Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 5,

QUOTE(Januse @ 2011 10 04, 10:23)
Mano stai si megzta is sio siuliuko  4u.gif
user posted image

Puikus rezultatas! Vat tokios teksturos noriu ir as bigsmile.gif Tikiuosi pavyks, nes siuliukus jau pasikeiciau thumbup.gif
Idomumo delei: pardaveja atkalbinejo keisti Pretty i Angora2, neva moherio kokybe visiskai kita ir Angora2 porakart isskalbus nebebus tokie grazus, o Pretty bus daug ilgaamziskesni, o pukuosis tik pirmuosius skalbimus.

Ko gero reiks ir tuos Pretty kada vis delto pamegint g.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 04, 10:39)
galima ir taip, bet čia jau reikia sugebėt ax.gif Ir ne visi siūlai tinka lyginimui
ax.gif

man taip labiau patinka, nes neturiu kur ilgai jos laikyti ištampytos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ilgakojuke @ 2011 10 04, 11:47)
Puikus rezultatas! Vat tokios teksturos noriu ir as bigsmile.gif  Tikiuosi pavyks, nes siuliukus jau pasikeiciau thumbup.gif
Idomumo delei: pardaveja atkalbinejo keisti Pretty i Angora2, neva moherio kokybe visiskai kita ir Angora2 porakart isskalbus nebebus tokie grazus, o Pretty bus daug ilgaamziskesni, o pukuosis tik pirmuosius skalbimus.

Ko gero reiks ir tuos Pretty kada vis delto pamegint g.gif

dėl angora2 - mama turi nuo pernai skarą nusimezgus. Nešiojo visą žiemą - nei apsivėlė, nei apsipūkavo - kokią nusimezgė, tokia ir liko mirksiukas.gif

Atsakyti
na,va as jau iveikiau 45 eiles ,bet ziuriu i mezgini ir vistiek dar vis netikiu,kad skaros abu krastai bus skirtingi frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida777 @ 2011 10 04, 11:54)
na,va as jau iveikiau 45 eiles ,bet ziuriu i mezgini ir vistiek dar vis netikiu,kad skaros abu krastai bus skirtingi  frusty.gif

nufotkink kaip ten tau jie skirtingi gaunasi? ax.gif

arba palauk - tuoj įmesiu kiek aš turiu blush2.gif Man tai ten viskas normaliai g.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 04, 11:55)
nufotkink kaip ten tau jie skirtingi gaunasi? ax.gif

arba palauk - tuoj įmesiu kiek aš turiu blush2.gif Man tai ten viskas normaliai g.gif

na,as turiu omenyje,kad pradedu eile su uzmetimu ir 2kartus po2 akis sumezgu,o eile baigiu tik su vienu 2-ju akiu sumezgimu-va,cia man keista,ar taip turi buti g.gif

P.S.gal jau "dasuto"kiek suprantu ten viskas gerai,juk isvirkscioje puseje lygineje eileje sumezgame 2 akis.....jetau jetau ,na ir ziopla esu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaida777: 04 spalio 2011 - 11:05
QUOTE(vaida777 @ 2011 10 04, 11:58)
na,as turiu omenyje,kad pradedu eile su uzmetimu ir 2kartus po2 akis sumezgu,o eile baigiu tik su vienu 2-ju akiu sumezgimu-va,cia man keista,ar taip turi buti   g.gif

nu bet kai žiūri į kraštus - jie tau skirtingi atrodo? g.gif O blogoj pusėj vienur darai sumezgimą, kitoj pusėj paprastai išmezgi akis - čia ir išsiygina ax.gif Tai jei tau nepatinka rezultatas - ardyk, kol dar nevėlu ir imk kitą skarą mirksiukas.gif

neturiu kaip nufotografuot saviškės, nes pasirodo vakar visas adatėles su vaikais panaudojom nuotraukom ant sienos kabint doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 04 spalio 2011 - 11:03
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 04, 12:02)
nu bet kai žiūri į kraštus - jie tau skirtingi atrodo? g.gif O blogoj pusėj vienur darai sumezgimą, kitoj pusėj paprastai išmezgi akis - čia ir išsiygina ax.gif Tai jei tau nepatinka rezultatas - ardyk, kol dar nevėlu ir imk kitą skarą mirksiukas.gif

neturiu kaip nufotografuot saviškės, nes pasirodo vakar visas adatėles su vaikais panaudojom nuotraukom ant sienos kabint doh.gif

atsiprasau,bet viskas gerai,jau "dasuto" doh.gif mezgu toliau
vargas su tokia kvaisa blush2.gif
Papildyta:
tiesa,as adateles naudoju su tokiais dideliais bumbuliukais virsuje,tai nesusibadau pirstu smile.gif
Atsakyti
user posted image
Mergaitės,ką reiškia 11eilėj ženkliukas,kur tokia varnelė nubraukta?Kiek akių pradžioje turi būti,kraštines 3 reik megzti?Vidurinę reik daryti akį ar ne?Dėkoju už pagalbą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anika1 @ 2011 10 04, 14:43)
user posted image
Mergaitės,ką reiškia 11eilėj ženkliukas,kur tokia varnelė nubraukta?Kiek akių pradžioje turi būti,kraštines 3 reik megzti?Vidurinę reik daryti akį ar ne?Dėkoju už pagalbą smile.gif

nežinau ar mokėsiu paaiškint ax.gif Aprašyme yra parašyta man rodos ax.gif

Kiek aš supratau, tai reikia uždėt akį. Tik aš ją uždėdinėjau ne paprastai, o išmegzdinėjau akį iš tarp akių esančio siūlo... Nu taip, lyg ten būtų užmetimas ir jį išmegzčiau blush2.gif

Kraštinės 3 turi būt ir centrinė irgi reikalinga ax.gif

šiaip rekomenduoju perskaityt aprašymą, nes ten gan aiškiai viskas parašyta mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 04 spalio 2011 - 13:50
Jei gerai supratau iš vienos akies 2 išmegzti,ačiū už greitą atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anika1 @ 2011 10 04, 14:51)
Jei gerai supratau iš vienos akies 2 išmegzti,ačiū už greitą atsakymą 4u.gif

nu ne visai taip... Labai gražiai išsimezga akis iš tarpe esančio siūlo, bet kaip tą padaryt - papasakot nemokėsiu doh.gif
Atsakyti