Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 5,

QUOTE(aaagnex @ 2011 10 07, 20:31)
nu tikiuosi dabar jau viskas aišku g.gif  biggrin.gif

ačiū už inf., už pagalbą, už kantrybę 4u.gif
Atsakyti
Puikus 6adienio rytas, ka? thumbup.gif mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Turejo gautis Laminaria, bet pritruko siulu ne tik paskutiniam motyvui, bet ir paskutinei eilei blush2.gif Siulai "Princese", zinau, prastoki, bet dietinuos ax.gif O rezultatas neitiketinai visai neblogas - forma laiko, kanda tik trupuciuka ir lb graziai krenta, tokia pusta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ilgakojuke @ 2011 10 08, 11:01)
Puikus 6adienio rytas, ka? thumbup.gif  mirksiukas.gif

tikrai puikus rytas:)
ka cia ir beprikomentuosi...tiesiog NUOSTABI skaryte ir jos pateikimas wub.gif
Labai labai grazu!
Atsakyti
kaip matau,cia ne tik man pritruko siulu,jums gerai tik vienai eilei,o man 6 eilem,ka lauksiu kol bus vel tokiu siulu blink.gif nebent kuri turit urmu uzpirkusi maximoj firmos bee home moheros? g.gif
Atsakyti
ilgakojuke, fantastiškas grožis wub.gif wub.gif wub.gif o spalvytė kokia faina thumbup.gif
dar kartą įsitikinau, kad noriu megzt kažką panašaus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rubinuolė @ 2011 10 08, 17:21)
dar kartą įsitikinau, kad noriu megzt kažką panašaus  rolleyes.gif

Tai ir pradėk, kol užsidegimas nepraėjo mirksiukas.gif

Ilgakojuke, nors man ir nepatinka tokie kitokios spalvos užbaigimai, bet taviškė visai gražiai žiūrisi wub.gif

Dar kartą įsitikinau, kad man reikia laminarijos wub.gif . Bet aš noriu ne tikros, o pradėt kaip Echo Flower, o pabaigt kaip laminariją cool.gif
Atsakyti
Sveikos,

grazios skaros visu 4u.gif

norejau paklausti, kiek panasiai skaru iseitu is Romos vieno matkelio?galvoju megzt Aeolian skaras, tai idomu, kelioms skaroms uztektu g.gif
Atsakyti
QUOTE(drakoniuke25 @ 2011 10 09, 11:23)
Sveikos,
norejau paklausti, kiek panasiai skaru iseitu is Romos vieno matkelio?galvoju megzt Aeolian skaras, tai idomu, kelioms skaroms uztektu  g.gif

vienai mirksiukas.gif jei labai didelės nedarysi, tai liks truputis, bet dar vienai neužteks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 08, 20:24)
Tai ir pradėk, kol užsidegimas nepraėjo mirksiukas.gif

Ilgakojuke, nors man ir nepatinka tokie kitokios spalvos užbaigimai, bet taviškė visai gražiai žiūrisi wub.gif

Dar kartą įsitikinau, kad man reikia laminarijos wub.gif . Bet aš noriu ne tikros, o pradėt kaip Echo Flower, o pabaigt kaip laminariją cool.gif

Man atrodo as Jusu minti busiu pasigavus, kad Laminaria graziausia, tai ir nusprendziau ja megzt lotuliukas.gif
O man tos tikrosios uzmanymas ir patinka, kad ji tokia storesne per viduri, tai bus siltesne ir graziau kris rolleyes.gif

Bet! Turiu pasitaisyti del siulu - 60 proc. akrilo vis delto formos nelaiko doh.gif Gerai kad spejau nufotkint, nes namie truputi patampius nebeliko kampuotu krastu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ilgakojuke @ 2011 10 09, 13:55)
Man atrodo as Jusu minti busiu pasigavus, kad Laminaria graziausia, tai ir nusprendziau ja megzt lotuliukas.gif

MŪSŲ mintis tokia, nes labai mėgstu Echo Flower gėlytes, o labai nemėgstu megzt nupsų blush2.gif

Kai į mane kreipiasi "Jūs" ir dar iš didžiosios raidės, tai pasijaučiu kaip pensininkė cool.gif Dar kartą pasikartosiu, kad už tokį kreipinį labai pykstu cool.gif - ypač internetinėj erdvėj rolleyes.gif

Jeigu yra laukiančių manęs, kol pabaigsiu šitą skarą ir pradėsiu kitą, tai žinokit rekomenduoju nelaukt, nes atšalo orai, o mano vaikai kaip ir kasmet neturi nei šalikų, nei kepurių doh.gif Tai geriausiu atveju per kitą savaitę pabaigsiu tą skarą ir vaikų kepures, šalikus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 09 spalio 2011 - 17:07
QUOTE(ilgakojuke @ 2011 10 08, 10:01)
Puikus 6adienio rytas, ka? thumbup.gif  mirksiukas.gif
Turejo gautis Laminaria, bet pritruko siulu ne tik paskutiniam motyvui, bet ir paskutinei eilei blush2.gif  Siulai "Princese", zinau, prastoki, bet dietinuos ax.gif  O rezultatas neitiketinai visai neblogas - forma laiko, kanda tik trupuciuka ir lb graziai krenta, tokia pusta wub.gif

Kokia graži wub.gif

QUOTE(aaagnex @ 2011 10 09, 16:59)
MŪSŲ mintis tokia, nes labai mėgstu Echo Flower gėlytes, o labai nemėgstu megzt nupsų blush2.gif
Kai į mane kreipiasi "Jūs" ir dar iš didžiosios raidės, tai pasijaučiu kaip pensininkė cool.gif Dar kartą pasikartosiu, kad už tokį kreipinį labai pykstu cool.gif  - ypač internetinėj erdvėj rolleyes.gif
Jeigu yra laukiančių manęs, kol pabaigsiu šitą skarą ir pradėsiu kitą, tai žinokit rekomenduoju nelaukt, nes atšalo orai, o mano vaikai kaip ir kasmet neturi nei šalikų, nei kepurių doh.gif Tai geriausiu atveju per kitą savaitę pabaigsiu tą skarą ir vaikų kepures, šalikus ax.gif

gaila verysad.gif
O aš nusipirkau 100 g. 550 m. Lanoso siūlų, kelių spalvų, man jie tokie storoki atrodo, ar tiks skarai? g.gif
Šis
bei tokie plonesni atrodo realiai, bet pagal sudėti, tai apsimoviau turbut doh.gif
šie
reikia kitų? blush2.gif ar tiks ax.gif
Atsakyti
Agnesyte - labai bijau kažką sakyt, nes nei vienų siūų net nečiupinėjus. Bet - bijau, kad ištampymas gali nesilaikyt 4u.gif
Atsakyti