Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 5,

QUOTE(linaule @ 2011 09 25, 11:45)
Echo flower uzsakyta buvo,o sau turiu tik 2 nusimezgus Hyrna,Percy ir puskare  smile.gif o kitas seses isgraibo biggrin.gif

A... biggrin.gif Bet kai tos skaros taip smagiai mezgasi- tai galima ju 'gyva velnia' primegzti tik kad siulu nepritruktu..o tai as jau baigiau skirtu pinigeliu siulams pirkti limita sy menesi. Reikes dabar pradeti "dietintis" su siulais. O tai nueini i parduotuve ir prireikia kokiu nors siuliuku, nors namie pilnas maisas siulu guli doh.gif
Atsakyti
Sveikutės!

Išlendu ir aš iš už siūlų kalno parodyti "narpliojimo" rezultatus ax.gif Gaila, kad protas buvo išėjęs pasivaikščioti, kai reikėjo lengvą kaip pūkas Haruni nufotografuoti prieš padovanojant. doh.gif

Jūsų teismui:

Echo flower (75 g Roma)
user posted image
Nereali skara - puikiai mezgasi, aiškios schemos. Dar kartelį megsiu. thumbup.gif

Gail (85 g Regia spec. pusvilnė skaroms Lace)
user posted image

Frozen leaves (be užbaigiančio kraštelio - neliko siulu.... blush2.gif ) atlas pusvilnė. Šios didelio 'grožio" nežiūrėkit - tąsau kasdieną tongue.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rusmenė: 26 rugsėjo 2011 - 09:27
QUOTE(Rusmenė @ 2011 09 26, 10:25)

Na Rusmene, slapuke! bigsmile.gif Kaip pasidarbavai gerrrrai! Ta echo flower ir mane dabar suviliojo...jauciu reikes dar ir ja nusiraizgyti..NEREALIAI gerai atrodo. Saunuole bigsmile.gif
Atsakyti
Oho, kokios gražios skaros ir kaip gražiai ištampyta bigsmile.gif .Aš savaitgalį nemezgiau,tik šiandien Gail baigiau,bet nežinau kaip man ją tampyt,kažin tikrai nereikia to standiklio purškiamo,tik vandeniu,dabar tai visai nėr vaizdo ,patarkit prašau(siūlas mochera su akrilu) doh.gif
Atsakyti
na,bendramintes atsinesu pirmaji savo darba Jums pasirodyti rolleyes.gif
nezinau ar as cia teisingai istampiau ta skara,bet stengiausi ax.gif
norejau 7 lapeliu,bet prazioplinau ir padariau 8 doh.gif ,tai gavosi didoka
stai ji:
user posted image
Atsakyti
nu aš abi čia įdėtas echo flower petampyčiau iš naujo blush2.gif

Maniškė kandžių suvalgyta - išmečiau verysad.gif Teks naują nusimegzt, bet tampėsi labai lengvai ir gražiai rolleyes.gif

Pasikartosiu su nekokybiška foto jeigu kam įdomu ax.gif user posted image

čia ji ką tik nuo adatėlių nuimta, tai tokie aštrūs kampai atrodo, o poto sušvelnėja viskas ax.gif

Vaida777 - super skara wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 26 rugsėjo 2011 - 12:56
vaida 777 labai daili skara wub.gif ,paaiškink kaip tampiai?Nes aš bijau sugadint. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anika1: 26 rugsėjo 2011 - 12:59
QUOTE(anika1 @ 2011 09 26, 13:59)
vaida 777 labai daili skara wub.gif ,paaiškink kaip tampiai?Nes aš bijau sugadint. biggrin.gif

net nezinau,kaip paaiskinti,
namuose turiu nenaudojama palepe,tai joje patiesiau pora storu dekiu ,juos pritvirtinau,kad nejudetu.tada dejau skara,pirma prismaigsciau su adatelemis virsutini krasta(labai itempiau),o po to pradejau nuo apacios tampyti,adateles smeigiau apacioje tik i ta tinklelio(net nezinau,kaip pavadinti ta ilgesne dali ,kur eina nuo lapelio)vidurines akies apacia,tampiau gan ilgokai,nes vis atrode,kad ta vidurine linija tai i viena puse pakrypusi ,tai i kita,simta kartu turbut apatines adateles persmaigsciau,kol pasirode,kad gerai doh.gif ir tada palikau isdziuti per nakti.Tiesa tampiau labai stipriai,tarpais atrode,kad ta skara net braska nuo mano tampymo lotuliukas.gif

P.S. jokio standiklio nepurskiau,tik isskalbiau su skalbimo masina rankinio skalbimo programa ir viskas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaida777: 26 rugsėjo 2011 - 13:10
oi kiek grožybių wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
atėjo ir pas mane joms eilė, reikia tik išsiaiškinti kokios noriu ir išsirinkti raštelį tongue.gif spėju tai bus pats sunkiausias darbas doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
vaida777- labai gerai padirbeta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
aciu aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif be Jusu pagalbos vargu ar ji butu "gimusi'
notworthy.gif
Atsakyti
Kas dėl tąsymo... Tąsyk, netąsiusi skarą, vis tiek "paleista" nuo adatėlių ji pradeda gyventi savo gyvenimą. Ir visai dėl to nesuku sau galvos. rolleyes.gif Aš skaras "vartoju", o ne parodai ruošiu. ax.gif
Atsakyti