Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 5,

QUOTE(Agnesyte @ 2011 10 12, 15:54)
jei jau greitai mezgasi, kimbu megzti, spėsiu gal kol pradėsi tu tą žadėtąją  blush2.gif nes noriu ir jos  wub.gif

tikrai spėsi, o jeigu nespėsi - galėsiu kokią dieną palaukt, nes ir be skaros turiu daug mezginių pradėtų ir suplanuotų pradėt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 12, 15:22)
tikrai spėsi, o jeigu nespėsi - galėsiu kokią dieną palaukt, nes ir be skaros turiu daug mezginių pradėtų ir suplanuotų pradėt ax.gif

pradžia lengva tikrai pasirodė biggrin.gif
Tik paskutinis klausimėlis, pas tave skaroje 12 lapelių ir koks jos dydis. Noriu dydi išsiaiškinti, jog žinoti maždaug kiek megzti ax.gif nes siūlai bus turbut panašaus storio ax.gif Nereikės vargti ir sukti galvos kiek dar megzti biggrin.gif
Atsakyti
dydis gavosi 88/184 cm

Nelabai didelė, galima kokiu vienu lapeliu ir didesnę daryt ax.gif

Virbalai 3,5mm ax.gif Mezgu nelabai laisvai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 12, 15:42)
dydis gavosi 88/184 cm

Nelabai didelė, galima kokiu vienu lapeliu ir didesnę daryt ax.gif

Virbalai 3,5mm ax.gif  Mezgu nelabai laisvai 4u.gif

aš t. p. nelabai laisvai, tai imu 4 mm virbalus biggrin.gif
ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
aagnex, ačiū už išaiškinimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif pasinaudosiu, nors ir ne man skirti ax.gif einu pradėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryke @ 2011 10 12, 20:07)
aagnex, ačiū už išaiškinimus  4u.gif  4u.gif  4u.gif  pasinaudosiu, nors ir ne man skirti  ax.gif  einu pradėt  smile.gif

Taigi ne be reikalo viešai rašau mirksiukas.gif Reiškias visiems skirti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 12, 16:22)

mergaites,nepamirskit ir manes ax.gif as irgi prisidesiu prie jusu,kai pradesit megzti nauja skara mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif as irgi,bet as noriu megzt Laminaria bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(linaule @ 2011 10 13, 19:16)
smile.gif as irgi,bet as noriu megzt Laminaria bigsmile.gif

tai skubam megzti, mirksiukas.gif as irgi pradejau North roe ir tikiuosi pabaigti,kol mergaites prades Vlad(kazin ar gerai parasiau pavadinima g.gif )
Atsakyti
QUOTE(vaida777 @ 2011 10 13, 19:22)
tai skubam megzti, mirksiukas.gif as irgi pradejau North roe ir tikiuosi pabaigti,kol mergaites prades  Vlad(kazin ar gerai parasiau pavadinima  g.gif )

aš dar tik įveikiau 9,5 lapelio 4u.gif tai manau tik pusė skaros pas mane ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnesyte @ 2011 10 13, 21:49)
aš dar tik įveikiau 9,5 lapelio  4u.gif tai manau tik pusė skaros pas mane  ax.gif

oho ,tai daug,as tai tik vakar pradejau... mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
jau tu skaru nuostabumas! Uzsinorejau ir as nusimegzti smile.gif Rinkausi, rinkausi labiausiai patinkancia ir apsistojau ties "Pasivaiksciojimu Osle". Lyg ir viskas aisku butu, tik niekaip nesuprantu, kas tos sutrumpintos eiles yra doh.gif Gal galetu is mezgusiu man padeti? Buciau labai dekinga.
Atsakyti