O as jau mastau apie kaledines dovanas.
kaip manot tinka sie siulai skarai, ar laikys forma?
http://www.gazzal.ne...d...d=206&dil=2
Faini jie tokie, ploni, blizgus , o ir metru nemazai matkelyje (400), ir kaina nedidele.
QUOTE(mamkaa @ 2011 10 15, 12:28)
O as jau mastau apie kaledines dovanas.
Faini jie tokie, ploni, blizgus , o ir metru nemazai matkelyje (400), ir kaina nedidele.
as galiu papasakoti savo patirti skaru mezgime (nes pernai is visu imanomu likuciu sumezgiau skaras )-as jas visas islyginau su gariniu lygintuvu(pramoniniu,bet turbut tinka ir naminis),taip lyginant galima dar labiau patempti ir forma tada amzina,nes uzsifiksuoja siulas tam tikroj padety.sekmes bandant
mergaites,o gal kuri mezgete skara is "Vernito" ,sudetis:100% vilna? Ar padorus siuliukai?
Mergaitės, reikia pagalbos Mezgu Gail skarą, numezgiau pirmą raštą, pabaigiau ties 34 eile. Dabar skaičiuoju ir man pradedant antrą raštą lieka 5 akys, ką negerai padariau? Jau nervuotis pradėjau, taip tikėjaus pabaigt ją šįvakar, siūlus jau turiu kitai, o dabar stoviu vietoj Gal galit kuri pagelbėt? Ačiukas iš anksto
QUOTE(Vandenė @ 2011 10 15, 18:39)
Mergaitės, reikia pagalbos Mezgu Gail skarą, numezgiau pirmą raštą, pabaigiau ties 34 eile. Dabar skaičiuoju ir man pradedant antrą raštą lieka 5 akys, ką negerai padariau? Jau nervuotis pradėjau, taip tikėjaus pabaigt ją šįvakar, siūlus jau turiu kitai, o dabar stoviu vietoj Gal galit kuri pagelbėt? Ačiukas iš anksto
reikia baigti ne ties 34 eile,o ties 32-ra eile ir turetu viskas buti gerai
Merginos baigineju savo haruni ir nzn kaip cia su paskutine eile daryt (lyg tais nemaciau apie tai rasyta) numezgu paskutine 27 eile gerosiom akim ir blogojoi pusei jau uzdarineju ar dar pramegzti 28blogom ir tada tik uzdarinet?
Baigiau savo skarą Tik ji man gavosi 160/80
QUOTE(Sissta @ 2011 10 16, 14:37)
Merginos baigineju savo haruni ir nzn kaip cia su paskutine eile daryt (lyg tais nemaciau apie tai rasyta) numezgu paskutine 27 eile gerosiom akim ir blogojoi pusei jau uzdarineju ar dar pramegzti 28blogom ir tada tik uzdarinet?
as tai visada dar numezgu ir blogaja eile,o paskiau uzdarineju...
Papildyta:
QUOTE(Agnesyte @ 2011 10 16, 14:48)
Baigiau savo skarą Tik ji man gavosi 160/80
oho kokia greita,man tai dar liko viena schemute numegzti....tikiuosi ryt baigti
QUOTE(vaida777 @ 2011 10 16, 14:01)
as tai visada dar numezgu ir blogaja eile,o paskiau uzdarineju...
Papildyta:
oho kokia greita,man tai dar liko viena schemute numegzti....tikiuosi ryt baigti
Papildyta:
vakar apsileidau ir mažai mezgiau, bučiau vakar baigus
O pati t. p. greita, vėliau pradėjai, o jau į pabaigą
QUOTE(Agnesyte @ 2011 10 16, 15:05)
vakar apsileidau ir mažai mezgiau, bučiau vakar baigus
kiek mezgiau skaru,tai si mezgasi greiciausiai,kartais net i schemas nereikia ziureti,o tik mezgi mezgi ...