Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 5,

QUOTE(Agnesyte @ 2011 10 06, 13:35)
Na va, pasirodau kas gaunasi, klokit savo nuomonę  ax.gif

idėjau smeigtukų dėklą jog susidaryti vaizdą koks dydis jos mezgant, nes mezgu su storokais virbalais kaip matot  smile.gif Ir ji spėju bus labai didelė  g.gif patarkit ką nors  blush2.gif

man tai visai gerai atrodo g.gif O dydį, tai gali koreguot pagal save mirksiukas.gif Taigi kiek reiks, tiek kartų kartosi raštą - pabaiga gi turi tikt bet kuriuo atveju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 06, 12:44)
man tai visai gerai atrodo g.gif O dydį, tai gali koreguot pagal save mirksiukas.gif Taigi kiek reiks, tiek kartų kartosi raštą - pabaiga gi turi tikt bet kuriuo atveju ax.gif

tai mezgu tada toliau, o tai pati nemezgu ir kitoms trukdau ax.gif
Atsakyti
Maniškė va kaip atrodo blush2.gif Kol kas biggrin.gif Tik tiek, kad nelygiai ištempiau fotografuodama blush-anim-cl.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(simuonele @ 2011 10 04, 10:57)
labai grazi  thumbup.gif
kokio numeriuko virbalus naudojai?

vienos mezga su nr  3 kitos su 4-4.5
nebesusigaudau  doh.gif

oi mane apstojo kiti mezginiai, i skaras tik paziuret tegaliu dabar..  doh.gif

Aš savo ta mėlyna iš angora2 mezgiau 3nr
bet dazniausiai mezgu 3,5
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 06, 13:00)
Maniškė va kaip atrodo blush2.gif  Kol kas biggrin.gif Tik tiek, kad nelygiai ištempiau fotografuodama blush-anim-cl.gif

o, visai gražiai atrodo thumbup.gif
O aš tai išardžiau ir imu kitus siūlus, nes ten man gavosi kaip veltinis koks doh.gif , nesižiūri schmoll.gif
Pradėsiu iš naujo, gal kada pasivysiu jus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnesyte @ 2011 10 06, 15:16)
o, visai gražiai atrodo  thumbup.gif
O aš tai išardžiau ir imu kitus siūlus, nes ten man gavosi kaip veltinis koks  doh.gif , nesižiūri  schmoll.gif
Pradėsiu iš naujo, gal kada pasivysiu jus lotuliukas.gif

mano čia trečias bandymas biggrin.gif

Pirmas buvo iš mocheros su šilku - buvo skystalas cool.gif
Tada iš šitų siūlų, bet su karoliukais - pagalvojau, kad karoliukų gali pritrūkt, o ir labai ilgai užtrunka kol juos sugrabalioji doh.gif
Dabar trečias variantas - tikiuosi paskutinis cool.gif
Atsakyti
na,mergaites ir as pasiziurejau i jusu meginukus,suabejojau ar pas mane irgi toks tas rastas gaunasi g.gif kazkaip kitaip.....gal del to kad plonas siuliukas-vilna plona-net nezinau...ikeliu nuotraukyte ,zvilgtelkit,ar ten viskas gerai ,is anksto atsiprasau uz nuotraukos kokybe,mezgu su mediniais virbalais,nes labai nemegztu su vielute,tai neisejo taip graziai istampyti mezginuko blush2.gif
http://images57.fotk...IMG_0355-vi.jpg
Atsakyti
QUOTE(vaida777 @ 2011 10 06, 15:27)
na,mergaites ir as pasiziurejau i jusu meginukus,suabejojau ar pas mane irgi toks tas rastas gaunasi  g.gif  kazkaip kitaip.....gal del to kad plonas siuliukas-vilna plona-net nezinau...

Nu tikrai kažkaip kitaip atrodo bigsmile.gif O kokie siūliukai pas tave? Pas mane, tai ROMA ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 06, 15:35)
Nu tikrai kažkaip kitaip atrodo bigsmile.gif O kokie siūliukai pas tave? Pas mane, tai ROMA ax.gif

pas mane ,tai Linate smyrna platinum 80%virdzinijos ir 20%alpakos vilna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida777 @ 2011 10 06, 15:37)
pas mane ,tai Linate smyrna platinum 80%virdzinijos ir 20%alpakos vilna  verysad.gif

nu tai storumu jie tokie patys - esu mezgus iš jų skarą mirksiukas.gif

Maniškiai:
Sudėtis: 100% Virdžinijos vilna
Svoris: 100 g
Metražas: 750 m

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 06 spalio 2011 - 14:41
dar karta pasitikrinau ,ar gerai supratau simboliukus,atrodo -gerai...... ax.gif net nezinau ,kas ten kitaip....
Atsakyti
QUOTE(vaida777 @ 2011 10 06, 15:41)
dar karta pasitikrinau ,ar gerai supratau simboliukus,atrodo -gerai......  ax.gif net nezinau ,kas ten kitaip....

spėju, kad tankumas ax.gif Aš buvau pradėjus iš mocheros su šilku megzt ir 3,5mm virbalais, tai panašiai kaip pas tave gavosi... Kažkaip man nepatiko rezultatas... blush2.gif

Tada numečiau, sakau pabandysiu iš šitų, o tuo pačiu ir virbalus plonesnius (3mm) paėmiau ax.gif Nu man asmeniškai taip gražiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 06 spalio 2011 - 14:43