Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 5,

QUOTE(aaagnex @ 2011 10 03, 19:10)
Schema ta kur toliau yra - kur nuo 9 eilės prasideda ax.gif

Paskutinės akys mezgasi visose nelyginėse eilėse taip: Uždėta, 2 sumegztos gerosiom, 2 geros akys - štai tau ir 22 akys mirksiukas.gif

tai dabar parasau kaip mano 9 eile turetu buti

uzmetimas,2 sumegztos,2 sumegztos,uzmetimas,2 geros,uzmetimas,gera,uzmetimas,2geros,uzmetimas,2 sumegztos,2sumegztos,uzmetimas,2geros,uzmetimas,gera,uzmetimas,2 geros,uzmetimas,2sumegztos,2geros....ar taip?

o tai lygines eiles megzti ,kaip 4-ta eile?
verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaida777: 03 spalio 2011 - 18:24
Aciu merginos 4u.gif
Atsakyti
Noriu paklausti ax.gif

Megziu skara dovanu ir nusipirkau Pretty siulu:

user posted image

Gal esat mezgusios is tokiu?

Kazi, ar graziai Aeolian is tokiu ziuretusi? g.gif Pagalvojau, kad retesne Gail su jais grziau gautusi, bet Gail jau nlb galiu tam zmogui megzt blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(vaida777 @ 2011 10 03, 19:15)
tai dabar parasau kaip mano 9 eile turetu buti

uzmetimas,2 sumegztos,2 sumegztos,uzmetimas,2 geros,uzmetimas,gera,uzmetimas,2geros,uzmetimas,2 sumegztos,2sumegztos,uzmetimas,2geros,uzmetimas,gera,uzmetimas,2 geros,uzmetimas,2sumegztos,2geros....ar taip?

o tai lygines eiles megzti ,kaip 4-ta eile?
verysad.gif

viskas taip...

ar gaunasi? ax.gif

Ilgakojuke labai pūkuojasi ir labai kanda šitie siūlai ax.gif Dė skaros modelio nežinau ką patart ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 03 spalio 2011 - 19:30
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 03, 20:28)
viskas taip...

ar gaunasi? ax.gif

as sustojau ties ta 9-ta eile ir nemezgiau,o tai ten pagal schema tai viena puse gaunasi su 2 sumezgimais,o kita puse tik su 1-nu dvieju akiu sumezgimu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaida777: 03 spalio 2011 - 19:32
QUOTE(vaida777 @ 2011 10 03, 20:32)
as sustojau ties ta 9-ta eile ir nemezgiau,o tai ten pagal schema tai viena puse gaunasi su 2 sumezgimais,o kita puse tik su 1-nu dvieju akiu sumezgimu?

Aha - vienoj pusėj gaunasi abu sumezgimai iš vienos pusės, kitoj iš abiejų rašto pusių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 03, 20:35)
Aha - vienoj pusėj gaunasi abu sumezgimai iš vienos pusės, kitoj iš abiejų rašto pusių  mirksiukas.gif

jetau ,tai toje pradzioje uzmeti ir 2 akis sumezgi ir 2 akis sumezgi,tas pats ir viduryje,o galas eiles:uzmetimas 2akys sumegztos ir 2 akys geros......... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 03, 20:28)
viskas taip...

ar gaunasi? ax.gif

Ilgakojuke labai pūkuojasi ir labai kanda šitie siūlai ax.gif Dė skaros modelio nežinau ką patart ax.gif

RIMTAI?! Db grausiuos visa nakti doh.gif verysad.gif
O gal zinot, kaip Angora2?
user posted image
Atsakyti
Teisingai, Pretty labai kanda ir pūkuojasi. Mezgiau pusskarę iš jų. Vaizdas gaunasi geras, bet kai palieti brrr. O va Angora 2 man labai patiko. Ir nesipūkuoja, ir nekanda.
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2011 10 03, 20:59)
Teisingai, Pretty labai kanda ir pūkuojasi. Mezgiau pusskarę iš jų. Vaizdas gaunasi geras, bet kai palieti brrr. O va Angora 2 man labai patiko. Ir nesipūkuoja, ir nekanda.

Naiste777, fuh, tada gal ir neblogai miegosiu, o ryt bandysiu nuzygiuot i parduotuve pasikeisti, tikiuosi leis ax.gif
Atsakyti
Ilgakojuke - tikrai pasikeisk, nes kokybė šitų siūlų nepalyginama ax.gif Pretty, laabai pūkuojasi, labai šiurkštūs net rankom mezginį liečiant, o Angora2 nesipūkuoja beveik visai. Mano mama tik iš tokių skaras sakė ir megs - patys pačiausi ax.gif Nors man ir jie kanda rolleyes.gif Nu bet man šiemet viskas kanda doh.gif Net mochera su šilku ir ta doh.gif

vaida777 - kaip sekasi? ax.gif neužstrigai toliau? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 03 spalio 2011 - 21:44
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 03, 22:43)

vaida777 - kaip sekasi? ax.gif neužstrigai toliau? g.gif

aciukas uz kantrybe Tau mirksiukas.gif .....vakar nesiryzau megzti,nes sakau,jei reikes ardyti,tai sviesia galva.bandysiu siandien dirbti biggrin.gif
Atsakyti