Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 5,

QUOTE(vaida777 @ 2011 10 10, 15:45)
issitustyk az ,atsiunciau ne ta schemute  ir siunciau kita,bet  rodo,kad tavo pilnas az  smile.gif

tai, kad lygtai tos skaros schema gavau, pasitikrinau atitiko, o gal man jau tikrai su akim netvarkoj, po puliu galvoj g.gif bet kad mezgiau gavosi gi su keliais pataisymais, kurie pasirodo taip ir reikejo megst... aciu dar karta smile.gif) aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitele: 10 spalio 2011 - 18:13
QUOTE(Jurgitele @ 2011 10 10, 19:10)
tai, kad lygtai tos skaros schema gavau, pasitikrinau atitiko, o gal man jau tikrai su akim netvarkoj, po puliu galvoj  g.gif  bet kad mezgiau gavosi gi su keliais pataisymais, kurie pasirodo taip ir reikejo megst... aciu dar karta  smile.gif) aciu

dar karta atsiprasau,kad suklaidinau tave,net nesmagu pasidare,bet svarbu,kad viskas gerai baigesi smile.gif lekiu ir as susitvarkyti tas schemas,kad kita karta nekiltu panasiu problemu mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif merginos man reikia truputi paaiskinimo, noriou megst sia skara, tik nelabai suprantu atrodo paprasta bet.....
1. Ar reikia megst kur schemoje parodyta krastine geroji akis, ar ji tik nesimezga prie centines akies?
2. kartoti reikia tik geltonus stulpelius kur parodyta schemoje ar visa schema kartot?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitele: 11 spalio 2011 - 07:00
Jurgitėle - o nenori aprašymo paskaityt? Viskas aiškiai yra parašyta 4u.gif

Gail skarą baigei? Tikrai šitą megsi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 11, 07:50)
Jurgitėle - o nenori aprašymo paskaityt? Viskas aiškiai yra parašyta 4u.gif
Gail skarą baigei? Tikrai šitą megsi? ax.gif

skaiciau ale su rusu kalba apsipykus esu ne viska gerai suprantu uztai ir kyla kvaili klausymai verysad.gif baigiau jau siandien beliko sutvarkyt ale nera kur istampyt lova uzimta o ant zemes vietos neturiu teks palaukt doh.gif o siandien mama paskambino ir uzsiprase skaros tai noriu pradet, bet bijau kol visko neisisiaiskinsiu kad ardyt nereiktu
Atsakyti
Kraštinės akys 2 - kartojasi tik eilės pradžioj ir pabaigoj 4u.gif O ta vidurinė - ten centrinė akis ax.gif Ji nesikartoja 4u.gif
Pirmą schemą numezgi vieną kartą, o poto kartoji tik tą oranžinį kvadratą ax.gif

Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 11, 08:16)
Kraštinės akys 2 - kartojasi tik eilės pradžioj ir pabaigoj 4u.gif O ta vidurinė - ten centrinė akis ax.gif Ji nesikartoja 4u.gif
Pirmą schemą numezgi vieną kartą, o poto kartoji tik tą oranžinį kvadratą ax.gif

tai krastines kaip visada mezgamos ripsu 2 akys? na einu bandysiu, gal kas gausis smile.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele @ 2011 10 11, 09:18)
tai krastines kaip visada mezgamos ripsu 2 akys? na einu bandysiu, gal kas gausis smile.gif aciu  4u.gif

aš mezgiau ripsu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele @ 2011 10 11, 08:00)

o kaip sis grozis vadinasi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida777 @ 2011 10 11, 09:34)
o kaip sis grozis vadinasi?  smile.gif

North Roe mirksiukas.gif Labai greitai ir lengvai mezgasi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 11 spalio 2011 - 08:39
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 11, 09:38)
North Roe mirksiukas.gif Labai greitai ir lengvai mezgasi rolleyes.gif

vau,tai puolu rasyti i savo sasiuvini...aaagnex ar butu nesunku truputeli man paaiskinti ant greito.... mirksiukas.gif
kiek suprantu uzsidedi 11 akiu ir mezgi pagal pirma schema,ar taip? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida777 @ 2011 10 11, 09:44)
vau,tai puolu rasyti i savo sasiuvini...aaagnex ar butu nesunku truputeli man paaiskinti ant greito....  mirksiukas.gif
kiek suprantu uzsidedi 11 akiu ir mezgi pagal pirma schema,ar taip?  mirksiukas.gif

Aha.
Užsidedi 11 akių, tada išmezgi pirmą schemą,tada kiek nori kartoji tą oranžinį kvadratą. Kai jau nusprendi, kad gana pilnavidurių lapelių, tada imi kitą schemą.
Nu man iš tikro kažkaip nėjo jos pritaikyt, nes ten įdomiai sužymėta, o ir aprašymą tingėjau skaityt doh.gif Tai tiesiog tokiu pačiu principu kaip ir pirmi lapeliai pakeičiau raštą ir mezgiau kartodama antros schemos oranžinį kvadratą...

kai rašau žinau, kad neaiškiai skamba, bet mezgant viskas bus labai aišku ax.gif

Dar 4u.gif
Shemoj kur yra tokia kaip V perbraukta, tai reikia iš tarpo tarp akių išmegzt akį - toks vaizdas, lyg iš blogos pusės būtų užmetimas, o jį išmezgi iš geros ax.gif

Nu jeigu kas neaišku klausk 4u.gif Galiu būt ir ką nors pamiršus, nes mezgiauprieš mėnesį maždaug ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 11 spalio 2011 - 08:52