Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 5,

Marmaledas, ot lietuviska istraukei pslp. - o as apie sita lt kalba net nezinojau. ACIU! O del to ripso, tai manau reiktu to ripsiuko rasto, nes labai graziai ziurisi jis. Tai 3 akys is vienos puses ir 3 akys is kitos puses. Labai gerai ziurisi zinok.
Jurgitele o kaip tu issprendei ta 17 eile antra raporta...ka ten kitaip padarei, kad jau iki 27 daejai taip greitai ? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Carolina212 @ 2011 09 18, 22:44)
Marmaledas, ot lietuviska istraukei pslp.

tai kad mano kompas su deposit kur siūstis failus reik nedraugauja,tai landžiojau visur kur įmanoma,netyčia atkasiau,nors žiūrinėjau kažką kito čia,bet bele radau,o tai scemų jokių neturėjau,o tiek gražių skarų yra kad net pikta-matau,o schemų parsisiūst neina,angliškainelabai kertu,rusų-gerai,bet nelabaipatogu viską verstis,sakau-nu negi lietuvės,tokios gabios būdamos,nebus niekur aprašę-ir -vualia biggrin.gif
4u.gif nors kam gal ir aš padėjau ax.gif
vsio,darau su ripsu,nu vis 3 kartas gal nemeluos !!!
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2011 09 18, 21:54)
tai kad mano kompas su deposit kur siūstis failus reik nedraugauja,tai landžiojau visur kur įmanoma,netyčia atkasiau,nors žiūrinėjau kažką kito čia,bet bele radau,o tai scemų jokių neturėjau,o tiek gražių skarų yra kad net pikta-matau,o schemų parsisiūst neina,angliškainelabai kertu,rusų-gerai,bet nelabaipatogu viską verstis,sakau-nu negi lietuvės,tokios gabios būdamos,nebus niekur aprašę-ir -vualia  biggrin.gif
4u.gif nors kam gal ir aš padėjau  ax.gif
vsio,darau su ripsu,nu vis 3 kartas gal nemeluos !!!

Jau dabar tikrai gerai gausis. Kitaip ir buti NEGALI drinks_cheers.gif
Btinai parasyk kaip tau ten sekasi su tuo ale 'lengvuoju' skarytes variantu biggrin.gif einu paskaitineti tindi rindi dar...nors jau lygtais baigiu atkasti kas ten blogai pas mane, kur isvertei apie tuos kvadraciukus man.
Atsakyti
Na ka..GALU GALE VISKAS GAVOSI GERAI clap.gif
Rasau tokioms ale mezgejoms ekspertems kaip as..kad irgi neapsizioplintu..ten kur isverte man tuos kvadraciukus ir rombukus..ten vienur reikia sumegzti 2 akis kitur 3 akis..tai BUTINAi isigilinkit i jas, kitaip ir jums nesigaus ir susikraipys rastas. O as galvojau kad tas rombiukas ir kvadraciukas siaip nupiesti - nzn kas man galvoje susisviete doh.gif Aciu aciu aciu, kad RIMUSIA man isverte tuos kvadraciukus ir rombukus i LT kalba.
Atsakyti
viskas, pagaliau baigiau biski savo inprovizacija padariau, ir visa neblogai ziurisi, veliau pabandysiu nufotkint, dabar mastau kur cia ja pagulgyt, kad istampyt, nes vietos nelabai namuose randu tokios, kad niekam ji nemaisytu ypac suniui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele @ 2011 09 19, 07:26)
dabar mastau kur cia ja pagulgyt, kad istampyt, nes vietos nelabai namuose randu tokios, kad niekam ji nemaisytu ypac suniui  doh.gif

jeigu turit-ant dvigulės lovos.
Atsakyti
na va imetu pasirodyt, bet dar ji neistampyta, nesutvarkyta, nes lovoj mb miega po naktines. blush2.gif
user posted image
Atsakyti
ax.gif
QUOTE(Jurgitele @ 2011 09 19, 10:25)
na va imetu pasirodyt, bet dar ji neistampyta, nesutvarkyta, nes lovoj mb miega po naktines.  blush2.gif
user posted image

gražu,
aš tai dvi iš karto mezgu, šita ir dar Ginko. kai baigsiu pasirodysiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo son: 19 rugsėjo 2011 - 09:12
QUOTE(Jurgitele @ 2011 09 19, 09:25)
na va imetu pasirodyt, bet dar ji neistampyta, nesutvarkyta, nes lovoj mb miega po naktines.  blush2.gif

ot greitai nunarpliojai blink.gif Nu, Marmaledas, likom dviese - einam ir mudvi darbuotis.
Ai dar SON prisijunge prie musu! Sveika prisijungusi prie musu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Carolina212 @ 2011 09 19, 09:49)
ot greitai nunarpliojai  blink.gif  Nu, Marmaledas, likom dviese - einam ir mudvi darbuotis.
Ai dar SON prisijunge prie musu! Sveika prisijungusi prie musu  drinks_cheers.gif

aga stengiuosi, uztai namuose visur bardakas dabar pradejau Gail skara.... tai vel visa siuluose paskendusi smile.gif tai ir Jums jau nedaug liko bigsmile.gif
Atsakyti
svaikos paneles,ar priimsite mane i savo buri blush2.gif noriu suzinoti kaip mezgasi skara "Gail".Maciau saliu temeleje tokia,tai merginos patare man kreiptis i sia temele .Mano mama panoro tokia nusimegzti,bet ir as pati gal prisijunksiu,nes reikia draugei lapkriti dovanu,tai visai nebloga dovana butu..... g.gif Ar padesite?
Atsakyti
As dabar irgi mezgu Gail. turiu jau 5 lapelius, darysiu kokiu 8 lapeliu, kazin nebus per didele g.gif g.gif
As ja mezgu su vidurine akim, man taip graziau, nes bandziau taip kaip schemoje be vidurines akies, tai man labai negrazu tos skyles dideles.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamkaa: 19 rugsėjo 2011 - 13:11