Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 5,

QUOTE(aaagnex @ 2011 10 11, 09:51)
Aha.
Užsidedi 11 akių, tada išmezgi pirmą schemą,tada kiek nori kartoji tą oranžinį kvadratą. Kai jau nusprendi, kad gana pilnavidurių lapelių, tada imi kitą schemą.
Nu man iš tikro kažkaip nėjo jos pritaikyt, nes ten įdomiai sužymėta, o ir aprašymą tingėjau skaityt doh.gif Tai tiesiog tokiu pačiu principu kaip ir pirmi lapeliai pakeičiau raštą ir mezgiau kartodama antros schemos oranžinį kvadratą...

kai rašau žinau, kad neaiškiai skamba, bet mezgant viskas bus labai aišku ax.gif

Dar 4u.gif
Shemoj kur yra tokia kaip V perbraukta, tai reikia iš tarpo tarp akių išmegzt akį - toks vaizdas, lyg iš blogos pusės būtų užmetimas, o jį išmezgi iš geros ax.gif

Nu jeigu kas neaišku klausk 4u.gif Galiu būt ir ką nors pamiršus, nes mezgiauprieš mėnesį maždaug ax.gif

o tai trecia schema kelis kart megzti,ar irgi tiek kiek nori?
Atsakyti
QUOTE(vaida777 @ 2011 10 11, 09:57)
o tai trecia schema kelis kart megzti,ar irgi tiek kiek nori?

ne, tą trečią megzt reikia tik vieną kartą ax.gif Ten pabaiga jau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 11, 09:57)
ne, tą trečią megzt reikia tik vieną kartą ax.gif Ten pabaiga jau ax.gif

aciu aciu simta kartu tau uz pagalba ir kantrybe notworthy.gif dabar turesiu dar viena skara savo kolekcijoje smile.gif
siandien gal pabaigsiu echo flower,tai galesiu mastyti kazka kito ...
Atsakyti
Labas rytas.

Nu ir neiseina man ikelt paveiksliuko, raso dinaminiai puslapiai zymese neleidziami g.gif .Kompu nemoku taip gerai naudotis, tai ir neidesiu ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(mia5 @ 2011 10 11, 11:56)
Labas rytas.

Nu ir neiseina man ikelt paveiksliuko, raso dinaminiai puslapiai zymese neleidziami g.gif .Kompu nemoku taip gerai naudotis, tai ir neidesiu ax.gif .

dinaminiai jeigu rašo, tai turbūt paveiksliuko galas ne .jpg g.gif

Arba tiesiai iškompo nori gal įkelt, o ne iš interneto? Nes tiesiai, tai ir man neleidžia...

Kelk paprastai nuorodą mirksiukas.gif Paspaus kas norės pažiūrėt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mia5 @ 2011 10 11, 11:56)
Labas rytas.

pabandyk per www.part.lt
ten pasirenki 320 paveiksliuko dydi ir jau kai pasitalpina - paprasciausiai nucopini ta eilute kur parasyta 'forumams' ir kai jau cia rasai zinute padarai paste ir viskas. Foto jau ideta. Labai paprasta.
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 10, 16:15)
Ar mezgat kuri Echo flower skarą? ax.gif

mezgu ir aš šitą smile.gif buvau pradėjus iš juodų siūlų Roma, tai išardžiau, nes man atrodo, kad gražiau būtų iš plono mocherio tas raštelis, tai pradėjau iš mėlyno kid mocherio.
tik greit rezultato nebus schmoll.gif , nes tik vakarais prisėdu pamegzt, o dar ir knygas labai skaityt mėgstu, tai tenka laiką padalint biggrin.gif
Atsakyti
mergaites,reikia jusu patarimo,siandien gavau dovanu matkeli siulu "NAKO ANGORA SUPREME" .raso 70% macheros ir 30% akrilo,ar tiktu sie siuliukai skarai,ar laikytu skara forma? g.gif
aciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaida777: 11 spalio 2011 - 20:15
QUOTE(vaida777 @ 2011 10 11, 21:14)
mergaites,reikia jusu patarimo,siandien gavau dovanu matkeli siulu "NAKO ANGORA SUPREME" .raso 70% macheros ir 30% akrilo,ar tiktu sie siuliukai skarai,ar laikytu skara forma?  g.gif
aciu  smile.gif

nejau niekas negirdejo apie siuos siulus? g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida777 @ 2011 10 11, 21:14)
mergaites,reikia jusu patarimo,siandien gavau dovanu matkeli siulu "NAKO ANGORA SUPREME" .raso 70% macheros ir 30% akrilo,ar tiktu sie siuliukai skarai,ar laikytu skara forma?  g.gif
aciu  smile.gif

Būtent tiksliai dėl šitų negaliu paskyt, bet idėjiškai viskas turėtų būt gerai mirksiukas.gif

Megzk, tai ir mums papasakosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 12, 09:41)
Būtent tiksliai dėl šitų negaliu paskyt, bet idėjiškai viskas turėtų būt gerai mirksiukas.gif

Megzk, tai ir mums papasakosi mirksiukas.gif

aciu,bandysiu narplioti,numezgus gal ir laikys skara forma,bet kazin kaip nesiosis.... na,vienu zodziu eksperimentuoju mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti