Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 5,

QUOTE(aaagnex @ 2011 10 02, 20:00)
rytoj parašysiu - gerai? ax.gif

aciu ,gerai,lauksiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida777 @ 2011 10 02, 20:01)
aciu ,gerai,lauksiu  thumbup.gif

o tu nori trikampės skaros ar tos iš trijų dalių g.gif

Nes originalus aprašymas yra tos iš trijų dalių, o aš išsiskaičiavau ir pradėjau megzt iš 2, t.y. trikampę ax.gif Kurio aprašymo nori?
Atsakyti
Sveikos,

Pasirodau savo pirmą skarą ir aš ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(chimera @ 2011 10 03, 10:43)
Sveikos,

Pasirodau savo pirmą skarą ir aš  ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

grazu, super, 4u.gif man si pakolkas graziausia, kuria esu nusimezgusi
Atsakyti
QUOTE(son @ 2011 10 03, 11:06)
grazu, super,  4u.gif man si pakolkas graziausia, kuria esu nusimezgusi

Ačiū, man irgi gražiausia, nors jokios kitos ir nemezgus biggrin.gif
Atsakyti
mergaitės mąstau šią žiemą ir aš kokią skarą pamegzt. tik nenoriu iš tos plonos mocheros. tai va toks klausimas ar merino vilnelė plona laikytų formą? gal bandėt kas? įsivaizduoju kad linas turėtų laikyt, bet jis nėra toks mielas.
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2011 10 03, 11:14)
mergaitės mąstau šią žiemą ir aš kokią skarą pamegzt. tik nenoriu iš tos plonos mocheros. tai va toks klausimas ar merino vilnelė plona laikytų formą? gal bandėt kas? įsivaizduoju kad linas turėtų laikyt, bet jis nėra toks mielas.

Mano šita ir yra iš vilnelės iš "ditekso" dėl merino tai nežinau... gal ir laikytų, tik merinas tysta, bet skarai tai gal ir nėra problema smile.gif

O mocherų būna juk ir storesnių ir ne tokių plaukuotų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chimera @ 2011 10 03, 08:43)
Sveikos,
Pasirodau savo pirmą skarą ir aš  ax.gif

kokia graži wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 02, 21:11)
o tu nori trikampės skaros ar tos iš trijų dalių g.gif

Nes originalus aprašymas yra tos iš trijų dalių, o aš išsiskaičiavau ir pradėjau megzt iš 2, t.y. trikampę ax.gif Kurio aprašymo nori?

as noriu trikampes...... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Avijacija @ 2011 10 03, 11:14)

as pirmaja savo skara mezgiau is plonos italiskos 100% merino vilnos,tai labai graziai issitampe,o kaip nesiosis dar nezinau..... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaida777: 03 spalio 2011 - 13:05
Skara "Beaded Shawl"
user posted image

Uždedam 7akis.
1 eilė. (uždėta, 2 geros) kartoti 3 kartus, 1gera. Viso 10 akių

2 eilė. Uždėta, 2 sumegztos į vieną, 1gera, 4 blogos, 3 geros. Viso 10 akių

3 eilė. Uždėta, 2 sumegztos į vieną, 1gera (Uždėta, 1 gera, uždėta, 2 geros) - kartoti 2 kartus, 1gera. Viso 14akių

4 eilė. Uždėta, 2 sumegztos į vieną, 1gera, megzti blogom akim iki kol liks trys akys iki pabaigos. paskutinės 3 akys mezgamos gerosiom.

5 eilė. Uždėta, 2 sumegztos į vieną, 1gera (Uždėta, 3 geros, uždėta, 2 geros) - kartoti 2 kartus, 1gera. Viso 18akių

6 eilė. ir kitos lyginės eilės mezgamos kaip 4 eilė.

7 eilė. Uždėta, 2 sumegztos į vieną, 1gera (Uždėta, 5 geros, uždėta, 2 geros) - kartoti 2 kartus, 1gera. Viso 22akys

8 eilė. ir kitos lyginės eilės mezgamos kaip 4 eilė.

