Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 5,

as nusiziurejau va kokia
user posted image
dabar Laminaria prismaigscius,va megzt tai smagu,bet tampymas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linaule: 24 rugsėjo 2011 - 17:09
QUOTE(savitre @ 2011 09 24, 18:04)
gal gali parodyti kaip atrodo tas "pakarimo"procesas kaip atrodo teisingai ištampyta skara?

net nezinau,ar ten teisingas tas mano istampymas,kazin,kas ten gausis,kai nuimsiu,gal teks dar karta skalbti ir vel tampyti doh.gif
Gal kuri patyrusi mezgejele turi kokia nuotraukele,kurioje iamzintas tas procesas,mums butu naudinga pasimokinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linaule @ 2011 09 24, 19:07)
as nusiziurejau va kokia
user posted image

Labai grazus Jusu darbas thumbup.gif Labai noriu kazka nusimegzti, bet nezinau nuo ko pradeti sad.gif Pvz. nuo virsaus ar nuo apacios pradeti ir kiek pririnkti akiu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo algioshka: 24 rugsėjo 2011 - 18:52
QUOTE(linaule @ 2011 09 24, 17:07)
as nusiziurejau va kokia

o schemute turit?
Atsakyti
QUOTE(linaule @ 2011 09 24, 18:07)

o man smagu ir tampyt rolleyes.gif Echo flower ir Laminaria - pačios gražiausios skaros wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 24 rugsėjo 2011 - 19:16
QUOTE(simuonele @ 2011 09 24, 20:15)
o schemute turit?

aga turiu schema,bet dabar reikia pabaigti kita darbeli ir galesiu pradet ta (cia ne mano darbelis algioshka)
Atsakyti
QUOTE(linaule @ 2011 09 24, 18:07)
as nusiziurejau va kokia

nu irgi nerealiai gerai ziurisi bigsmile.gif kai baigsi su skaromis-sakyk, sita galesim issisifruoti kaip mezgasi biggrin.gif
Atsakyti
user posted image,user posted image
Atsakyti
QUOTE(linaule @ 2011 09 25, 10:47)

Nu ir tempai linaule pas tave mezgimo bigsmile.gif o kur tu tiek skaru desi? jei ne paslaptis, gal tu jas pagal uzsakyma mezgi, nes, pasikartosiu, kadangi numezgiau 3 tai jau daugiau ant karto nebedrystu megzti-bo vyras sako: ka tu veiksi su tiek skaru

Nors darbeliai verti atskiro pagyrimo! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
na,mezgėjos,jūsų tempai,darbai wub.gif
mano mėlynukę haruni mažoji nusitvėrė,virbalus ištraukė ir patampė doh.gif liko jovalas toks,tai teko pusę išardyt,o jau buvo likę 7eilės iki pabaigos doh.gif doh.gif verysad.gif aš sakiau kad nelemta šitai skarai pas mane atsirast doh.gif Vietoj babunės daba chaltura bus-vašeliu pakraštį padarysiu,bo jau už..ardymas mažės-nėr namie vietos kur galėčiau paslėpt kad neprieitų,o mezgu vos ne naktim,dienom ner kada.Ar nertų skarų nieks negaminat?(bent paardžius raštą lengva pagaut kur baigės doh.gif) ale dar bent kelias megztas taip norisi pasigamint.
dar klausimukas-kaip spėt kai prieš akis vis naujų grožių įdedat-kur gaut laisvo laiko jiems įgyvendint???
Papildyta:
na,mezgėjos,jūsų tempai,darbai wub.gif
mano mėlynukę haruni mažoji nusitvėrė,virbalus ištraukė ir patampė doh.gif liko jovalas toks,tai teko pusę išardyt,o jau buvo likę 7eilės iki pabaigos doh.gif doh.gif verysad.gif aš sakiau kad nelemta šitai skarai pas mane atsirast doh.gif Vietoj babunės daba chaltura bus-vašeliu pakraštį padarysiu,bo jau už..ardymas mažės-nėr namie vietos kur galėčiau paslėpt kad neprieitų,o mezgu vos ne naktim,dienom ner kada.Ar nertų skarų nieks negaminat?(bent paardžius raštą lengva pagaut kur baigės doh.gif) ale dar bent kelias megztas taip norisi pasigamint.
dar klausimukas-kaip spėt kai prieš akis vis naujų grožių įdedat-kur gaut laisvo laiko jiems įgyvendint???
Atsakyti
QUOTE(linaule @ 2011 09 24, 17:07)
as nusiziurejau va kokia
user posted image

gal pasidalintumėt chemute? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Carolina212 @ 2011 09 25, 10:52)
QUOTE(linaule @ 2011 09 25, 10:47)

Nu ir tempai linaule pas tave mezgimo bigsmile.gif o kur tu tiek skaru desi? jei ne paslaptis, gal tu jas pagal uzsakyma mezgi, nes, pasikartosiu, kadangi numezgiau 3 tai jau daugiau ant karto nebedrystu megzti-bo vyras sako: ka tu veiksi su tiek skaru

Nors darbeliai verti atskiro pagyrimo! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Echo flower uzsakyta buvo,o sau turiu tik 2 nusimezgus Hyrna,Percy ir puskare smile.gif o kitas seses isgraibo biggrin.gif
Atsakyti