Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 5,

QUOTE(mia5 @ 2011 10 12, 11:11)

Sveikinu 'pribaigus' Aeolian skaryte 4u.gif
kaip graziai issitampe ji tau wub.gif
Atsakyti
Ooo...gavosi!!!
Aciu Carolina, patalpinau per ta nuoroda kur tu rodei.

Na stai mano pirmoji skara.mezgiau is silk moherio, nesumezgiau ne dvieju matkeliu, kadangi tampriai mezgu, tai skara gavosi mazoka.zadejau megzti mociutei, bet tikriausiai liks mano dukrytei.
Atsakyti
QUOTE(mia5 @ 2011 10 12, 11:15)
Ooo...gavosi!!!
Aciu Carolina, patalpinau per ta nuoroda kur tu rodei.

Na stai mano pirmoji skara.mezgiau is silk moherio, nesumezgiau ne dvieju matkeliu, kadangi tampriai mezgu, tai skara gavosi mazoka.zadejau megzti mociutei, bet tikriausiai liks mano dukrytei.

tik kita karta nustatyk kad dydis butu 320, nes dabar per maza gavosi.. Arba bandyk dar karta tapacia skaryte ideti..tik nustatyk 320 ir iskarto geriau matysis visiems-nereikes atskirai atsidarineti nuotraukos.
Ps. sakiau kad ten paprasta belenkaip isideti tas foto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carolina212 @ 2011 10 12, 11:21)
tik kita karta nustatyk kad dydis butu 320, nes dabar per maza gavosi.. Arba bandyk dar karta tapacia skaryte ideti..tik nustatyk 320 ir iskarto geriau matysis visiems-nereikes atskirai atsidarineti nuotraukos.
Ps. sakiau kad ten paprasta belenkaip isideti tas foto  biggrin.gif

tai kad lygtais cia ir nustaciau 320 g.gif .nu bandau dar kartauser posted image

niu cia padariau 320
Atsakyti
na va..kitas reikalas thumbup.gif dabar gausi visada savo darbelius mums rodyti ir leisti jais pasidziaugti. Sekmes kuryboje Mia. iki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carolina212 @ 2011 10 12, 11:29)
na va..kitas reikalas  thumbup.gif dabar gausi visada savo darbelius mums rodyti ir leisti jais pasidziaugti. Sekmes kuryboje Mia. iki smile.gif

Aciu.kaip tik ka padarysiu, taip ir pasirodysiu ax.gif .tik kad ranku darbo dirbiniai greit nesidaro biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(mia5 @ 2011 10 12, 10:26)
tai kad lygtais cia ir nustaciau 320 g.gif .nu bandau dar kartauser posted image

niu cia padariau 320

Labai graži - balta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 11, 08:38)
North Roe mirksiukas.gif Labai greitai ir lengvai mezgasi rolleyes.gif

o kaip ji atrodo visa? t. y. kiek tiksliai reikia megzti vienų ir kitų lapelių? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnesyte @ 2011 10 12, 14:41)
o kaip ji atrodo visa? t. y. kiek tiksliai reikia megzti vienų ir kitų lapelių?  ax.gif

maniškė va taip atrodo blush2.gif

user posted image

O lapelių skaičius nėra būtinas, kiek tau gražiau, tiek ir mezgi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 12 spalio 2011 - 13:52
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 12, 13:52)
maniškė va taip atrodo blush2.gif
O lapelių skaičius nėra būtinas, kiek tau gražiau, tiek ir mezgi ax.gif

ir kiek siuliukų suėjo?
Atsakyti
QUOTE(Agnesyte @ 2011 10 12, 15:16)
ir kiek siuliukų suėjo?

43g

mochera su šilku čia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 12 spalio 2011 - 14:18
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 12, 14:17)
43g

mochera su šilku čia 4u.gif

jei jau greitai mezgasi, kimbu megzti, spėsiu gal kol pradėsi tu tą žadėtąją blush2.gif nes noriu ir jos wub.gif
Atsakyti