Kaiptik FB ziuriu svetaine ar kaip cia vadinasi "Ka siulai" vyksta konkursas skaru!! Paziurejau tai vos nevien Haruni skaros sudetos. Butinai ir jus sudalyvaukite! Noreciau kad kuri is musiskiu laimetu. O prizas vienai skarai nemokamai siuliukai kazkokie neblogi...nesukonkretinsiu nes neisiminiau. Pacios pasiziurekit
QUOTE(Agnesyte @ 2011 10 03, 17:11)
skubu baigti savo ir jungsiuosi prie jūsų viską diskutuokit viešai, man bus lengviau prisijungti prie jūsų
vau,kap smagu,kad musu kompanija dideja
QUOTE(vaida777 @ 2011 10 03, 17:15)
dar vienas klausimas,o ten i kaire ar i desine tas 2 akis sumegzti?
o vat šito negaliu atsakyt. Parašyta - 2 akys sumegztos gerosiom
Papildyta:
QUOTE(Carolina212 @ 2011 10 03, 17:16)
Kaiptik FB ziuriu svetaine ar kaip cia vadinasi "Ka siulai" vyksta konkursas skaru!! Paziurejau tai vos nevien Haruni skaros sudetos. Butinai ir jus sudalyvaukite! Noreciau kad kuri is musiskiu laimetu. O prizas vienai skarai nemokamai siuliukai kazkokie neblogi...nesukonkretinsiu nes neisiminiau. Pacios pasiziurekit
aš dalyvauju, bet ne su haruni
nebesvarbu kas cia buvo:)
aaagnex, o su kuria?) reiks pabalsuoti
greit ir as prie jusu prisijungsiu su skarom turiu siuliuku... bet ateinu dar su tokiu klausimu - beveik neturiu adateliu, kiek ju reik nupirkt skarai ne gigantei?
greit ir as prie jusu prisijungsiu su skarom turiu siuliuku... bet ateinu dar su tokiu klausimu - beveik neturiu adateliu, kiek ju reik nupirkt skarai ne gigantei?
QUOTE(Sissta @ 2011 10 03, 17:22)
aaagnex, o su kuria?) reiks pabalsuoti
100 vnt mažiausiai nereiks drebėt užteks, neužteks Pasidairyk prekybos centruose, būna po 50vnt, po 100 vnt
aaagnex, kuri tavo skara FB prabalsuosim
Ar tinka skarai Roma siulai?
Ar tinka skarai Roma siulai?
aaagnex dar vienas klausimas,pradejau rasytis schema,kad lengviau butu ir man nesueina 8 ir 9 eiles akys....8-toje eileje turiu 22 akis,o 9 eileje man reikia tik 18 akiu,o kur tas 4 deti?
QUOTE(Carolina212 @ 2011 10 03, 17:16)
tai, kad ir elfų skaros kelios yra ir dar visokių.. net neištampytų
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 03, 17:18)
paspaudžiau 'patinka' Graži skara.
QUOTE(vaida777 @ 2011 10 03, 17:57)
aaagnex dar vienas klausimas,pradejau rasytis schema,kad lengviau butu ir man nesueina 8 ir 9 eiles akys....8-toje eileje turiu 22 akis,o 9 eileje man reikia tik 18 akiu,o kur tas 4 deti?
jau supratau ,turbut reikia imti ne ta kur parasiai schema,o kur yra prie skaros ,bet man vistiek kazkas ne taip.......... nu,nebezinau,kaip ta 9 eile megzti
QUOTE(vaida777 @ 2011 10 03, 19:04)
jau supratau ,turbut reikia imti ne ta kur parasiai schema,o kur yra prie skaros ,bet man vistiek kazkas ne taip.......... nu,nebezinau,kaip ta 9 eile megzti
Schema ta kur toliau yra - kur nuo 9 eilės prasideda
Paskutinės akys mezgasi visose nelyginėse eilėse taip: Uždėta, 2 sumegztos gerosiom, 2 geros akys - štai tau ir 22 akys