Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 5,

QUOTE(aaagnex @ 2011 10 03, 16:35)
Dėl centrinės akies ax.gif vienos centrinės nėra - bet centrinės akys tokios pat kaip ir kraštinės gaunasi - pamegsi pagal aprašymą pradžią ir pamatysi ax.gif

O toliau - pažiūrėk pagal schemą, ten gan aiškiai parodyta - kuri eilė kurią atitinka ax.gif

labai labai aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif nieko nelaukus kimbu i darba biggrin.gif

dar iskilo vienas klausimas,tai tie sumezgimai gaunasi tik vienoje puseje? (jetau ,net geda klausineti,kokia as ziopleviciute) doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaida777: 03 spalio 2011 - 15:43
QUOTE(vaida777 @ 2011 10 03, 16:38)
labai labai aciu  4u.gif   4u.gif   4u.gif  nieko nelaukus kimbu i darba  biggrin.gif

dar iskilo vienas klausimas,tai tie sumezgimai gaunasi tik vienoje puseje? (jetau ,net geda klausineti,kokia as ziopleviciute)  doh.gif

tu pamezgk pagal aprašymą ir viskas paaiškės mirksiukas.gif Todėl, kad vienoj pusėj suimam iš geros pusės, kitoj iš blogos ax.gif

Dar pamiršau parašyt, kad tą pačią pirmą akį, kur prieš eilę prasideda - reikia kabint persukus, nes kitaip tokia kaip kilputė gaunasi... Šitas irgi pasimatys eigoj ax.gif

Kokius siūlus paėmei šitai skarai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 03 spalio 2011 - 15:48
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 03, 16:47)
tu pamezgk pagal aprašymą ir viskas paaiškės mirksiukas.gif Todėl, kad vienoj pusėj suimam iš geros pusės, kitoj iš blogos ax.gif

Dar pamiršau parašyt, kad tą pačią pirmą akį, kur prieš eilę prasideda - reikia kabint persukus, nes kitaip tokia kaip kilputė gaunasi... Šitas irgi pasimatys eigoj ax.gif

Kokius siūlus paėmei šitai skarai? g.gif

labai atsiprasau,bet nelabai supratau kuria ta aki reikia imti persuktai?uzsidejau akis,tai supratau,kad reikia 7 plius dar 2 akiu krastams?
siulus emiau Linate smyrna platinum atrodo 100%vilna....
Atsakyti
QUOTE(vaida777 @ 2011 10 03, 16:54)
labai atsiprasau,bet nelabai supratau kuria ta aki reikia imti persuktai?uzsidejau akis,tai supratau,kad reikia 7 plius dar 2 akiu krastams?
siulus emiau Linate smyrna platinum atrodo 100%vilna....

nieko papildomai mano aprašymo dadėt nereikia ax.gif Kraštai iš tų pačių susiformuos ax.gif

jau kai megsi pagal schemą - suprasi cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 03 spalio 2011 - 15:57
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 03, 16:56)
nieko papildomai mano aprašymo dadėt nereikia ax.gif Kraštai iš tų pačių susiformuos ax.gif

jau kai megsi pagal schemą - suprasi cool.gif

jetau,tai cia krastiniu akiu nera,kad is karto uzmetimas dedasi........nesu dar taip mezgusi,todel klausiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida777 @ 2011 10 03, 16:58)
jetau,tai cia krastiniu akiu nera,kad is karto uzmetimas dedasi........nesu dar taip mezgusi,todel klausiu  ax.gif

Gaunasi tokios kaip ir kraštinės, tik jos pagal raštą formuojasi... papildomai nieko megzt nereikia ax.gif

Taip eilė prasideda užmetimu, o kitos pusėj išmezgant tą užmetmą reikia persukt tą akį ax.gif

Sakiau, kad šita skara sudėtinga biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 03 spalio 2011 - 16:02
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 03, 17:01)
Gaunasi tokios kaip ir kraštinės, tik jos pagal raštą formuojasi... papildomai nieko megzt nereikia ax.gif

Taip eilė prasideda užmetimu, o kitos pusėj išmezgant tą užmetmą reikia persukt tą akį ax.gif

Sakiau, kad šita skara sudėtinga biggrin.gif

aciu aciu aciu 4u.gif kiek kantrybes su manimi reikia doh.gif
sudetinga,bet bandysiu iveikti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida777 @ 2011 10 03, 17:06)
aciu aciu aciu  4u.gif kiek kantrybes su manimi reikia  doh.gif
sudetinga,bet bandysiu iveikti  drinks_cheers.gif

Galėsim megzt bendrom jėgom, tik mano mažiukė serga tai ne visada turiu laiko pamegzt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 03, 15:07)
Skara "Beaded Shawl"

skubu baigti savo ir jungsiuosi prie jūsų biggrin.gif viską diskutuokit viešai, man bus lengviau prisijungti prie jūsų ax.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 03, 17:08)
Galėsim megzt bendrom jėgom, tik mano mažiukė serga tai ne visada turiu laiko pamegzt blush2.gif

vajetau,nejau gripa pasigavo verysad.gif as irgi ne visada laiko turiu.....dazniausiai po piet arba vakarais tik prisedu....
Atsakyti
QUOTE(Agnesyte @ 2011 10 03, 17:11)
skubu baigti savo ir jungsiuosi prie jūsų  biggrin.gif viską diskutuokit viešai, man bus lengviau prisijungti prie jūsų  ax.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Būtinai mirksiukas.gif

Aš tik turiu pabaigt riešinytes mažas, o tai neapskaičiuotas ir nesitikėtas karas įvyko cool.gif
Atsakyti
dar vienas klausimas,o ten i kaire ar i desine tas 2 akis sumegzti?
Atsakyti