Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 5,

QUOTE(Gaudvilė @ 2011 09 08, 15:35)
Aaagnex, tikrai gražiai ir tvarkingai atlikta. Tik nesakyk, kad nenešiosi pati ( čia turėtų būti feisiukas grumojančiu pirštu biggrin.gif )

megzta dėl to, kad smagu buvo megzt cool.gif O kas ją nešios bus matyt. Gal parduosiu, jei atsiras kas nors norintis, gal padovanosiu kada kam prie progos, o gal ir pati nešiosiu žiemą rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 08 rugsėjo 2011 - 14:37
Sveikos, macherinę suknelę jau moku nusimegzti, o skaros dar nebandžiau, ryt praneršiu temas skarų, nes kolkas nesuprantu net nuo kurio galo mezgama lotuliukas.gif Ir jungsiuos prie jūsų wub.gif Labai jau laukiu, tik vieną darbuką dar reik pabaigti 4u.gif
Atsakyti
Mano Haruni
user posted image
Dar norėčiau Gail ar kokios kitokios
Atsakyti
Ir cia pasigirsiu

user posted image
Atsakyti
norwa, naiste777, kaip gražu smile.gif
Atsakyti
norwa, naiste777 thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif jusu skareles, gal ir schemutes turite g.gif
Atsakyti
ritaava, cia rasite ir schemas ir aprasymus http://knitting-club...runi-shawl.html
ir
http://knitting-club...0/12/hyrna.html

Baigineju Haruni, ir sau pradesiu Hyrna.
Atsakyti
o aš pradėjau Beaded Shawl cool.gif va šitokią: http://knitting-club...hawl-vogue.html
Atsakyti
Na ka, pagaliau ir as prisidedu prie ismokusiu megzti skaras merginu. Dovana mano mamytei wub.gif
user posted image
Mezgiau be nupsu, bet su karoliukais:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carolina212: 12 rugsėjo 2011 - 13:58
QUOTE(Carolina212 @ 2011 09 12, 14:57)
Na ka, pagaliau ir as prisidedu prie ismokusiu megzti skaras merginu. Dovana mano mamytei  wub.gif

Numegzta labai gražiai wub.gif , bet... cool.gif čia jau ištampyta skara? g.gif Kokie siūlai? g.gif

Jeigu siūlai nors kažkiek laiko ištampymą - pertampyčiau per naują ax.gif Nes pusė skaros grožio pasimato, kai ištampai teisingai cool.gif Kaip turi atrodyt ištampyta - aš žiūrėjau pirmam psl pagal tą baklažaninę cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 12 rugsėjo 2011 - 14:12
QUOTE(aaagnex @ 2011 09 12, 15:11)
Numegzta labai gražiai wub.gif , bet... cool.gif  čia jau ištampyta skara? g.gif Kokie siūlai? g.gif

Jeigu siūlai nors kažkiek laiko ištampymą - pertampyčiau per naują ax.gif Nes pusė skaros grožio pasimato, kai ištampai teisingai cool.gif Kaip turi atrodyt ištampyta - aš žiūrėjau pirmam psl pagal tą baklažaninę cool.gif

Mezgiau is silkmoherio. Siaip tai tampiau kaip ismaniau ir ziurejau i paveiksliuka orginalo tampydama. Manau cia foto atrodo kad ji nepratampyta, bet siaip jei buciau itempusi dar labiau- butu suplyse biggrin.gif
Idesiu foto ant manekenes mano, gal labiau eis irodyti, kad tampiau ta savo skarele unsure.gif

user posted image
Dabar nusipirkau plonos vilneles ir bandysiu konstruoti nauja skara, nes labai jau smagiai sitoji mezgesi.
Atsakyti
QUOTE(ritaava @ 2011 09 11, 09:06)
norwa, naiste777 thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  jusu skareles, gal ir schemutes turite g.gif

Aciu aciuks.gif
Stai manosios schemos:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti