Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 5,

QUOTE(mamkaa @ 2011 09 20, 09:50)
aaagnex, pataisiau savo zinute smile.gif, dabar gerai ?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

dabar jau visai neblogai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(delfiniux @ 2011 09 20, 08:44)
Labai norėčiau šitos http://www.ravelry.c...brary/romance-6 tikriausiai mokama verysad.gif

rašo taip: This pattern was originally published as part of the Embrace the Lace Club from Woolgirl in August 2011. It will be available for download six months after the club concludes - in May/June of 2012 . Trumpai tariant, 2012 gegužį/birželį bus galima atsisiųsti aprašymą ir schemas smile.gif

Aaagnex, Winter Lilies wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 20 rugsėjo 2011 - 09:26
Gaudvile,ačiukas aciuks.gif už paaiškinimus,nes peržiūrėjau chemos neradau ax.gif o,kad paskaityt tai nedaėjo blush2.gif
Atsakyti
Va is cia issitraukiau tas winter lilies aprasyma..ten daug daug grozybiu prideta:

stebuklingas puslapis - radau kazkuriame pslp sios temos biggrin.gif

Mano Haruni
user posted image

user posted image

Mezgiau is 100% pure new unshrikable merinos wool. Kadangi matkiukyje buvo 1500 metru, tai dejau dviguba siuliuka ir darbavausi 3.5 virbalais. Bet sekanciai skarai jauciu reikes deti 3guba siula, nes vistiek 'kuda' tokia gavosi. Is pradziu bijojau kad nelaikys formos, taciau visagalis lygintuvas su garais pagelbejo nuostabiai ir turiu rezultata toky koks man patinka. Dabar nekantrauju pradeti ta puskare. Bet merginos padekit issifruoti, ka ta B raide reiskia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carolina212: 20 rugsėjo 2011 - 10:46
QUOTE(Carolina212 @ 2011 09 20, 12:32)
Va is cia issitraukiau tas winter lilies aprasyma..ten daug daug grozybiu prideta:

stebuklingas puslapis  biggrin.gif

Kaip pasakytų mano kolegė: griūk negyvas mega_shok.gif

Merginos gal kas turit nenaudojamas bent porą valandų paroje? Mielai paimčiau biggrin.gif O tai dabar skaroms laiko nebelieka, o jos tokios na tokios.............
Atsakyti
'Winter Lilies' aš mezgiau neseniai ax.gif Einu pasižiūrėt į schemą, kas ten su ženklais jums neiašku..
Atsakyti
QUOTE(Carolina212 @ 2011 09 19, 10:49)
ot greitai nunarpliojai  blink.gif  Nu, Marmaledas, likom dviese - einam ir mudvi darbuotis.
Ai dar SON prisijunge prie musu! Sveika prisijungusi prie musu  drinks_cheers.gif

Ne dviese, ne dviese biggrin.gif Kai kas dirba intensyviai su virbalais. Nuo liepos 1 d. kaip sėdau, tai va turiu: 2 Haruni, 1 Gail, 1 Frozen leaves, 1 Echo flower. Dabar darau pauzę - reikia dukrelei servetėlinę vilnelės suknytę numegzti žiemai. O po to - pirmyn! smile.gif

Beje, rekomenduoju frozen leaves mirksiukas.gif Smagiai mezgasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2011 09 20, 13:29)
'Winter Lilies' aš mezgiau neseniai  ax.gif  Einu pasižiūrėt į schemą, kas ten su ženklais jums neiašku..

