QUOTE(rolandas. @ 2011 10 04, 14:57)
mergaites,o kiek matkuciu sumezgat skarai to "angora 2".ir kos jo apskritai metrazas?
100g/700m
Jei skara ne gigantė, tai užtenka vieno matkiuko
Geri siulai angora2, bet man jie kanda
o metrazas ju net 750 m.
Angora 2 (moheris)
Sudėtis: 50% Moheris, 30% Akrilanas, 20% Virginijos vilna
Svoris: 100g
Metražas: 750m
o metrazas ju net 750 m.
Angora 2 (moheris)
Sudėtis: 50% Moheris, 30% Akrilanas, 20% Virginijos vilna
Svoris: 100g
Metražas: 750m
QUOTE(mamkaa @ 2011 10 04, 16:49)
man, tai ne mochera su šilku šiemet kanda Bet, nors ir kanda - kol kas galiu nešiot - nealergizuoja...
Turbūt dar po kelių metų iš vis tik medvilnę nešiosiu
QUOTE(Jurgitele @ 2011 10 04, 20:34)
siaip viskas butu puiku, bet pati matai tikriausiai klaidele- reikejo gerosiomis akimis imegzti irgi ten virsuje prie tu lapuku kai B schema pradejai...
ir aisku istampyti skara pries parodant mums. Graziai sutvakytas darbelis labai prideda pliusu vaizdui. Tikesimes su kiekviena skara vis tobulesi ir tobulesi:)
o siaip sveikinimai su pirmaja skaryte
QUOTE(Carolina212 @ 2011 10 05, 08:38)
siaip viskas butu puiku, bet pati matai tikriausiai klaidele- reikejo gerosiomis akimis imegzti irgi ten virsuje prie tu lapuku kai B schema pradejai...
ir aisku istampyti skara pries parodant mums. Graziai sutvakytas darbelis labai prideda pliusu vaizdui. Tikesimes su kiekviena skara vis tobulesi ir tobulesi:)
siaip as ir mezgiau su tais trikampiukais kita bus be ju, kad nebutu vienodos, o del istampymo tai taip, kadangi fotika sunus issivest ruosesi tai dar spejau nufotkint....nors ir neistampyta
QUOTE(Jurgitele @ 2011 10 05, 09:53)
siaip as ir mezgiau su tais trikampiukais kita bus be ju, kad nebutu vienodos, o del istampymo tai taip, kadangi fotika sunus issivest ruosesi tai dar spejau nufotkint....nors ir neistampyta
a..as galvojau kad klaidele isivele pas tave. Nes man asmeniskai graziau be tu trikampiuku. Jei jau megzsiu tai be ju
Vistiek bet kokiu atveju didely darbely padarei-saunuole!
Vaida777 - ar daug jau numezgei skaros? Niekas daugiau prie mūsų nesijungiat?
Aš saviškę išardžiau ir mezgu per naują Nes sugebėjau kelias akis paleist, o taisyt jau tingėjau papildomas mezgimas baigtas, tai dabar rimtai griebiu skarą Kol kas turiu tik 33 eiles
Aš saviškę išardžiau ir mezgu per naują Nes sugebėjau kelias akis paleist, o taisyt jau tingėjau papildomas mezgimas baigtas, tai dabar rimtai griebiu skarą Kol kas turiu tik 33 eiles
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 05, 11:09)
Vaida777 - ar daug jau numezgei skaros? Niekas daugiau prie mūsų nesijungiat?
uzjauciu,pats nemaloniausias darbas-ardymas
as jau numezgiau,pagal schema ziurint,tai 63 eiles.vakar beveik nemezgiau,tai siandien tureciau vel kibti i darba
bet visai smagiai mezgasi,pagaliau perpratau ta rasta ir visai nebesunku,kaip is pradziu atrode
pasigirsiu ir cia
angora2 siulas motyvas echo flower
zinau ir ka si karta ne taip padariau. grizti atgal turejau dar blogom akim o as uzbaigima padariau... na kita karta pasitaisysiu
zinau ir ka si karta ne taip padariau. grizti atgal turejau dar blogom akim o as uzbaigima padariau... na kita karta pasitaisysiu
Pagaliau baigiau saviškę, įvertinkit
atsiprašau už bendrą foną nepavyko kitaip visos nufotkinti
Papildyta:
atrodo paprastutė, bet labai graži ir aš tokios norėčiau
atsiprašau už bendrą foną nepavyko kitaip visos nufotkinti
Papildyta:
QUOTE(Freke @ 2011 10 05, 11:18)
pasigirsiu ir cia
atrodo paprastutė, bet labai graži ir aš tokios norėčiau