as nusiziurejau va kokia
dabar Laminaria prismaigscius,va megzt tai smagu,bet tampymas
QUOTE(savitre @ 2011 09 24, 18:04)
gal gali parodyti kaip atrodo tas "pakarimo"procesas kaip atrodo teisingai ištampyta skara?
net nezinau,ar ten teisingas tas mano istampymas,kazin,kas ten gausis,kai nuimsiu,gal teks dar karta skalbti ir vel tampyti
Gal kuri patyrusi mezgejele turi kokia nuotraukele,kurioje iamzintas tas procesas,mums butu naudinga pasimokinti
QUOTE(linaule @ 2011 09 24, 17:07)
as nusiziurejau va kokia
o schemute turit?
QUOTE(linaule @ 2011 09 24, 18:07)
dabar Laminaria prismaigscius,va megzt tai smagu,bet tampymas
o man smagu ir tampyt Echo flower ir Laminaria - pačios gražiausios skaros
QUOTE(simuonele @ 2011 09 24, 20:15)
o schemute turit?
aga turiu schema,bet dabar reikia pabaigti kita darbeli ir galesiu pradet ta (cia ne mano darbelis algioshka)
QUOTE(linaule @ 2011 09 24, 18:07)
as nusiziurejau va kokia
nu irgi nerealiai gerai ziurisi kai baigsi su skaromis-sakyk, sita galesim issisifruoti kaip mezgasi
QUOTE(linaule @ 2011 09 25, 10:47)
Nu ir tempai linaule pas tave mezgimo o kur tu tiek skaru desi? jei ne paslaptis, gal tu jas pagal uzsakyma mezgi, nes, pasikartosiu, kadangi numezgiau 3 tai jau daugiau ant karto nebedrystu megzti-bo vyras sako: ka tu veiksi su tiek skaru
Nors darbeliai verti atskiro pagyrimo!
na,mezgėjos,jūsų tempai,darbai
mano mėlynukę haruni mažoji nusitvėrė,virbalus ištraukė ir patampė liko jovalas toks,tai teko pusę išardyt,o jau buvo likę 7eilės iki pabaigos aš sakiau kad nelemta šitai skarai pas mane atsirast Vietoj babunės daba chaltura bus-vašeliu pakraštį padarysiu,bo jau už..ardymas mažės-nėr namie vietos kur galėčiau paslėpt kad neprieitų,o mezgu vos ne naktim,dienom ner kada.Ar nertų skarų nieks negaminat?(bent paardžius raštą lengva pagaut kur baigės ) ale dar bent kelias megztas taip norisi pasigamint.
dar klausimukas-kaip spėt kai prieš akis vis naujų grožių įdedat-kur gaut laisvo laiko jiems įgyvendint???
Papildyta:
mano mėlynukę haruni mažoji nusitvėrė,virbalus ištraukė ir patampė liko jovalas toks,tai teko pusę išardyt,o jau buvo likę 7eilės iki pabaigos aš sakiau kad nelemta šitai skarai pas mane atsirast Vietoj babunės daba chaltura bus-vašeliu pakraštį padarysiu,bo jau už..ardymas mažės-nėr namie vietos kur galėčiau paslėpt kad neprieitų,o mezgu vos ne naktim,dienom ner kada.Ar nertų skarų nieks negaminat?(bent paardžius raštą lengva pagaut kur baigės ) ale dar bent kelias megztas taip norisi pasigamint.
dar klausimukas-kaip spėt kai prieš akis vis naujų grožių įdedat-kur gaut laisvo laiko jiems įgyvendint???
Papildyta:
QUOTE(Carolina212 @ 2011 09 25, 10:52)
QUOTE(linaule @ 2011 09 25, 10:47)
Nu ir tempai linaule pas tave mezgimo o kur tu tiek skaru desi? jei ne paslaptis, gal tu jas pagal uzsakyma mezgi, nes, pasikartosiu, kadangi numezgiau 3 tai jau daugiau ant karto nebedrystu megzti-bo vyras sako: ka tu veiksi su tiek skaru
Nors darbeliai verti atskiro pagyrimo!
Echo flower uzsakyta buvo,o sau turiu tik 2 nusimezgus Hyrna,Percy ir puskare o kitas seses isgraibo