Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 5,

QUOTE(aaagnex @ 2011 10 06, 15:43)
spėju, kad tankumas ax.gif Aš buvau pradėjus iš mocheros su šilku megzt ir 3,5mm virbalais, tai panašiai kaip pas tave gavosi... Kažkaip man nepatiko rezultatas...  blush2.gif

Tada numečiau, sakau pabandysiu iš šitų, o tuo pačiu ir virbalus plonesnius paėmiau ax.gif Nu man asmeniškai taip gražiau blush2.gif

pas mane virbalai 3 mm storio,bet as labai laisvai mezgu,gal del to g.gif
Papildyta:
jauciu reikia ardyti ir imti plonesnius virbalus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida777 @ 2011 10 06, 15:44)
pas mane virbalai 3 mm storio,bet as labai laisvai mezgu,gal del to  g.gif

virbalai pas mane irgi 3mm, siūlai irgi tokio pačio storumo ax.gif Bet mezgu tai aš tikrai nelabai laisvai ax.gif

Nežinau kaip tau atrodo tikrovėj, bet man būtent šita skara gražiau tenkesnė blush2.gif Ne be reikalo trečią kartą permezgu cool.gif Nu bet palyginimui turi - pažiūrėk kaip tau labiau pačiai patinka - skonio gi reikalas dar 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 06 spalio 2011 - 14:49
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 06, 15:48)
virbalai pas mane irgi 3mm, siūlai irgi tokio pačio storumo ax.gif Bet mezgu tai aš tikrai nelabai laisvai ax.gif

Nežinau kaip tau atrodo tikrovėj, bet man būtent šita skara gražiau tenkesnė blush2.gif Ne be reikalo trečią kartą permezgu cool.gif Nu bet palyginimui turi - pažiūrėk kaip tau labiau pačiai patinka - skonio gi reikalas dar 4u.gif

oho trecia,o as dar tik pirma kart mezgu,reiskia jei mokytoja arde,tai ir man teks taisytis mirksiukas.gif lekiu ardyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida777 @ 2011 10 06, 14:27)
na,mergaites ir as pasiziurejau i jusu meginukus,suabejojau ar pas mane irgi toks tas rastas gaunasi  g.gif  kazkaip kitaip.....gal del to kad plonas siuliukas-vilna plona-net nezinau...ikeliu nuotraukyte ,zvilgtelkit,ar ten viskas gerai ,is anksto atsiprasau uz nuotraukos kokybe,mezgu su mediniais virbalais,nes labai nemegztu su vielute,tai neisejo taip graziai istampyti mezginuko  blush2.gif
http://images57.fotk...IMG_0355-vi.jpg

mano pirmas variantas toks pats, tai išardžiau, o dabar jau trečias variantas (aš tiek daug nenumezgu kiek jūs), tai tikiuosi paskutinis, o tai visai tuoj nebemegsiu jos schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnesyte @ 2011 10 06, 16:04)
mano pirmas variantas toks pats, tai išardžiau, o dabar jau trečias variantas (aš tiek daug nenumezgu kiek jūs), tai tikiuosi paskutinis, o tai visai tuoj nebemegsiu jos  schmoll.gif  lotuliukas.gif

vau,tai reiskia mezgant sia skara reikia apsisarvuoti kantrybe lotuliukas.gif as emiau kitus siuliukus ir bandau megzti is naujo,ziuresiu,kas gausis,jei snipstas,tai nebemegsiu doh.gif
Atsakyti
Nu taip ir supratau - toliau kankinsiu ją viena biggrin.gif Nu bet jau beveik įsivažiuoju cool.gif Po trupučiuką ir iškankinsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 06, 16:37)
Nu taip ir supratau - toliau kankinsiu ją viena biggrin.gif Nu bet jau beveik įsivažiuoju cool.gif Po trupučiuką ir iškankinsiu 4u.gif

ne,dar ne viena mes dar palaikome kompanija (kol kas) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 06, 15:37)

Dar palaikom 4u.gif
O kaip ji būtų iš storesnių siūlų? Nesigautų labai stora ir grubi? g.gif
Atsakyti
o kaip seni siūlai - akrilano, jaučiu net neverta bandyti iš jų megzti g.gif išknisau dvi dėžes ir jos radau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnesyte: 06 spalio 2011 - 17:38
Labas vakaras.

nu bet as apakus merginos blink.gif ir turit jus kantrybes tiek kartu bandyti.saunuoles 4u.gif

O dabar jau as pasigirsiu - numezgiau savo pirmaja aeolian skara!!!! thumbup.gif einu ieskot smeigtuku ir tampyt.ryt idesiu vaizdu su salyga jei tik kas pasakys kaip ikelt nuotrauka i sm ax.gif .
Atsakyti
Ir mano ale Laminaria dziusta, bet tokia dietine buvo, tai vel mezgu kita, tikedamasi geresnio rezultato ax.gif

Katik uzsimeciau akis tokiai:
user posted image
(Fylleryd)
Tik pas mane bus raudona 4u.gif
Atsakyti
ech.. kaip grazu.. wub.gif

O as mezgu savo paprastute kaip Jurgeteles.. kadangi jos dabar nera, o man niezti, klasiu jusu.. pradejau Haruni rasta B be tu trikampuku ir kazkaip man atrodo per daug plateja ji ar taip ir turi but?
Atsakyti