Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 5,

Kiek čia daug grožybių wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2011 08 31, 13:03)
nu negaliu nepagirt-GROŽIAI NEREALŪS KURIAMI JŪSŲ RANKOMIS.kažkaip kaupiuosi,kaupiuosi,siūliukus net 3 turiu,ale kurią išsirinkt  doh.gif  doh.gif  doh.gif  https://sites.google...ls-text/shawls2

nu davai drasiau, mezgam kuria nors kartu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simuonele @ 2011 08 31, 15:38)
nu davai drasiau, mezgam kuria nors kartu  mirksiukas.gif

aš gal pradžiai tokią baktuso tipo bandysiu,neapsisprendžiu,nes man griežtai laikytis to ką matau sunku,vis ką kitaip padarau,bet kad mezgiosiu-tai 100proc,ir greit,bo jau nešiot norisi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2011 08 31, 15:03)
nu negaliu nepagirt-GROŽIAI NEREALŪS KURIAMI JŪSŲ RANKOMIS.kažkaip kaupiuosi,kaupiuosi,siūliukus net 3 turiu,ale kurią išsirinkt  doh.gif  doh.gif  doh.gif  https://sites.google...ls-text/shawls2

oi kiek grožybių čia bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Dabar ir man reikės imtis tokio darbelio ax.gif
o schemas ten reikia siųstis kiekvieną atskirai? Gal kuri jau turi susisiuntus bent keletą blush2.gif
Atsakyti
Maniskes kampas mirksiukas.gif Ethereal Shawl.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Liniuka @ 2011 09 01, 06:28)
Maniskes kampas mirksiukas.gif  Ethereal Shawl.

Garzu wub.gif . Didele gavosi? Gal butu galima visos skaros foto pamatyti?

Manes laukia si skara ax.gif . kita savaite pardesiu megzti, tai zinosiu pas ka pasikonsultuoti blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes

O gal yra mokančių nert, megzt Šiauliečių? Aš kai pasiimu shemą tarkim kokios skaros tai pamačius tuos brūkšniukus nuliukus visiškai niekas neaišku. Esu toks žmogus, kad kol man neparodo gyvai, tol į galvą nedaeina smile.gif Mano mezgimas dabar apsiriboja kojinemis ir kumštuotomis pirštinėmis. Norėčiau nusinerti arba nusimegzti sau skarą arba kokią liemenę arba pončą. Gal yra mamyčių, kurios moka ir mane pamokytų?
Atsakyti
QUOTE(ddaivuse @ 2011 09 01, 10:41)
Sveikutes

O gal yra mokančių nert, megzt Šiauliečių? Aš kai pasiimu shemą tarkim kokios skaros tai pamačius tuos brūkšniukus nuliukus visiškai niekas neaišku. Esu toks žmogus, kad kol man neparodo gyvai, tol į galvą nedaeina smile.gif Mano mezgimas dabar apsiriboja kojinemis ir kumštuotomis pirštinėmis. Norėčiau nusinerti arba nusimegzti sau skarą arba kokią liemenę arba pončą. Gal yra mamyčių, kurios moka ir mane pamokytų?

Yra Kuršėnuose.
Atsakyti
QUOTE(Liniuka @ 2011 09 01, 09:28)
Maniskes kampas mirksiukas.gif  Ethereal Shawl.

Kaip gražu wub.gif
Baigsiu nerti palaidinę, tikrai kibsiu prie šių grožybių biggrin.gif
Atsakyti
stai dar viena skara draugeiuser posted image
Atsakyti
QUOTE(ddaivuse @ 2011 09 01, 10:41)
Sveikutes

As is Siauliu, galetume susitikti SM pamokyciau. smile.gif
Atsakyti
Son, čia Oslas? O kaip megzta tom nebaigtom eilėm, jei skylučių nėra? Man niekada gražiai nesigauna. Dabar ką tik irgi pabaigiau Oslą, bet griežtai pagal aprašymą, su visom skylutėm. Prismaigstyta guli. Ir bijau, kad negrįžtų tie kampukai atgal, kai nuimsiu.
Atsakyti