Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 5,

QUOTE(vaida777 @ 2011 09 23, 12:02)
as dabar pradejau pagaliau ta antra schema ir ta vidurine savo aki panaudojau taip:dariau viena uzmetima,gera ir vel uzmetimas(ten kur uzmetimas 3 sumegztos ir vel uzmetimas),tik nezinau ar cai gerai gausis.O kaip Tu issprendei ta viduriuka,kur budavo 2 uzmetimai kruvoje? g.gif

aš dabar galvoju,gal pas mane vidury taip nesigavo,kadangi vidurinės nebuvo.T smile.gif ai lapelis prie lapelio,o tarp jų užmetimą dariau,lyg ir viskas išsisprendė
Atsakyti
QUOTE(anika1 @ 2011 09 23, 12:17)
aš dabar galvoju,gal pas mane vidury taip nesigavo,kadangi vidurinės nebuvo.T smile.gif ai lapelis prie lapelio,o tarp jų užmetimą dariau,lyg ir viskas išsisprendė

na,taip arba uzmetimas turetu buti,reiskai ir pas mane viskas gerai.ir vidurine aki panaudojau lotuliukas.gif ......pagaliau issiaiskinau galutinai..gerai ,kad mezgame kartu,tai ir pasiaiskinti kartu galime,aciu uz bendradarbiavima 4u.gif ...mezgam toliau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Carolina212 thumbup.gif ,kokia dabar megsim kartu? bigsmile.gif
http://vfl.ru/i/2011...b600_2.jpg.html

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linaule: 23 rugsėjo 2011 - 19:15
QUOTE(linaule @ 2011 09 23, 19:52)
Carolina212  thumbup.gif ,kokia dabar megsim kartu? bigsmile.gif

Linaule, aciu biggrin.gif O siaip as sita nusiziurejusi esu ir ieskau vel kas man "ale profesionaliai mezgejai" padetu issiaiskinti tas schemutes..
Grozis

Ka manai?
Atsakyti
anika1,kaip sekasi. mirksiukas.gif as jau vakar baigiau savo skara.clap.gif
LABAI DIDELIS ACIU VISOMS PADEJUSIOMS PERPRASTI SCHEMAS 4u.gif 4u.gif 4u.gif
siandien nusiteikineju,kad reikes ta skara istempti,tik truputi bijau,kad ji graziai ir lygiai issitemptu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaida777: 24 rugsėjo 2011 - 09:32
QUOTE(linaule @ 2011 09 23, 18:52)
Carolina212  thumbup.gif ,kokia dabar megsim kartu? bigsmile.gif
http://vfl.ru/i/2011...b600_2.jpg.html

sita nuostabi bigsmile.gif
noriu
Atsakyti
as tai tos apykakles grazios noriu- cia vietoje saliko super sprendimas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carolina212: 24 rugsėjo 2011 - 11:10
man iskilo dar vienas klausimas ,perskaiciau zurnaliuko istraukoje,kad skara reikia apnerti vezio zingsneliu,ar Jus irgi apmezgat? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaida777: 24 rugsėjo 2011 - 11:31
QUOTE(vaida777 @ 2011 09 24, 12:29)
man iskilo dar vienas klausimas ,perskaiciau  zurnaliuko istraukoje,kad skara reikia apnerti  vezio zingsneliu,ar Jus irgi apmezgat?  g.gif

As asmeniskai neapneriau. Nenorejau, kad 'sukietintu' krasciuka. Paskui ir tamposi nlb graziai. Bet cia kiekvienos mezgejos reikalas, apnerti ar ne. Mano absoliuciai asmenine nuomone tai bereikalingas darbas.
Atsakyti
QUOTE(Carolina212 @ 2011 09 24, 14:37)
Mano absoliuciai asmenine nuomone tai bereikalingas darbas.

drinks_cheers.gif ir mano tokia pati nuomonė mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu,mergaites,apneriau tik virsutini krasta,man kazkaip graziau pasirode,o apacia palikau tokia pat smile.gif
dabar jau mano skara "pakarta" ant adateliu lotuliukas.gif
o jau vargau ,kol istampiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida777 @ 2011 09 24, 16:20)
aciu,mergaites,apneriau tik virsutini krasta,man kazkaip graziau pasirode,o apacia palikau tokia pat  smile.gif
dabar jau mano skara "pakarta" ant adateliu  lotuliukas.gif
o jau vargau ,kol istampiau  doh.gif

gal gali parodyti kaip atrodo tas "pakarimo"procesas kaip atrodo teisingai ištampyta skara?
Atsakyti