Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 5,

QUOTE(vaida777 @ 2011 09 19, 12:57)
svaikos paneles,ar priimsite mane i savo buri  blush2.gif  noriu suzinoti kaip mezgasi skara "Gail".Maciau saliu temeleje tokia,tai merginos patare man kreiptis i sia temele  .Mano mama panoro tokia nusimegzti,bet ir as pati gal prisijunksiu,nes reikia draugei lapkriti dovanu,tai visai nebloga dovana butu..... g.gif  Ar padesite?

Sveika prisijungus, zinoma, kad padesim, klausk kas neaisku ir bandysim pagelbet tau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida777 @ 2011 09 19, 13:57)
svaikos paneles,ar priimsite mane i savo buri  blush2.gif  noriu suzinoti kaip mezgasi skara "Gail".Maciau saliu temeleje tokia,tai merginos patare man kreiptis i sia temele  .Mano mama panoro tokia nusimegzti,bet ir as pati gal prisijunksiu,nes reikia draugei lapkriti dovanu,tai visai nebloga dovana butu..... g.gif  Ar padesite?

Vaida777, cia as parasiau,kad ateitum i sita tema, nes cia visos kartu mezgame. As dabar Hanuri mezgu skara..jau link pabaigos einu, o paskui Gail pradesiu- rytoj tikriausiai. Tai galesime kartu narplioti:) sveika prisijungusi prie musu clap.gif
Atsakyti
Jau tryse mezgam sia skara, gal dar kas prisides?
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele @ 2011 09 19, 14:11)
Sveika prisijungus, zinoma, kad padesim, klausk kas neaisku ir bandysim pagelbet tau  biggrin.gif

oi aciu aciu uz priemima ir siuloma pagalba 4u.gif
as net nezinau nuo ko pradeti sia skara ir schemutes net neturiu blush2.gif doh.gif
smagu,kad galesime kelios narplioti si grozi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaida777: 19 rugsėjo 2011 - 13:14
QUOTE(vaida777 @ 2011 09 19, 14:13)
oi aciu aciu uz priemima ir siuloma pagalba  4u.gif 
as net nezinau nuo ko pradeti sia skara ir schemutes net neturiu  blush2.gif  doh.gif
smagu,kad galesime kelios narplioti si grozi  thumbup.gif

sios temos pirmame pslp. yra 2 zinuteje parasyta Gail..paspaudi nuoroda-palauki 60 sekundziu ir parsisiunti visas Gail skaros schemutes wink.gif
Atsakyti
va cia http://knitting-club...gail-shawl.html
Atsakyti
mergos, man jau nuo mezgimo skrandi skaudet pradejo doh.gif doh.gif nei pavalgius normaliai nei ka, na bet jau nemazai nuvariau Gailos eisiu pasnaust nes akys merkiasi doh.gif
Atsakyti
Jurgitele, kiek lapeliu jau turite?
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2011 09 19, 13:19)
Jurgitele, kiek lapeliu jau turite?

5 sesta pradejau jau
Atsakyti
as esu "susipykusi su rusu kalba,kazka parsisiunciau 3 schemutes.......,stai tas eilutes spaudziau Авторские схемы: Схема 1А - правая половина | Схема 1Б - левая половина | Схема 2 - кайма ar taip? g.gif (is anksto aciu Jums uz kantrybe 4u.gif )
Atsakyti
"Gail" skara
user posted image
user posted image
Atsakyti
aciu visoms uz pagalba,o sakykit kazkin kiek reikia akiu deti ,ruosiuosi megzti merino vilnos siulais ir noriu truputi mazesnes,nei ikele mamkaa?
Mano mama pasitrauke,sake tu pirma numegzk,o as veliau mokinsiuosi,jei labai sudetinga pasirode doh.gif
Atsakyti