Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 5,

QUOTE(Sissta @ 2011 10 06, 22:37)
ech.. kaip grazu.. wub.gif

O as mezgu savo paprastute kaip Jurgeteles.. kadangi jos dabar nera, o man niezti, klasiu jusu.. pradejau Haruni rasta B be tu trikampuku ir kazkaip man atrodo per daug plateja ji ar taip ir turi but?

Taip, išpradžių ji labai platįja, bet paskui lapeliai siaurinasi ir viskas susitvarko.
Atsakyti
Knifofija, aciu nuraminai bigsmile.gif eisiu damusinet
Atsakyti
QUOTE(ilgakojuke @ 2011 10 06, 22:21)
Ir mano ale Laminaria dziusta, bet tokia dietine buvo, tai vel mezgu kita, tikedamasi geresnio rezultato ax.gif

Katik uzsimeciau akis tokiai:
user posted image
(Fylleryd)
Tik pas mane bus raudona 4u.gif

Ilgakojuke sita laabai grazi, as irgi jau varvinu seile i sita, bet dabar reik apsispresti ar pailsejus megzti sita skara, ar mocherine suknyte smile.gif , nes sita jau dukrytei pazadejau, tai laukia eiles rolleyes.gif .
Atsakyti
Nu, tai ar dar liko man palaikančių kompaniją? g.gif ax.gif

aš turiu 80 eilių rolleyes.gif Norėčiau šiandien 100 pasiekt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 07 spalio 2011 - 11:18
kaip sekais mezgimas?As vakar pasiemiau 2 mm virbalus ir siandien vel nusifotografavau,bet gavosi lygiai tas pats,jauciu tas mano siuliukas per plonas(plonoji vilna),nebezinau ,ka toliau bedaryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida777 @ 2011 10 07, 12:18)
kaip sekais mezgimas?As vakar pasiemiau 2 mm virbalus ir siandien vel nusifotografavau,bet gavosi lygiai tas pats,jauciu tas mano siuliukas per plonas(plonoji vilna),nebezinau ,ka toliau bedaryti   doh.gif

Nu siūliukas, tai aš sakau, kad ir mano toks pats ax.gif Pas tave kiek metrų 100g - 750? g.gif

Bet jeigu nesigauna - mesk tu ją ir imk kitokią mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 07 spalio 2011 - 11:20
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 07, 12:19)
Nu siūliukas, tai aš sakau, kad ir mano toks pats ax.gif Pas tave kiek metrų 100g - 750? g.gif

Bet jeigu nesigauna - mesk tu ją ir imk kitokią mirksiukas.gif

as taip lengvai nepasiduodu,bet si kart verysad.gif
taip ,pas mane 100 g.,750 mt.ir rekomenduoja megzti 2,5-3 mm numerio virbalais.........o mezgiau 2mm .....
Papildyta:
turiu dar merino vilnos nediduka kamuoliuka,reiktu pabandyti pamegzti,paziureciau ar irgi tas pats gaunasi verysad.gif
einu eksperementuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida777 @ 2011 10 07, 12:23)
as taip lengvai nepasiduodu,bet si kart   verysad.gif 
taip ,pas mane 100 g.,750 mt.ir rekomenduoja megzti 2,5-3 mm numerio virbalais.........o mezgiau 2mm .....

pas mane 3 mm virbalai, siūlai irgi 100g 750m

Kaip gaunasi - galiu jei nori pafotografuot šiandien kiek turiu ax.gif Pažiūrėsi ir palyginsi... Ar nufotografuot? ax.gif

Bet pasikartosiu - aš mezgu prispaustai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 07 spalio 2011 - 11:26
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 07, 12:25)
pas mane 3 mm virbalai, siūlai irgi 100g 750m

Kaip gaunasi - galiu jei nori pafotografuot šiandien kiek turiu ax.gif Pažiūrėsi ir palyginsi... Ar nufotografuot? ax.gif

Bet pasikartosiu - aš mezgu prispaustai.

ai nevark,vakarykste nuotraukyte maciau,kad graziai gaunasi.matyt mano beda tame,kad labai laisvai mezgu smile.gif einu pabandyti pamegzti storesniais siuliukais,veliau parasysiu,kas gaunasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ilgakojuke @ 2011 10 06, 22:21)
Ir mano ale Laminaria dziusta, bet tokia dietine buvo, tai vel mezgu kita, tikedamasi geresnio rezultato ax.gif

Katik uzsimeciau akis tokiai:
Tik pas mane bus raudona 4u.gif

Aš tokią irgi mezgiau, žalią su perėjimais. Labai smagus raštas, tik pumpurėliai truputį užknisa. Plius trupučiuką siūlų pritrūkau, tai teko suktis blush2.gif
user posted image
Daugiau nuotraujų esu įdėjus į ravelry ir blog'ą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eya: 07 spalio 2011 - 11:43
na.as jau prisimezgiau biggrin.gif
mezgiau pavyzduka is merino vilnos,tai rezultatas va,toks:
http://images57.fotk...IMG_0362-vi.jpg
kaip manot,ar taip pat gaunasi ,kaip ir jums? g.gif
Papildyta:
eya,skara super ir spalvyte wub.gif ,o kokie cia siuliukai ir kiek mazdaug ju reikia tokiai skarai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida777 @ 2011 10 07, 15:57)
kaip manot,ar taip pat gaunasi ,kaip ir jums?  g.gif

Dabar, tai tikrai panašiai gaunasi mirksiukas.gif

Nepraėjo dar užsidegimas megzt būtent šitą skarą? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 07 spalio 2011 - 15:03