Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 5,

QUOTE(son @ 2011 09 28, 09:25)
sveikos mezgejos, sustrigau su sia skara, na niekaip neidedu B schemos, gal pasakysit kiek akiu turiu buti numezgus A schema, kad galetum pradeti B. nu mezgiau 12 lapeliu, bet vistiek nesigauna ikomponuot B schema, PADEKITE

Aš nemezgus šios skaros,bet turi būt nelyginis lapelių skaičius,tavo 12 užbaiktų,tai pradėk 13-tą ir toliau junk B dalį. mirksiukas.gif gal kitos kitaip patars,kas mezgė,gal aš klystu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anika1: 28 rugsėjo 2011 - 08:31
QUOTE(anika1 @ 2011 09 28, 09:30)
Aš nemezgus šios skaros,bet turi būt nelyginis lapelių skaičius,tavo 12 užbaiktų,tai pradėk 13-tą ir toliau junk B dalį. mirksiukas.gif gal kitos kitaip patars,kas mezgė,gal aš klystu.

TIKRAI NE. KElis pslp anksciau kai as mezgiau sita skara-susiduriau su ta pacia problema ir viska aprasiau kas ten nesigavo man. Bandyk versti atgal kelis pslp ir skaityt ir jei neaisku parasyk darkarta..tada bandysiu isnaujo aiskinti kas ir kaip
Atsakyti
Ateinu su savo darbeliu ax.gif Labai dėkinga už pagalbą linaule 4u.gif 4u.gif 4u.gif
tik mano ištampymas nekoks gavosi, a taip turi būti g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnesyte: 28 rugsėjo 2011 - 14:12
QUOTE(Carolina212 @ 2011 09 17, 15:04)
nu nzn kaip tau, bet man su 11 idealiai gaunasi...turi buti NELYGINIS lapuku skaicius: 11, 13 arba 15 ir t.t. ziurim kaip ten tau gausis  g.gif

gal aš tada ne taip supratau,atsiprašau.
Atsakyti
QUOTE(Agnesyte @ 2011 09 28, 15:12)
Ateinu su savo darbeliu  ax.gif Labai dėkinga už pagalbą linaule  4u.gif  4u.gif  4u.gif
tik mano ištampymas nekoks gavosi, a taip turi būti  g.gif
user posted image

viskas cia gerai,tik gal reikejo tuos snapelius labiau istampyt smile.gif is kokiu siulu mezgei?
Atsakyti
QUOTE(Carolina212 @ 2011 09 28, 14:59)
TIKRAI NE. KElis pslp anksciau kai as mezgiau sita skara-susiduriau su ta pacia problema ir viska aprasiau kas ten nesigavo man. Bandyk versti atgal kelis pslp ir skaityt ir jei neaisku parasyk darkarta..tada bandysiu isnaujo aiskinti kas ir kaip

nesigauna nors rek laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(linaule @ 2011 09 28, 14:56)
viskas cia gerai,tik gal reikejo tuos snapelius labiau istampyt smile.gif is kokiu siulu mezgei?

tai man daugiau nebesitempė unsure.gif mielai dar didesnius bučiau padarius, plona pusvilnė pas mane blush2.gif reikėjo turbut imti storesnius virbalus ax.gif
Atsakyti
Man asmeniskai padejo Rimusia su isvertimu- Son skaityk idemiai:
Kvadratas - pirma karta 2 kartu i kaire,kiti - 3ak kartu (2 nukelti,1 ak ismegzti gerai,pertraukti 2 ak per numegzta aki).
Rombas - 3 ak kartu (2 nukelti,1 ak ismegzti gerai,pertraukti 2 ak per numegzta aki).Paskutinis pakartojimas - 2 ak kartu. smile.gif

ten kur Rimusia isverte man tuos kvadraciukus ir rombukus..ten vienur reikia sumegzti 2 akis kitur 3 akis..tai BUTINAi isigilinkit i jas, kitaip ir jums nesigaus ir susikraipys rastas. Nes man ispirmo karto nesigavo taip pat, bet paskui kai supratau, kad rombiukai pirmame raporte (ir paskutiniame raporte) susimezga is 2 akiu,o paskui is 3 akiu, tai viskas gavosi normaliai! thumbup.gif

o del lyginiu ir nelyginiu lapeliu-mes su linaule atradom, kad cia jokios itakos tam neturi- as mezgiau nelyginy skaiciu, o linaule mezge lyginy lapeliu skaiciu ir abiejoms gavosi normaliai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carolina212: 28 rugsėjo 2011 - 19:37
kaip mergaites jums sios http://pixs.ru/showi...305_3030799.jpg
http://itmages.com/i...289731/a2a461da
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linaule: 28 rugsėjo 2011 - 20:04
antra kokia graži wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Antroje kelios skaros, na ta prasme visu po truputi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2011 09 29, 08:18)
Antroje kelios skaros, na ta prasme visu po truputi smile.gif

ir labai graži wub.gif noriu noriu lotuliukas.gif lotuliukas.gif tik didoka ji g.gif Gal bus norinčių ją megzti blush2.gif prisijungčiau ir aš ax.gif
Atsakyti