Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 5,

Truputi pazaidziau su schemom ir schema B pridejau prie schemos A nuo 32 eiles. Va kas gavosi. viskas ten su taps ir lapukas graziai uzsibaigs.
user posted image
tikiuosi dabar aiskiau.
Papildyta:
Va apibraukaiu schema B, kad aiskiau butu. Tik rankos labai dreba tai nelygi linija gavosi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
Papildyta:
tikiuosi pagelbejau, einu megzti, nes taip niekada nepabaigsiu skaros, vis i tarpus kas nors ilenda, tai vaiko kepure, tai kojines, tai draugei salis. tai skara man gaunasi kaip papildomas mezginys.
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2011 09 22, 13:48)
Truputi pazaidziau su schemom ir schema B pridejau prie schemos A nuo 32 eiles. Va kas gavosi. viskas ten su taps ir lapukas graziai uzsibaigs.

tikiuosi dabar aiskiau.
Papildyta:
Va apibraukaiu schema B, kad aiskiau butu. Tik rankos labai dreba tai nelygi linija gavosi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tikiuosi pagelbejau, einu megzti, nes taip niekada nepabaigsiu skaros, vis i tarpus kas nors ilenda, tai vaiko kepure, tai kojines, tai draugei salis. tai skara  man gaunasi kaip papildomas mezginys.

va va ir as taip maniau,kad antra schema papildo pirmaja ir graziai uzbaigia mezgini drinks_cheers.gif aciu 4u.gif
Papildyta:
anika1 mezgam toliau,tik as dar lekiu siulu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida777 @ 2011 09 22, 13:54)
va va ir as taip maniau,kad antra schema papildo pirmaja ir graziai uzbaigia mezgini  drinks_cheers.gif  aciu  4u.gif
Papildyta:
anika1 mezgam toliau,tik as dar lekiu siulu  biggrin.gif

Ačiū už pagalbą,gal tikrai pavyks gerai sujunkt.Aš dar vienu lapeliu didint pradėjau.Mezgam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(anika1 @ 2011 09 22, 14:25)
Ačiū už pagalbą,gal tikrai pavyks gerai sujunkt.Aš dar vienu lapeliu didint pradėjau.Mezgam thumbup.gif

taip taip ten viskas bus gerai mirksiukas.gif as jau siulu nusipirkau,tai irgi kimbu i darba drinks_cheers.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(linaule @ 2011 09 22, 17:54)

WOW! bigsmile.gif ir istampyta graziai kaip.

ps. as irgi siandiena saviske jau tikrai baigsiu..liko kelio eilutes.
Atsakyti
linaule thumbup.gif labai gražu.Aš biskį į priekį pasmalsausiu,dėl tampymo. doh.gif kaip jūs taip gražiai ištampot,jei siūlai mochera ir poliakrilas,ir tįstantys ,ir lygint negalima,skalbimo irgi bijo 30laipsnių tik,tai purkšt galima kažin patiesus tuo krakmolu,ir palikt kol išdžius,ar kaip man ją tampyt reiks ? g.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anika1: 22 rugsėjo 2011 - 17:23
QUOTE(anika1 @ 2011 09 22, 18:22)
linaule thumbup.gif  labai gražu.Aš biskį į priekį pasmalsausiu,dėl tampymo. doh.gif kaip jūs taip gražiai ištampot,jei siūlai mochera ir poliakrilas,ir tįstantys ,ir lygint negalima,skalbimo irgi bijo 30laipsnių tik,tai purkšt galima kažin patiesus tuo krakmolu,ir palikt kol išdžius,ar kaip man ją tampyt reiks ? g.gif doh.gif

nu jau krakmolo tai nedek schmoll.gif paprasciausiai sudrekini ir ant adateliu susmaigstyk istampydama, bet stipriai istempk. ir kai pilnai isdzius-tada nuimk adateles ir forma isliks mirksiukas.gif
Atsakyti
linaule thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

nu ir apkretet mane,viena dar nebaigiau,o jau kitos noriu doh.gif
o dar vienas klausimas iskilo del tos Gail skaros ,kai baigi pirma schema su vidurine akimi ar antroje schemoje ta aki -vidurine -palikti,ar ja reikia kazkaip panaikinti g.gif
Atsakyti
Carolina212ačiū,taip ir darysiu,nors bijau šito momento.
Aš be vidurinės mezgiau.
Atsakyti
as tai dariau vidurine aki ,o dabar susimasciau,kaip toliau elgtis g.gif
as irgi bijau momento,kai reikes ja tampyti,gal kokia liniuote pasiemus reikes matuoti lotuliukas.gif
Atsakyti

anika1 kaip sekasi megzti?As priartejau prie 2-ros schemos ir radau klaidu.Man niekaip nesigavo 2-ros schemos 1-ma eile suderinti su 1-ma schema,issiaiskinau po geros valandos paziurejus internetine schemos versija,o kaip Tau?
"Gail" skara
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaida777: 22 rugsėjo 2011 - 20:44