Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 5,

Freke,

labai grazi skara wub.gif
tokia daili ir elegantiska wub.gif
Atsakyti
Agnesyte ir Freke skaros thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
agnesyte kokia grazi bigsmile.gif wub.gif as su aaagnex pagalba tikiuosi irgi su virbalinem skarom startuoti o taip nejauku blush2.gif o kokia cia skara?

dekui uz pagyras. ax.gif blush2.gif

turiu is lino nusimezgusi tai dabar nr1 man nors dar pavasari nenesiojau jokiu skareliu saliku.... ir pasirisdavau kazka po kaklu dailinininko mazgas tik kai nukrisdavo zemiau -5 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2011 10 05, 16:53)
agnesyte kokia grazi bigsmile.gif  wub.gif as su aaagnex pagalba tikiuosi irgi su virbalinem skarom startuoti o taip nejauku blush2.gif  o kokia cia skara?

dekui uz pagyras. ax.gif  blush2.gif

turiu is lino nusimezgusi tai dabar nr1 man nors dar pavasari nenesiojau jokiu skareliu saliku.... ir pasirisdavau kazka po kaklu dailinininko mazgas tik kai nukrisdavo zemiau -5 doh.gif

ačiuks mirksiukas.gif
čia kaip suprantu pati pačiausia ir pati pirmoji šios temos skara 4u.gif Turbut jau visos tokią turi tongue.gif
reikėtų startuoti su kita, bet gal palaukti kol jūs baigsit g.gif ir jungtis į kompaniją mezgimui kartu kitai skarai ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnesyte @ 2011 10 05, 18:28)
ačiuks   mirksiukas.gif
čia kaip suprantu pati pačiausia ir pati pirmoji šios temos skara  4u.gif Turbut jau visos tokią turi  tongue.gif
reikėtų startuoti su kita, bet gal palaukti kol jūs baigsit  g.gif  ir jungtis į kompaniją mezgimui kartu kitai skarai  ax.gif  biggrin.gif

aš tai dar nedaug numezgiau - dar spėtum prisijunt ir pasivyt ax.gif

Graži Aeolian wub.gif Aš jų cielas 3 numezgiau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 05 spalio 2011 - 17:36
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 05, 17:35)
aš tai dar nedaug numezgiau - dar spėtum prisijunt ir pasivyt ax.gif

Graži Aeolian wub.gif Aš jų cielas 3 numezgiau cool.gif

Aš mielai prisijungčiau, tik nesupratau truputi pradžios jūsų mezgamoje skaroje. Kraštą daryti tokį pat kaip Aeolian? Ar taip užsidėti 7 a. ir megzti ? Gal ir durnas klausimas pasirodys blush2.gif Su rusų kalba nelabai draugai, tik minimaliai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnesyte @ 2011 10 05, 18:48)
Aš mielai prisijungčiau, tik nesupratau truputi pradžios jūsų mezgamoje skaroje. Kraštą daryti tokį pat kaip Aeolian? Ar taip užsidėti 7 a. ir megzti ? Gal ir durnas klausimas pasirodys  blush2.gif Su rusų kalba nelabai draugai, tik minimaliai  blush2.gif

nieko papildomo nereikia megzt... Kraštinės iš tų 7 susiformuoja bemezgant :ax
Pradėt užsidedant 7 akis paprastai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 05 spalio 2011 - 17:54
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 05, 17:53)
nieko papildomo nereikia megzt... Kraštinės iš tų 7 susiformuoja bemezgant :ax
Pradėt užsidedant 7 akis paprastai mirksiukas.gif

reikės bandyti cool.gif
o mezgate pagal tą schemą kur nuo 9 eilės parodyta?
Jūs jau daug paėjusios priekį? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnesyte @ 2011 10 05, 18:57)
reikės bandyti  cool.gif
o mezgate pagal tą schemą kur nuo 9 eilės parodyta?
Jūs jau daug paėjusios priekį?  blush2.gif

aha, pagal tą mirksiukas.gif

aš tai ne - gal 40 eilių turiu, kol mažoji neatsiguls miegot negaliu megzt, nes nervuoja 3 akis numezgu ir turiu padėt mezginį doh.gif

Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 05, 18:00)
aha, pagal tą mirksiukas.gif

aš tai ne - gal 40 eilių turiu, kol mažoji neatsiguls miegot negaliu megzt, nes nervuoja 3 akis numezgu ir turiu padėt mezginį doh.gif

a, tai gal dar pasivysiu ax.gif
man dar gal galit paaiškinti ženklų reikšmes, ne viską suprantu, noriu tiksliau žinoti ax.gif
Atsakyti
1. Tuščias langelis - gera akis geroj pusėj
2. Brūkšnelis - bloga akis geroj pusėj
3. Rutuliukas - Uždėta
4. 2 kartu sumegztos gerosiom
5. 2 kartu sumegztos gerosiom į kitą pusę
6. 3 sumegztos į vieną (aš veną nukeiu, vidurrinę išmezgu, tada kraštines pertraukiu per tą akį)
7. Rutuliukas nuspalvintas - karoliukas (aš šį kartą nededu karoliukų tai mezgu paprastai gerą akį)
8. Rodyklė žemyn net nežinau ką reiškia g.gif

Neturiu kaip parodyt ženklų, tai surašiau iš eilės, gal aišku bus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 05 spalio 2011 - 18:31
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 05, 18:30)
1. Tuščias langelis - gera akis geroj pusėj
2. Brūkšnelis - bloga akis geroj pusėj
3. Rutuliukas - Uždėta
4. 2 kartu sumegztos gerosiom
5. 2 kartu sumegztos gerosiom į kitą pusę
6. 3 sumegztos į vieną (aš veną nukeiu, vidurrinę išmezgu, tada kraštines pertraukiu per tą akį)
7. Rutuliukas nuspalvintas - karoliukas (aš šį kartą nededu karoliukų tai mezgu paprastai gerą akį)
8. Rodyklė žemyn net nežinau ką reiškia g.gif

Neturiu kaip parodyt ženklų, tai surašiau iš eilės, gal aišku bus...

aišku, ačiuks 4u.gif
lieka kibti į darbą biggrin.gif
Atsakyti