Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 5,

mergaites,o kiek matkuciu sumezgat skarai to "angora 2".ir kos jo apskritai metrazas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rolandas.: 04 spalio 2011 - 13:57
QUOTE(rolandas. @ 2011 10 04, 14:57)
mergaites,o kiek matkuciu sumezgat skarai to  "angora 2".ir kos jo apskritai metrazas?

100g/700m 4u.gif
Jei skara ne gigantė, tai užtenka vieno matkiuko mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 04 spalio 2011 - 14:00
Geri siulai angora2, bet man jie kanda sad.gif
o metrazas ju net 750 m.

Angora 2 (moheris)

• Sudėtis: 50% Moheris, 30% Akrilanas, 20% Virginijos vilna
• Svoris: 100g
• Metražas: 750m
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2011 10 04, 16:49)
Geri siulai angora2, bet man jie kanda sad.gif

man, tai ne mochera su šilku šiemet kanda doh.gif Bet, nors ir kanda - kol kas galiu nešiot - nealergizuoja... ax.gif

Turbūt dar po kelių metų iš vis tik medvilnę nešiosiu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 04 spalio 2011 - 15:51
na va pasirodau, nepeikit tik labai smile.gif cia po ligos sumeistrauta skara smile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitele: 04 spalio 2011 - 19:34
QUOTE(Jurgitele @ 2011 10 04, 20:34)
na va pasirodau, nepeikit tik labai smile.gif cia po ligos sumeistrauta skara smile.gif

user posted image
user posted image

siaip viskas butu puiku, bet pati matai tikriausiai klaidele- reikejo gerosiomis akimis imegzti irgi ten virsuje prie tu lapuku kai B schema pradejai...
ir aisku istampyti skara pries parodant mums. Graziai sutvakytas darbelis labai prideda pliusu vaizdui. Tikesimes su kiekviena skara vis tobulesi ir tobulesi:)
o siaip sveikinimai su pirmaja skaryte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carolina212 @ 2011 10 05, 08:38)
siaip viskas butu puiku, bet pati matai tikriausiai klaidele- reikejo gerosiomis akimis imegzti irgi ten virsuje prie tu lapuku kai B schema pradejai...
ir aisku istampyti skara pries parodant mums. Graziai sutvakytas darbelis labai prideda pliusu vaizdui. Tikesimes su kiekviena skara vis tobulesi ir tobulesi:)
o siaip sveikinimai su pirmaja skaryte  4u.gif

siaip as ir mezgiau su tais trikampiukais smile.gif kita bus be ju, kad nebutu vienodos, o del istampymo tai taip, kadangi fotika sunus issivest ruosesi tai dar spejau nufotkint....nors ir neistampyta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele @ 2011 10 05, 09:53)
siaip as ir mezgiau su tais trikampiukais smile.gif kita bus be ju, kad nebutu vienodos, o del istampymo tai taip, kadangi fotika sunus issivest ruosesi tai dar spejau nufotkint....nors ir neistampyta smile.gif

a..as galvojau kad klaidele isivele pas tave. Nes man asmeniskai graziau be tu trikampiuku. Jei jau megzsiu tai be ju schmoll.gif
Vistiek bet kokiu atveju didely darbely padarei-saunuole! 4u.gif
Atsakyti
Vaida777 - ar daug jau numezgei skaros? Niekas daugiau prie mūsų nesijungiat? ax.gif

Aš saviškę išardžiau ir mezgu per naują ax.gif Nes sugebėjau kelias akis paleist, o taisyt jau tingėjau ax.gif papildomas mezgimas baigtas, tai dabar rimtai griebiu skarą 4u.gif Kol kas turiu tik 33 eiles blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 05, 11:09)
Vaida777 - ar daug jau numezgei skaros? Niekas daugiau prie mūsų nesijungiat? ax.gif

Aš saviškę išardžiau ir mezgu per naują ax.gif Nes sugebėjau kelias akis paleist, o taisyt jau tingėjau ax.gif papildomas mezgimas baigtas, tai dabar rimtai griebiu skarą 4u.gif Kol kas turiu tik 33 eiles blush2.gif

uzjauciu,pats nemaloniausias darbas-ardymas verysad.gif
as jau numezgiau,pagal schema ziurint,tai 63 eiles.vakar beveik nemezgiau,tai siandien tureciau vel kibti i darba mirksiukas.gif
bet visai smagiai mezgasi,pagaliau perpratau ta rasta ir visai nebesunku,kaip is pradziu atrode biggrin.gif
Atsakyti
pasigirsiu ir cia ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

angora2 siulas motyvas echo flower ax.gif

zinau ir ka si karta ne taip padariau. grizti atgal turejau dar blogom akim o as uzbaigima padariau... na kita karta pasitaisysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 05 spalio 2011 - 11:30
Pagaliau baigiau saviškę, įvertinkit blush2.gif
user posted image
atsiprašau už bendrą foną blush2.gif nepavyko kitaip visos nufotkinti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Freke @ 2011 10 05, 11:18)
pasigirsiu ir cia ax.gif
angora2 siulas motyvas echo flower ax.gif

zinau ir ka si karta ne taip padariau. grizti atgal turejau dar blogom akim o as uzbaigima padariau... na kita karta pasitaisysiu lotuliukas.gif

atrodo paprastutė, bet labai graži wub.gif ir aš tokios norėčiau bigsmile.gif
Atsakyti