9 eilė. Pakartoti schemos pirmą eilę 2 kartus, uždėta, 2 sumegztos į vieną, 2 geros akys.

Kitos nelyginės eilės mezgamos tokiu pačiu principu - 2 kartus pakartojama pagal schemą ir tada kraštinės akys - uždėta, 2 sumegztos į vieną, 2 geros akys.

Taip mezgama iki 45 eilės. Toliau matosi pagal schemą, kad kartojasi 29-45 eilė iš viso 7 kartus, kol prieinama 153 eilė.

Toliau parašysiu eigoj mezgimo blush2.gif
Schema http://knitting-club...hawl-vogue.html

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 03 spalio 2011 - 15:10
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 03, 16:07)
Skara "Beaded Shawl"
user posted image

Uždedam 7akis.
1 eilė. (uždėta, 2 geros) kartoti 3 kartus, 1gera. Viso 10 akių

2 eilė. Uždėta, 2 sumegztos į vieną, 1gera, 4 blogos, 3 geros. Viso 10 akių

3 eilė. Uždėta, 2 sumegztos į vieną, 1gera (Uždėta, 1 gera, uždėta, 2 geros) - kartoti 2 kartus, 1gera. Viso 14akių

4 eilė. Uždėta, 2 sumegztos į vieną, 1gera, megzti blogom akim iki kol liks trys akys iki pabaigos. paskutinės 3 akys mezgamos gerosiom.

5 eilė. Uždėta, 2 sumegztos į vieną, 1gera (Uždėta, 3 geros, uždėta, 2 geros) - kartoti 2 kartus, 1gera. Viso 18akių

6 eilė. ir kitos lyginės eilės mezgamos kaip 4 eilė.

7 eilė. Uždėta, 2 sumegztos į vieną, 1gera (Uždėta, 5 geros, uždėta, 2 geros) - kartoti 2 kartus, 1gera. Viso 22akys

8 eilė. ir kitos lyginės eilės mezgamos kaip 4 eilė.

9 eilė. Pakartoti schemos pirmą eilę 2 kartus, uždėta, 2 sumegztos į vieną, 2 geros akys.

Kitos nelyginės eilės mezgamos tokiu pačiu principu - 2 kartus pakartojama pagal schemą ir tada kraštinės akys - uždėta, 2 sumegztos į vieną, 2 geros akys.

Taip mezgama iki 45 eilės. Toliau matosi pagal schemą, kad kartojasi 29-45 eilė iš viso 7 kartus, kol prieinama 153 eilė.

Toliau parašysiu eigoj mezgimo  blush2.gif
Schema http://knitting-club...hawl-vogue.html

labai aciu,bet dabar noriu dar pasitikslinti
o cia nera centrines akies?o sumegzti akis nesvarbu i kuria puse?
kaip numezgi iki 45 eiles,tai tada imti pagal schema nuo 29 eiles rasta,ar as cia gerai samprotauju doh.gif
atsiprasau,bet esu naujoke skaru mezgime,tai visko ir klausineju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida777 @ 2011 10 03, 16:31)
labai aciu,bet dabar noriu dar pasitikslinti
o cia nera centrines akies?o sumegzti akis nesvarbu i kuria puse?
kaip numezgi iki 45 eiles,tai tada imti pagal schema nuo 29 eiles rasta,ar as cia gerai samprotauju   doh.gif
atsiprasau,bet esu naujoke skaru mezgime,tai visko ir klausineju blush2.gif

Dėl centrinės akies ax.gif vienos centrinės nėra - bet centrinės akys tokios pat kaip ir kraštinės gaunasi - pamegsi pagal aprašymą pradžią ir pamatysi ax.gif

O toliau - pažiūrėk pagal schemą, ten gan aiškiai parodyta - kuri eilė kurią atitinka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 03 spalio 2011 - 15:36