Dar karta aciu uz kantrybe ir pagalba visoms visoms begu megzti sekmes visoms mezgant
QUOTE(vaida777 @ 2011 09 19, 16:01)
Dar karta aciu uz kantrybe ir pagalba visoms visoms begu megzti sekmes visoms mezgant
Vaida777, o tu zinai kad reikia ispradziu pries pradedant megzti skara reikia ripsiuku nusimegzti is 3 akiu kelias eilutes, o tada ten surinkti akis is sonu - ziurint kiek tau reikia akiu. Bet jei skaitei visa tema, tai tikriausiai jau persiskaitei kaip prasideda skaros. O gal Gail skarai nera po 3 akis is sonu..
dar nepradejau sitos skaros, tai bijau nusikalbeti. Bet Aeolian ir Haruni skaroms bent jau taip pradejau megzti skara..kad gautusi grazus krasciukas pradzioje. Cia siaip kad nepraziolpintum del visa ko blogo parasiau.
QUOTE(Carolina212 @ 2011 09 19, 16:51)
Vaida777, o tu zinai kad reikia ispradziu pries pradedant megzti skara reikia ripsiuku nusimegzti is 3 akiu kelias eilutes, o tada ten surinkti akis is sonu - ziurint kiek tau reikia akiu. Bet jei skaitei visa tema, tai tikriausiai jau persiskaitei kaip prasideda skaros. O gal Gail skarai nera po 3 akis is sonu..
dar nepradejau sitos skaros, tai bijau nusikalbeti. Bet Aeolian ir Haruni skaroms bent jau taip pradejau megzti skara..kad gautusi grazus krasciukas pradzioje. Cia siaip kad nepraziolpintum del visa ko blogo parasiau.
aciu tau ,mergaites man paaiskino,kad krastuose turi buti po 3 akis mezgamas ripsu.Jau pradejau savo skaryte megzti,atrodo viskas gerai gaunasi
nu va baigiau ta savo Haruni skara galu gale. Isploviau ir betampydama pamaciau kad apsizioplinau ir tarp virsutiniu paciu viduriniu lapuku nepadariau to rastelio kiaurarasciu, o pavariau centrine aky iki galo, ai bet jau nebeardysiu- bus taip kaip yra.. sekanciai skarai zinosiu kaip megzt. Va taip ir buna kai su rusu kalba ale 'labai gerai draugauji'. Einam ziuret.."Moterys meluoja geriau"
gal mergaites kuri mezgat puskare WINTER LILLIES,prisijungciau ir as
QUOTE(linaule @ 2011 09 19, 21:32)
gal mergaites kuri mezgat puskare WINTER LILLIES,prisijungciau ir as
susiradau as ta puskare dabar ir labai patiko - tikrai grazi!
kaip suprantu mezgama nuo isorines puses. Tai bandau sifruotis kas ir kaip. Dar per nakty pagalvosiu, bet jauciu prisidedu prie taves linaule ir mezgam kartu sita grozy. Turiu jau 2 skaras nunarpliojusi, tai manau uzteks kolkas- reikia pabandyti kazka kito grazaus nunarplioti..
idomu dabar tie sutartiniai zenklai ka reiskia..
B - ?
4 - ?
@- ?
Langelis paryskintas aplinkui - ?
x-?
Is pat pradziu kaip suprantu reikia ant didesniu virbalu uzmesti 307 akis laisvai, paskui pereiti ant mazesniu virbalu. paskui kazkas ten su ta B raide. Ka ji reiskia? ir paskui pagal schema 44 eiles numegzti ir paskui nebaigtomis eilemis reikes kazkaip megzti. Bet pradziai nu ka ta B raide reiskia?
o cia parodau kaip ta pusskare atrodo nezinancioms:
Winter Lilies
QUOTE(Carolina212 @ 2011 09 19, 23:13)
ir manai kad ten esantys šie http://www.ravelry.c...ners/susanna-ic grožiai leis dabar ramiai miegot -sąžinės reik turėt!!!minčių jau 3mln sukasi su pageidavimas ir pan
beje,įpusėjau savo Haruni,baisiai nebuvo kap prisėst,ale jau sprindis yra(ir JAU gerai gaunasi-Jūsų dėka ),o naktis ilga prieš akis ,gal jau ryt kap nors lapelius galėsiu pradėt(ale būt faina,ad vaikai nezyztų ir leistų mezgaliot)
bet schema tik mokama? Tų Winter Lilies? Aš kol kas stengiuosi numegzt nemokamų kiek man yra gražių
Labai norėčiau šitos http://www.ravelry.c...brary/romance-6 tikriausiai mokama
aaagnex, kaip TAU sekasi megzti ta kitokia skara, na tokia kur kaip ir is triju daliu atrodo? Ar cia ne TU buvai pradejusi? gal maisau kazka
Papildyta:
mergaites, kaip jus ten tam Ravelry randat visokiu groziu, as niekaip nieko ten nerandu, ir prisiregistravau, bet nieko nesusigaudau, kaip graziu modeliuku paziureti
Papildyta:
mergaites, kaip jus ten tam Ravelry randat visokiu groziu, as niekaip nieko ten nerandu, ir prisiregistravau, bet nieko nesusigaudau, kaip graziu modeliuku paziureti
QUOTE(mamkaa @ 2011 09 20, 09:41)
aaagnex, kaip jums sekasi megzti ta kitokia skara, na tokia kur kaip ir is triju daliu atrodo? Ar cia nejus buvote pradejusi? gal maisau kazka
Papildyta:
Papildyta:
Nu negaliu skaityt, kai į mane jūs kreipiasi
Aš pradėjus, bet aš ją mezgu iš 2 dalių... Pradžioj aprašymą persiskaičiavau, o toliau jau gerai eina... Kol kas neturiu ką parodyt, nes ilgokai užtrunka ir ji yra papildomas mano mezginys
Dėl ravelry - nu gi eini ant patterns, tada į paiešką parašai ko ieškai - tarkim shawl
ir gauni daug skarų :
http://www.ravelry.c...amp;query=shawl
tik tiek, kad dauguma aprašymų ir schemų mokami, kitų tiesiog nėra
aaagnex, pataisiau savo zinute , dabar gerai ?