Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 5,

aš metu skaros mezgimą, šiandien išardžiau, lauksiu kompanijos kitai blush2.gif
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 07, 15:23)
Mano sekanti bus trupučiuką iš storesnių siūlų - Baltika 50g-250m
Jaučiu, kad imsiu Vlad  4u.gif Va tokią:

Šios aš noriu wub.gif , kada planuoji pradėti megzti? blush2.gif kokios chemos?
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 07, 17:00)
Arba echo flower ax.gif Šitą galėčiau trumpai aprašyt aip megzt ax.gif
foto iš interneto...

Ir ši labai graži wub.gif
įmesk nuorodas su schemomis blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnesyte: 07 spalio 2011 - 17:22
jau senokai nusižiūrėjau "echo flower" tik dar nesiryžtu megzt ax.gif
aaagnex, jei jau mezgėt šitą, gal galėsit pagelbėt, jei schemose pasiklysiu blush2.gif
Atsakyti
aaagnex musu DIDZIOJI MOKYTOJA notworthy.gif
mergaites,laukiam schemuciu ir kimbam i darba mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida777 @ 2011 10 07, 17:50)
aaagnex musu DIDZIOJI MOKYTOJA  notworthy.gif
mergaites,laukiam schemuciu ir kimbam i darba  mirksiukas.gif

mielai mirksiukas.gif ryt tik siūlų pasipirksiu lotuliukas.gif o žadėjau nepirkti doh.gif
pala, o kokių reikia g.gif 50 g. 250 m.
Atsakyti
aaagnex, kokia grazia skara idejai wub.gif , ta is baltikos, gal man tokios reiketu g.gif g.gif
Jei megzti is baltikos tai is vieno siulo ar is dvieju, ji tokia ne plona ta skara man atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Agnesyte @ 2011 10 07, 19:20)
mielai  mirksiukas.gif ryt tik siūlų pasipirksiu  lotuliukas.gif o žadėjau nepirkti  doh.gif
pala, o kokių reikia  g.gif  50 g. 250 m.

as tai bandysiu is vilnos megzti Linate smyrna platinum...ziuresiu ,kas gausis ,gal vel nebus gerai ir teks tikrai storesniu siulu lekti pirkti doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

Nieko naujo, bet statistikai... ax.gif mano harunka smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image
[/quote]
Atsakyti
QUOTE(chimera @ 2011 10 07, 18:37)
Sveikos,

Nieko naujo, bet statistikai...  ax.gif mano harunka smile.gif

kokia graži wub.gif , o siūlų plonumas blink.gif kiek kantrybės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida777 @ 2011 10 07, 18:25)
as tai bandysiu is vilnos megzti  Linate smyrna platinum...ziuresiu ,kas gausis ,gal vel nebus gerai ir teks tikrai storesniu siulu lekti pirkti  doh.gif

pas mane yra storesnės pusvilnės apie 180 g., gal užtektų g.gif , kaip manot, pirkti nereikėtų, pasidietinčiau dar truputėlį blush2.gif
Atsakyti
Chimera - labai graži Haruni wub.gif

Dėl Echo Flower. Esu mezgus net 2 vnt ir vieną dar mama mezgė man konsultuojant ax.gif

Shemos yra čia: http://knitting-club...cho-flower.html

Aprašymas:
Užsidedat 3 akis, tada mezgat ripsu tiek eilių, kad iš krašto eitų surinkt 5 akis. Tada 3 kraštinės, 5 surinktos ir dar 3 tos kur uždėjom (aš paprastai uždedu, tai tiesiog ir jas surenku)
Imat schemą Setup. mezgat vieną kartą - centrinė akis yra schemoj pavaizduota, kraštinės akys ne... Kraštinės akys megasi ripsu. Jų iš abiejų pusių mezgam po 3.

Tada schema Flower. Ją kartojam kiek norit kartų - pagal originalą rekomenduoja lyg ir 11 g.gif Kuo daugiau kartosit, tuo didesnė bus.

Tada imat schemas Borders. Schemos yra 3 - mezgasi visos kartu. paėmus schemas matosi, kad ten nesudėtinga...Kartojasi vieną kartą

Paskutinė schema - Edge. Ją numezgam ir pabaiga - nuleidžiam akis ax.gif

Toliau klauskit, jeigu kas neaišku ax.gif

Skara Vlad. Šitos dar nemezgiau. Imt žadu siūlus baltika vien dėl to, kad tokius turiu ax.gif jeigu netiks šitai skarai - imsiu kitą skarą, nes noriu skaros būtent iš tų siūlų... blush2.gif megsiu iš viengubų - gražiau, kai viengubi raštas žiūrisi ax.gif

Tikiuosi, kad tiks ir mano siūlai, nes šitas variantas neatrodo labai iš storų siūlų g.gif
user posted image
Papildyta:
Tiesa pamiršau parašyt dar dėl siūlų doh.gif Echo Flower aš mezgiau vieną iš Smyrnos, vieną iš Romos (netikrą, pabaigtą tiesiog gerom akim), o mama mezgė iš Angora 2

man visi varantais patinka wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 07 spalio 2011 - 19:35
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 07, 19:24)
Chimera - labai graži Haruni wub.gif

Dėl Echo Flower. Esu mezgus net 2 vnt ir vieną dar mama mezgė man konsultuojant ax.gif

Shemos yra čia: http://knitting-club...cho-flower.html
Aprašymas:
Užsidedat 3 akis, tada mezgat ripsu tiek eilių, kad iš krašto eitų surinkt 5 akis. Tada 3 kraštinės, 5 surinktos ir dar 3 tos kur uždėjom (aš paprastai uždedu, tai tiesiog ir jas surenku)
Imat schemą Setup. mezgat vieną kartą - centrinė akis yra schemoj pavaizduota, kraštinės akys ne... Kraštinės akys megasi ripsu. Jų iš abiejų pusių mezgam po 3.
Tada schema Flower. Ją kartojam kiek norit kartų - pagal originalą rekomenduoja lyg ir 11 g.gif Kuo daugiau kartosit, tuo didesnė bus.
Tada imat schemas Borders. Schemos yra 3 - mezgasi visos kartu. paėmus schemas matosi, kad ten nesudėtinga...Kartojasi vieną kartą
Paskutinė schema - Edge. Ją numezgam ir pabaiga - nuleidžiam akis ax.gif
Toliau klauskit, jeigu kas neaišku ax.gif
Skara Vlad. Šitos dar nemezgiau. Imt žadu siūlus baltika vien dėl to, kad tokius turiu ax.gif jeigu netiks šitai skarai - imsiu kitą skarą, nes noriu skaros būtent iš tų siūlų... blush2.gif megsiu iš viengubų - gražiau, kai viengubi raštas žiūrisi ax.gif
Tikiuosi, kad tiks ir mano siūlai, nes šitas variantas neatrodo labai iš storų siūlų g.gif

o kokio metražo siuliukus imtumėt tokiai skarai? mirksiukas.gif
ir aplamai kokie siūlai imami joms megzti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnesyte @ 2011 10 07, 20:35)
[size=1][/size]
o kokio metražo siuliukus imtumėt tokiai skarai?  mirksiukas.gif
ir aplamai kokie siūlai imami joms megzti?  blush2.gif

parašiau jau aukščiau blush2.gif

Šita skara siūlams nėra labai reikli. Esu mačius variantų iš mocheros su šilku, iš lino, angora2, Roma, Smyrna - visi variantai gražūs 4u.gif

Atsakyti