o kaip fainai, kad radom mergina kuri jau mezge sita grozy!
Pasakyk, kas per velnias ta B raide pirmoje eiluteje? paskui 4, @, x.. man sitie zenkliukai neduoda ramybes..
Kaip smagu kad ir daugiau mezganciu situos grozius yra. Na nebukite slapukes ir pabendraukite-pasigirkite savo skarytemis. As tai pagalvojau ,kad puskare bus vietos salikiuko patogiau uzsideti- tai bandysiu dabar sita winter lilies.
Atsakyti
QUOTE(Carolina212 @ 2011 09 19, 22:13)
idomu dabar tie sutartiniai zenklai ka reiskia..
B - ?
4 - ?
@- ?
Langelis  paryskintas aplinkui - ?
x-?
Is pat pradziu kaip suprantu reikia ant didesniu virbalu uzmesti 307 akis laisvai, paskui pereiti ant mazesniu virbalu. paskui kazkas ten su ta B raide. Ka ji reiskia? ir paskui pagal  schema 44 eiles numegzti ir paskui nebaigtomis eilemis reikes kazkaip megzti. Bet pradziai nu ka ta B raide reiskia?  g.gif

o cia parodau kaip ta pusskare atrodo nezinancioms:
Winter Lilies

B - karoliuko vieta (aš nedėjau, nes man jie nepatinka mezginiuose. Tiesiog mezgiau gerą akį toj vietoj ir tiek.)
4 - 4 sumeztos (2 nukeltos, 2 sumegztos gerąja ir pertraukiam per 2 nukeltąsias)
@- iš 3 akių išmezgam 7 (1gera, 1užmetimas, 1g, 1u, 1g, 1u, 1g);
Langelis paryskintas aplinkui - raporto 'riba';
x- 3 sumegztos (2 nukeltos, 1 išmegzta gera ir pertraukta per nukeltąsias).

Jeigu užsidėsit tiek akių, kiek pagal schemą prašoma ir toliau megsit griežtai pagal schemą, tai ir nebaigtos eilės bus paprasta smile.gif Aprašyme yra tiksliai nurodyta kiek akių išmegzt, kada apsukt mezginį.. Aš mezgiau šiek tiek ne pagal schemą (dėjau daugiau akių ir šiek tiek daugiau kiauraraščio pamezgiau), tai man reikėjo skaičiuotis nuo centro pirmas nebaigtąsias eiles, kad centras į šoną nepavažiuotų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dahlia+++: 20 rugsėjo 2011 - 12:57
QUOTE(dahlia+++ @ 2011 09 20, 13:55)

ACIU ACIU ACIU!!! Viska supratau iki tu nebaigtu eiliu.. bet kai jas daeisiu tada ir gilinsiuosi i jas lotuliukas.gif pakolkas nesuku del ju galvos. Nes cia tikrai man 3 dienoms darbo sociai. As maciau kad ten rusiskai paaiskinimai parasyti tu zenkliuku, bet skaiciau ir nesupratau ka nori jie pasakyti. Dar karta aciu Dahlia (butum salia, gautum bucky i zanda lotuliukas.gif ). Einu padarysiu pietukus seimynai ir kibsiu i sitos pusskares mezgima clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Sutrumpintos eilės ('Winter Lilies'):
po 44 eilių ant virbalų bus 205 a.

(geroji pusė) Išmezgam 109 geras a., apsukam mezginį.
(išvirkščia pusė)13 išv., apsukam.
(geroji pusė) 12 gerųjų, 2 sumegztos kartu ("uždarom" tarpelį nuo likusios praeitos nebaigtos eilės), 5 gerosios, apsukam.
(išv. pusė) 17 išv, 2 sumegztos išv., 5 išv., apsukam.
(geroji pusė) 22 g., 2 sumegztos, 5 g., apsukam
(išv. pusė) 27 išv, 2 sumegztos išv, 5 išv., apsukam.
Ir taip mezgam, vis pailginant kiekvieną eilę 5 akim, pakol pasieksim skaros kraštus.

Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
na,mergaites kaip sekasi megzti Gail skara?as tai jau sunerimavau,nusipirkau tik 2 matkelius merino vilnos.Viena jau sumezgiau,o dar toli grazu iki normalios skaros,o dar ji eile po eiles plateja doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti