Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 5,

QUOTE(aaagnex @ 2011 10 07, 16:00)
Dabar, tai tikrai panašiai gaunasi mirksiukas.gif

Nepraėjo dar užsidegimas megzt būtent šitą skarą? rolleyes.gif

nepraejo,nes pas mane kantrybes tai ojojoj kiek yra,tik gaila,kad neturiu dabar merino vilnos daugiau,tai teks ta skaryte palikti ateiciai verysad.gif
o aaagnex,kaip ta skara uzbaigti,ar su schemos pabaiga ir uzsibaigia tas mezginys?
noriu issiklausineti,nes viska rasausi i sasiuvini ir kai megsiu,kad nekiltu vel klausimai is naujo smile.gif

Papildyta:
tiesa,mergaites baiginekit sita skara,as pasitraukiu,bet tik laikinai,nes kai pradesit kita-butinai vel prisijungsiu,nes tas zavesys skaromis tik auga bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida777 @ 2011 10 07, 16:07)
nepraejo,nes pas mane kantrybes tai ojojoj kiek yra,tik gaila,kad neturiu dabar merino vilnos daugiau,tai teks ta skaryte palikti ateiciai  verysad.gif
o aaagnex,kaip ta skara uzbaigti,ar su schemos pabaiga ir uzsibaigia tas mezginys?
noriu issiklausineti,nes viska rasausi i sasiuvini ir kai megsiu,kad nekiltu vel klausimai is naujo  smile.gif

Man atrodo, kad su schemos pabaiga pasibaigia... kai prieisiu pabaigą - dar pasitikslinsiu aprašyme ax.gif

jeigu ką nors naujo rasiu - galėsiu čia parašyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 07, 16:10)
Man atrodo, kad su schemos pabaiga pasibaigia... kai prieisiu pabaigą - dar pasitikslinsiu aprašyme ax.gif

jeigu ką nors naujo rasiu - galėsiu čia parašyt mirksiukas.gif

aciukas mirksiukas.gif
sekmes darbuose smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaida777: 07 spalio 2011 - 15:11
QUOTE(vaida777 @ 2011 10 07, 16:09)
Papildyta:
tiesa,mergaites baiginekit sita skara,as pasitraukiu,bet tik laikinai,nes  kai pradesit kita-butinai vel prisijungsiu,nes tas zavesys skaromis tik auga  bigsmile.gif

tai gali gi su ilgakojuke Fylleryd megzt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 07, 16:11)
tai gali gi su ilgakojuke Fylleryd megzt mirksiukas.gif

vau,reikia tada gal pabandyti,tik pirma reikia issiaiskinti apie ta skaryte viska doh.gif
Atsakyti
Mano sekanti bus trupučiuką iš storesnių siūlų - Baltika 50g-250m

Jaučiu, kad imsiu Vlad 4u.gif Va tokią:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 07, 16:23)
Mano sekanti bus trupučiuką iš storesnių siūlų - Baltika 50g-250m

Jaučiu, kad imsiu Vlad  4u.gif Va tokią:
user posted image

aha irgi grazi wub.gif
Papildyta:
jetau kiek graziu skaryciu radau wub.gif gaila,kad as ne bum bum rusu kalboje blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida777 @ 2011 10 07, 16:33)
aha irgi grazi  wub.gif
Papildyta:
jetau kiek graziu skaryciu radau wub.gif gaila,kad as ne bum bum rusu kalboje  blush2.gif

aš rusiškai tik mezgu ir filmus žiūriu biggrin.gif

Yra skarų su angliškais aprašymais, jeigu ta kalba artimesnė ax.gif Nes man, tai lengviau rusiškai skaityt, nei angliškai, tai geriau imu rusiškus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 07 spalio 2011 - 15:38
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 07, 16:35)
aš rusiškai tik mezgu ir filmus žiūriu biggrin.gif

siap as irgi truputeli suprantu,bet kai reikia megzti mezgimo terminais ,tai ne bu ne meeeeee schmoll.gif
Atsakyti
ieskau koleges megzti kartu kokia skara mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida777 @ 2011 10 07, 17:37)
ieskau koleges megzti kartu kokia skara  mirksiukas.gif

Tai megzk Aeolian - tos lietuviškas aprašymas su visom schemom yra pirmoj skarų temoj ax.gif
user posted image
Arba echo flower ax.gif Šitą galėčiau trumpai aprašyt aip megzt ax.gif
user posted image

foto iš interneto...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 07 spalio 2011 - 17:01
[quote=aaagnex,2011 10 07, 18:00]
Tai megzk Aeolian - tos lietuviškas aprašymas su visom schemom yra pirmoj skarų temoj ax.gif
foto iš interneto.

aciu Tau uz pagalba mirksiukas.gif
aeolian jau esu nusimezgusi juoda,nes ji buvo labai aiskiai aprasyta ir temele isstudijavusi nusimezgiau...
o antra skaryte, wub.gif jei nesunku,tai butu malonu suzinoti,kaip megzti blush2.gif
aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti