Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 5,

Kaiptik FB ziuriu svetaine ar kaip cia vadinasi "Ka siulai" vyksta konkursas skaru!! Paziurejau tai vos nevien Haruni skaros sudetos. Butinai ir jus sudalyvaukite! Noreciau kad kuri is musiskiu laimetu. O prizas vienai skarai nemokamai siuliukai kazkokie neblogi...nesukonkretinsiu nes neisiminiau. Pacios pasiziurekit 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnesyte @ 2011 10 03, 17:11)
skubu baigti savo ir jungsiuosi prie jūsų  biggrin.gif viską diskutuokit viešai, man bus lengviau prisijungti prie jūsų  ax.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

vau,kap smagu,kad musu kompanija dideja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida777 @ 2011 10 03, 17:15)
dar vienas klausimas,o ten i kaire ar i desine tas 2 akis sumegzti?

o vat šito negaliu atsakyt. Parašyta - 2 akys sumegztos gerosiom ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Carolina212 @ 2011 10 03, 17:16)
Kaiptik FB ziuriu svetaine ar kaip cia vadinasi "Ka siulai" vyksta konkursas skaru!! Paziurejau tai vos nevien Haruni skaros sudetos. Butinai ir jus sudalyvaukite! Noreciau kad kuri is musiskiu laimetu. O prizas vienai skarai nemokamai siuliukai kazkokie neblogi...nesukonkretinsiu nes neisiminiau. Pacios pasiziurekit  4u.gif  4u.gif  4u.gif

aš dalyvauju, bet ne su haruni biggrin.gif
Atsakyti
nebesvarbu kas cia buvo:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carolina212: 03 spalio 2011 - 16:30
aaagnex, o su kuria?smile.gif) reiks pabalsuoti biggrin.gif
greit ir as prie jusu prisijungsiu su skarom bigsmile.gif turiu siuliuku... bet ateinu dar su tokiu klausimu - beveik neturiu adateliu, kiek ju reik nupirkt skarai ne gigantei?
Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2011 10 03, 17:22)
aaagnex, o su kuria?smile.gif) reiks pabalsuoti  biggrin.gif
greit ir as prie jusu prisijungsiu  su skarom bigsmile.gif  turiu siuliuku... bet ateinu dar su tokiu klausimu - beveik neturiu adateliu, kiek ju reik nupirkt skarai ne gigantei?

100 vnt mažiausiai mirksiukas.gif nereiks drebėt užteks, neužteks ax.gif Pasidairyk prekybos centruose, būna po 50vnt, po 100 vnt ax.gif

Atsakyti
aaagnex, kuri tavo skara FB prabalsuosim mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif

Ar tinka skarai Roma siulai?
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2011 10 03, 17:50)
Ar tinka skarai Roma siulai?

Tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
aaagnex dar vienas klausimas,pradejau rasytis schema,kad lengviau butu ir man nesueina 8 ir 9 eiles akys....8-toje eileje turiu 22 akis,o 9 eileje man reikia tik 18 akiu,o kur tas 4 deti?
Atsakyti
QUOTE(Carolina212 @ 2011 10 03, 17:16)
Kaiptik FB ziuriu svetaine ar kaip cia vadinasi "Ka siulai" vyksta konkursas skaru!! Paziurejau tai vos nevien Haruni skaros sudetos. Butinai ir jus sudalyvaukite! Noreciau kad kuri is musiskiu laimetu. O prizas vienai skarai nemokamai siuliukai kazkokie neblogi...nesukonkretinsiu nes neisiminiau. Pacios pasiziurekit  4u.gif  4u.gif  4u.gif

tai, kad ir elfų skaros kelios yra ir dar visokių.. net neištampytų lotuliukas.gif

QUOTE(aaagnex @ 2011 10 03, 17:18)
aš dalyvauju, bet ne su haruni biggrin.gif

paspaudžiau 'patinka' 4u.gif Graži skara.
Atsakyti
QUOTE(vaida777 @ 2011 10 03, 17:57)
aaagnex dar vienas klausimas,pradejau rasytis schema,kad lengviau butu ir man nesueina 8 ir 9 eiles akys....8-toje eileje turiu 22 akis,o 9 eileje man reikia tik 18 akiu,o kur tas 4 deti?

jau supratau ,turbut reikia imti ne ta kur parasiai schema,o kur yra prie skaros ,bet man vistiek kazkas ne taip.......... schmoll.gif nu,nebezinau,kaip ta 9 eile megzti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida777 @ 2011 10 03, 19:04)
jau supratau ,turbut reikia imti ne ta kur parasiai schema,o kur yra prie skaros ,bet man vistiek kazkas ne taip.......... schmoll.gif nu,nebezinau,kaip ta 9 eile megzti  doh.gif

Schema ta kur toliau yra - kur nuo 9 eilės prasideda ax.gif

Paskutinės akys mezgasi visose nelyginėse eilėse taip: Uždėta, 2 sumegztos gerosiom, 2 geros akys - štai tau ir 22 akys mirksiukas.gif
Atsakyti