourjois Embelliseur De Teint (rašau pavadinimus kad žinutė nebūtų bereikšmė mirksiukas.gif ) abi lengvutės,abi atrodė tuo metu super geros biggrin.gif bet šiaip jokio normalaus efekto schmoll.gif neturiu labai ką maskuot, bet visgi jei tepuos, noriu bent vidutinio maskavimo, išlygint odos atspalvį gražiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 10 rugsėjo 2011 - 17:48
Jau daugybę kartų aptarta,bet kadangi ir aš išbandžiau tai pasireikšiu biggrin.gif
Bourjois Healthy Mix
user posted image
Tobulas produktas su vienu minusiuku.Pudra tikrai idealiai maskuoja,lengvai tepasi,maloniai kvepia.Jos vienos pilnai užtenka visam makiažui, nereikia birios pudros ant viršaus teptis,bet kai vakare nusivalau šiek tiek oda būna išsausėjus ir šerpetoja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana24 @ 2011 09 10, 18:05)
Jau daugybę kartų aptarta,bet kadangi ir aš išbandžiau tai pasireikšiu biggrin.gif
Bourjois Healthy Mix
user posted image
Tobulas produktas su vienu minusiuku.Pudra tikrai idealiai maskuoja,lengvai tepasi,maloniai kvepia.Jos vienos pilnai užtenka visam makiažui, nereikia birios pudros ant viršaus teptis,bet kai vakare nusivalau šiek tiek oda būna išsausėjus ir šerpetoja unsure.gif

o kokia jos kaina? g.gif
Atsakyti
Berods 60 litų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana24 @ 2011 09 10, 18:21)
Berods 60 litų smile.gif

4u.gif
Atsakyti
Na, kad parduptuvėse iki 50 Lt... O aš išvis dar pigiau gaunu smile.gif
beje, Kosmadose dabar nuolaidos, berods -15% šitai pudrai dabar mačiau.

kas dėl maskavimo, tai, Diana24, turbūt neturit ką maskuot labai, jei sakot, kad pudra idealiai maskuoja, nes jos maskavimas sakyčiau toks labai vidutiniškas, link silpnesnių, ir dauguma taip atsiliepia.. arba nesat bandžiusi tikrai smarkiai maskuojančių. g.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tutia: 10 rugsėjo 2011 - 18:44
su ta Bourjois healthy mix visoms labai skirtingai su maskavimu g.gif aš ją naudojau, kai turėjau tikrai ką maskuot, ne vieną ir du spuogus, dėmių daug. Man maskavimas buvo geresnis nei geras ...
Atsakyti
čia matomai keivkiena tą maskavimą subjektyviai gali suprasti. Viena gali neturėt, ką maskuot, bet ieškot smegenų taip sakant anam gale, kita gal galvoja, kad mažiausią paraudusę vietą reik maskuot, o trečia, kad didžiausias spuogas turi būt paslėptas ir t.t. tai, čia irgi sunku lygint. Aš lyginu labiau gal išbandytas pudras tarpusavy, tai man HM viena mažiausiai maskuojanti iš bandytų pasirodė smile.gif
Atsakyti