Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 5,

wub.gif nuostabios skaros, man toli iki tokio grožio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viduku: 24 rugpjūčio 2011 - 23:14
QUOTE(viduku @ 2011 08 25, 00:07)

Aš ir taip galvojau biggrin.gif bet reikia pabandyti ir negalėsi sustoti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(viduku @ 2011 08 24, 22:07)

As irgi ne kokia mezgeja, bet va baigiu skara. Pasirodo visai lengva ir idomu megzti. Jau zinau kokios bus kaledines dovanos sesem, mamai ir uovienei.

Aciu Lusasitai, jei ne ji kazin ar buciau mezgusi skara.

LeTa-BeTa, cia ji jau istampyta? Man ji tokia pavasarine, sauleta silta skara smile.gif

Beje pas rusaites radau buda, kaip jos tampo skaras, tai vyro jau prasiau, kad ir man toki padarytu smile.gif Aisku senbuvems, kurios jau 5 temoj skaras mezga ir turbut jau visus galimus skaru variantus numezgusios bus ne naujiena, bet vistiek ikielsiu foto
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamkaa: 25 rugpjūčio 2011 - 07:02
mamkaa - bet tai kad aš esu numezgus 5 skaras ir visos skirtingo dydžio buvo g.gif Tai ar nereiks vyrui perdarinėt su kiekviena skara g.gif
Atsakyti
Ir as pamasciau, kad visos bus skirtingu dydziu, tai tiesiog galvoju, ka ddarytu zymiai didesni ir po to tampyti su pagalbinio siulo pagalba, kaip kad antoje foto.
Labai nemegstu, o tiksliau garziai man nesigauna su adatelem, susibadau rankas, gal adeteles netinkamas apsirinkusi g.gif , ir nelabai turiu kur istampyti tokio didelio daikto, o ant lovos istampius gi nepaliksi porai paru. Kai namie vietos daug tai taip, o nedidleiam bute nera kur sad.gif
Papildyta:
aaagnex, o ir perdaryti nesunku, juk tik tris varstelius issukti ir vel isukti. Pirmoje foto nesimato kaip ten tei sujungimai padaryti, bet antorje foto visai nesudetinga smile.gif atsukti ir vel susukti nusistacius tinkama dydi.
Atsakyti
stai dar viena dvylikameteiuser posted image
Atsakyti
QUOTE(son @ 2011 08 25, 08:32)
stai dar viena dvylikameteiuser posted image

Grazi,o kaip akys uzdarei.paprastai ar pagal aprasyma? g.gif
Papildyta:
Dar viena puskare,megzta dar vasara,tada ir fotkinta,foto nelabai kokios kokybes gavosi rolleyes.gif ,bet nekaip neprisiruosiu perfotkinti.Varpeliai(Campanila) autorinis darbas ax.gif .Siulai 720m/100g mocherio.vilna ir sitetika,pirkti Casa Lanoi
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2011 08 25, 19:29)
Grazi,o kaip akys uzdarei.paprastai ar pagal aprasyma? g.gif
Papildyta:
Dar viena puskare,megzta dar vasara,tada ir fotkinta,foto nelabai kokios kokybes  gavosi rolleyes.gif ,bet nekaip neprisiruosiu perfotkinti.Varpeliai(Campanila) autorinis darbas ax.gif .Siulai 720m/100g mocherio.vilna ir sitetika,pirkti Casa Lanoi
user posted image user posted image

pagal aprasyma nelabai supratau, tai paprastai, nors butu dar graziau
Atsakyti
sveikos vakar perskaiciau tema nr 3 lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

prisipirkau siulu, imsiuos skaras megzti, bus kaledoms dovanu bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

yra dar skaru mezgeju?
Atsakyti
QUOTE(simuonele @ 2011 08 31, 13:06)
yra dar skaru mezgeju?

yra, yra - dabar kaip tik North Roe mezgu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 08 31, 12:30)
yra, yra - dabar kaip tik North Roe mezgu ax.gif

nu kaip gerai, bus su kuo paplepeti per pertraukeles 4u.gif

as esu viena mezusi pries pora metu blush2.gif
mazdaug isivaizduoju veiksma biggrin.gif

ieskau pusskares modelio pradziai 4u.gif
Atsakyti
nu negaliu nepagirt-GROŽIAI NEREALŪS KURIAMI JŪSŲ RANKOMIS.kažkaip kaupiuosi,kaupiuosi,siūliukus net 3 turiu,ale kurią išsirinkt doh.gif doh.gif doh.gif https://sites.google...ls-text/shawls2
Atsakyti