Rusmene, Vaida777, puikios skaros.
Noriu ir aš Echo flower. Gal kas galėtų čia schemas mestelėti? Kažkas kompui, neišarchyvuoja
Labas vakaras merginos.
Jungiuosi ir as i jusu miela bureli.Ilgai eziuredama, beskaitinedama ir seile bevarvindama nusprendziau ir as griebti jauti uz ragu.taigi vakar pradejau aeolian skara.megsiu ja mociutei.Tik darysiu be karoliuku.Taigi norejau paklausti, kai darai uzmetimus kaip juos reikia sumegzti blogojoj pusej?ar kad kryzmintusi, ar ne?nes vakar pradejau megzti setup chart ir sumezginejau uzmetimus ne kryzmiskai, tai tokios skyles didziules gavosi , bet nezinau ar cia taip turi buti, ar ne?
Aciu uz pagalba ir visoms linkiu smagiu mezginiu.
Jungiuosi ir as i jusu miela bureli.Ilgai eziuredama, beskaitinedama ir seile bevarvindama nusprendziau ir as griebti jauti uz ragu.taigi vakar pradejau aeolian skara.megsiu ja mociutei.Tik darysiu be karoliuku.Taigi norejau paklausti, kai darai uzmetimus kaip juos reikia sumegzti blogojoj pusej?ar kad kryzmintusi, ar ne?nes vakar pradejau megzti setup chart ir sumezginejau uzmetimus ne kryzmiskai, tai tokios skyles didziules gavosi , bet nezinau ar cia taip turi buti, ar ne?
QUOTE(viosim @ 2011 09 26, 18:00)
Rusmene, Vaida777, puikios skaros.
Noriu ir aš Echo flower. Gal kas galėtų čia schemas mestelėti? Kažkas kompui, neišarchyvuoja
Viosimi, va cia viskas apie sia skara ir nieko isarchyvuoti nereikia
http://nyansera.se/e...echoflowers.pdf
Visu skaros labai grazios
QUOTE(mia5 @ 2011 09 26, 20:02)
Labas vakaras merginos.
taip-tos skyles ir turi buti nekryzmink! ciagi kiaurarastis vadinamas
Reikia jūsų patarimo,ar siūlai ,kur 70%polyacril ir 30% nylon tinkami skarai?Būtų gerai likučius sunaudot.Šiaip jie tokie pukuoti,kaip mocheriukai
QUOTE(anika1 @ 2011 09 27, 14:25)
Reikia jūsų patarimo,ar siūlai ,kur 70%polyacril ir 30% nylon tinkami skarai?Būtų gerai likučius sunaudot.Šiaip jie tokie pukuoti,kaip mocheriukai
nelaikys formos ištampymas - jaučiu, kad visai . Jeigu tai negąsdina - tada gali megzt Aš nemegzčiau
Aš irgi dėl to tampymo abejojau,turbūt,kad nemegsiu,perminkšti jie
QUOTE(anika1 @ 2011 09 27, 14:40)
Aš irgi dėl to tampymo abejojau,turbūt,kad nemegsiu,perminkšti jie
Kiek aš žinau, tai jeigu siūle yra daugiau nei 40 proc sintetikos, tai bėda būna su ištampymu, nes paprasčiausiai jis nesilaiko...
Visgi gal geriau iš tų siūliukų kokią liemenę ar bent jau šaliką megzk - manyčiau bus tikrai daugiau naudos
jeigu mano patarimas nepatikimas atrodo, tai paimk kokį mažą mėginuką pasimegzk, išskalbk, ištampyk, o kai išdžius - paleisk nuo adatėlių pati matysi kaip yra Nes realiai kiekvieni siūlai skirtingi
O jeigu 100%poliacril ,gal tinkami?
Nu va kaip atrodo skara megzta iš akrilinio siūlo
Ištampymas nesilaikė visai, kažkiek situacija pagerėjo lyginant, bet reikia labai atsargiai Ir normalaus vaizdo vis tiek nepasieksi niekaip
Ir dar - ji ant kaklo rištis gaunasi per stora ir per didelė
Ištampymas nesilaikė visai, kažkiek situacija pagerėjo lyginant, bet reikia labai atsargiai Ir normalaus vaizdo vis tiek nepasieksi niekaip
Ir dar - ji ant kaklo rištis gaunasi per stora ir per didelė
darbo daug įdėta,bet vaizdas tikrai ne pats geriausias,vadinasi ir tas variantas netinka.Ačiū aaagnex.
QUOTE(Carolina212 @ 2011 09 20, 12:32)
Va is cia issitraukiau tas winter lilies aprasyma..ten daug daug grozybiu prideta:
stebuklingas puslapis - radau kazkuriame pslp sios temos
Mano Haruni
Mezgiau is 100% pure new unshrikable merinos wool. Kadangi matkiukyje buvo 1500 metru, tai dejau dviguba siuliuka ir darbavausi 3.5 virbalais. Bet sekanciai skarai jauciu reikes deti 3guba siula, nes vistiek 'kuda' tokia gavosi. Is pradziu bijojau kad nelaikys formos, taciau visagalis lygintuvas su garais pagelbejo nuostabiai ir turiu rezultata toky koks man patinka. Dabar nekantrauju pradeti ta puskare. Bet merginos padekit issifruoti, ka ta B raide reiskia
stebuklingas puslapis - radau kazkuriame pslp sios temos
Mano Haruni
Mezgiau is 100% pure new unshrikable merinos wool. Kadangi matkiukyje buvo 1500 metru, tai dejau dviguba siuliuka ir darbavausi 3.5 virbalais. Bet sekanciai skarai jauciu reikes deti 3guba siula, nes vistiek 'kuda' tokia gavosi. Is pradziu bijojau kad nelaikys formos, taciau visagalis lygintuvas su garais pagelbejo nuostabiai ir turiu rezultata toky koks man patinka. Dabar nekantrauju pradeti ta puskare. Bet merginos padekit issifruoti, ka ta B raide reiskia
sveikos mezgejos, sustrigau su sia skara, na niekaip neidedu B schemos, gal pasakysit kiek akiu turiu buti numezgus A schema, kad galetum pradeti B. nu mezgiau 12 lapeliu, bet vistiek nesigauna ikomponuot B schema, PADEKITE