Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 5,

QUOTE(vaida777 @ 2011 09 22, 11:09)
as irgi baigineju skara Gail .Mergaites man irgi patare megzti iki 32 eiles,o po to 2-ras rastas.... g.gif,o dabar suabejojau,gal tas antras rastas ir uzbaigia tuos lapelius,ar negali taip buti?  blush2.gif

Turėtų užbaigti,ir žurnaliuky parašyta,kad paskutinį kartą 32 eile,bet ar jums sutampa,kad užbaigtų,man pirmas užsidarė,bet toliau jau nesutaps atrodo,ogal ne 32,o daugiau eilių megst?ar jūs pagal žurnalą mezgat?Nu žodžiu darbai sustojo,dar einu pažiūrėsiu,gal ką įžvelgsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anika1 @ 2011 09 22, 11:20)
Turėtų užbaigti,ir žurnaliuky parašyta,kad paskutinį kartą 32 eile,bet ar jums sutampa,kad užbaigtų,man pirmas užsidarė,bet toliau jau nesutaps atrodo,ogal ne 32,o daugiau eilių megst?ar jūs pagal žurnalą mezgat?Nu žodžiu darbai sustojo,dar einu pažiūrėsiu,gal ką įžvelgsiu mirksiukas.gif

jetau nezinau,man dar liko 1-nas lapukas numegzti,o paskiau jau baiginesiu....pritrukau siulo doh.gif ,tai teks lekti pirkti,tai negaliu mezginio uzbaigti ir paziureti kas ten gaunasi...Laukiam gal kuri zinove prisijunks ir mums paaiskins.......

Laukiam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida777 @ 2011 09 22, 11:32)
jetau nezinau,man dar liko 1-nas lapukas numegzti,o paskiau jau baiginesiu....pritrukau siulo doh.gif ,tai teks lekti pirkti,tai negaliu mezginio uzbaigti ir paziureti kas ten gaunasi...Laukiam gal kuri zinove prisijunks ir mums paaiskins.......

Laukiam  ax.gif

laukiam ax.gif ,kaip gerai būtų,kad atsilieptų,kas pagal tą žurnaliuką mezgė,siųlai su mochera tai nenorėčiau ardyt doh.gif aš nedariau tokios didelės,6lapukų pakaks.
Atsakyti
QUOTE(anika1 @ 2011 09 22, 12:30)
laukiam ax.gif ,kaip gerai būtų,kad atsilieptų,kas pagal tą žurnaliuką mezgė,siųlai su mochera tai nenorėčiau ardyt doh.gif aš nedariau tokios didelės,6lapukų pakaks.

as irgi mezgiau pagal zurnaliuko istrauka,tik motyva emiau nuo 23 iki 37 eiles,o darysiu 7 lapukus,nes 6 man atrodo maza smile.gif po piet leksiu siulu pirkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida777 @ 2011 09 22, 12:33)
as irgi mezgiau pagal zurnaliuko istrauka,tik motyva emiau nuo 23 iki 37 eiles,o darysiu 7 lapukus,nes 6 man atrodo maza  smile.gif po piet leksiu siulu pirkti  doh.gif

Gal ir aš dar vieną lapuką pamegsiu tada
Atsakyti
QUOTE(anika1 @ 2011 09 22, 12:44)
Gal ir aš dar vieną lapuką pamegsiu tada

as mezgu is 100% merino vilnos.....tai mano pirmoji skara,ziuresiu kas gausis... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida777 @ 2011 09 22, 12:48)
as mezgu is 100% merino vilnos.....tai mano pirmoji skara,ziuresiu kas gausis...  smile.gif

Mano irgi pirmoji skara thumbup.gif pirmą kartą išardžiau ir gal pusę metų padėta buvo,bet vėl susigundžiau ir jau dabar perpratau tą raštą.Pirmą kartą,kai mezgiau, tai vis sumaišydavau.
Atsakyti
QUOTE(anika1 @ 2011 09 22, 12:57)
Mano irgi pirmoji skara thumbup.gif pirmą kartą išardžiau ir gal pusę metų padėta buvo,bet vėl susigundžiau ir jau dabar perpratau tą raštą.Pirmą kartą,kai mezgiau, tai vis sumaišydavau.

man tas rastas visai nesunkus ir ta vidurine aki kazkaip nepameciau.......jauciu ta baigusi griebsiu kitos(pirmiausia mama turesiu prikalbinti nusimegzti kokia skara,nes jei atrodo,kad labai sunku) biggrin.gif
Atsakyti
As nemezgiau gail skaros, bet Haruni skaroje taip pat buvo, kad mezgant paskutine eilute lapukas neuzsidares buvo, tai as uzbaigdama (nuimdama jau nuo virbalu mezginy) sumegzdavau virsunele (3 akis i viena).. tai reziume gavosi uzbaigtas lapukas ir labai graziai ziurejosi. Taip kad siulau jums tapaty padaryti mirksiukas.gif
Atsakyti
dabar ir man jau nesudėtingas atrodo,ir įschemą mažiau žiūrėt reik,galvoju ar daryt tą lapą ar ne,nes siūlai tai labai tįstantys atrodo,o labai ilgos nenoriu
g.gif
Papildyta:
QUOTE(Carolina212 @ 2011 09 22, 13:25)
As nemezgiau gail skaros, bet Haruni skaroje taip pat buvo, kad mezgant paskutine eilute lapukas neuzsidares buvo, tai as uzbaigdama (nuimdama jau nuo virbalu mezginy) sumegzdavau virsunele (3 akis i viena).. tai reziume gavosi uzbaigtas lapukas ir labai graziai ziurejosi. Taip kad siulau jums tapaty padaryti  mirksiukas.gif

Aš irgi taip galvoju padaryt,nes po tos eilės,lygtai nesutaps.Kažin kaip kitoms ,kas mezgė gail, ar tiko ta pabaiga po 32 eilės?
Atsakyti
As dar nepabaigiau gail skaros, vis nerandu tam laiko, taip ir guli ji pas mane su 5 lapeliais. Bet atidziau paziurejau ir schema, lyg ir aisku viskas ten. kas ten jums nesigauna?
Atsakyti
reiskia dar laukiam kitu nuomoniu g.gif .Ziuriu i ta numegzta skara,tai atrodo viskas graziai uzsibaigia... ax.gif
Atsakyti