Įkraunama...
Įkraunama...

Turistavimas su palapinėmis

Beje, nemazai informacijos apie Platelius stai cia:
http://www.supermama...?showtopic=6162

4u.gif
Atsakyti
Mes praėjusią vasarą prie Vištyčio ežero kempinge Pušelė atostogavom, miegojom palapinėse, o mažasis vos perlipęs pirmuosius metus buvo. Jokių problemų. Labai geras kempingas, priėjimas prie ežero, daug smėlio, dušai, kavinė, žodžiu, viskas thumbup.gif O Plateliai irgi geras ežeriukas, tik ten vanduo vėsokas, bet jei šilta vasara. O trijų metų vaikas - tai jau drimba, su toku bet kur galima važiuoti. Šiaip jeigu tiek daug baimių kyla, gal geriau gyventi viešbutyje 4u.gif
Atsakyti
P.S. sumaišiau kempingą, mes buvom ne Pušelėj, o Viktorijoj, jie ten šalia, bet Viktorija geresnis biggrin.gif
Atsakyti
Mano tėtis su buvusiais kursiokais, su kuriais mokėsi Ukrainoj, turi labai gražią tradiciją kiekvieną vasarą su šeimomis susitikti. Viskas vyksta dvi dienas, nakvynė palapinėse. Kai buvau maža, o ir pauglė, važiuodavau į tuos susitikimus. Ir tikrai būdavo labai smagu. O veiksmo vieta kasmet yra Varėnos rajonas, turistavietė šalia Burokaraisčio ežero. Šiaip netoliese ir nameliai yra, galima išsinuomoti. Vieta ir ežeras man patiko, gamta super graži, aš ten mėgdavau važiuot ir kiti maži vaikai mėgdavo lotuliukas.gif
Atsakyti
Mums patiko čia - galima tiek su palapinėmis, tiek kemperiuose ar nameliuose, labai tvarkingi wc (dušai - už papildomą mokestį, su žetonais). Su vaiku - idealu. Tiesa, kainos ne pačios pigiausios...
Atsakyti
Labas poilsiautojos 4u.gif Mes su seimyna ir draugais taip pat visada lekiam į Vitrūną su palapinėm. Man ten thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O kas dėl vaikų, tai 3 metų lelius jau didelis ir svarankiškas, tai nematau jokios bėdos. Mes su mazge nuo metukų su palapinėm keliaujam ir jokio vargo. Dabar dukrai 3,5 metų, tai net minties nekyla, kad ji per maža atostogaut. Taigi abejojančios tik pirmyn!
Atsakyti
Sakykit mamytes jau keliavusios su beibiais,noretume pakeliaut su 9men.mazium,bet labai jau traukia su palapinem...Ant ko vaikas miega palapinej,pripuciamo ciuzinio,ar dar ant ko???Aciu
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2006 06 01, 22:52)
Sakykit mamytes jau keliavusios su beibiais,noretume pakeliaut su 9men.mazium,bet labai jau traukia su palapinem...Ant ko vaikas miega palapinej,pripuciamo ciuzinio,ar dar ant ko???Aciu

Mes vežėmės čiužinį iš lovytės. Patys miegojome ant porolono, kuris apvilktas gobelenu (turime tokį pasigaminę thumbup.gif daiktas).
Papildyta:
QUOTE(XMamaX @ 2006 05 22, 16:29)
Sveiki keliauninkai,

Aš norėjau paklausti apie palapines. Man reikia geros 4-ietės palapinės, neperlyjančios. Gal galėtumėte kur galėčiau nusipirkti Vilniuje ir į ką reikia atkreipti dėmesį. Palapinių parduotuvėse yra, tačiau nežinau pagal ką reikėtų išsirinkti.

Pasiskaitinėk čia ir dar čia gal rasi naudingos info mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziulyte: 02 birželio 2006 - 09:15
[quote=ziulyte,2006 06 02, 10:13]
Mes vežėmės čiužinį iš lovytės. Patys miegojome ant porolono, kuris apvilktas gobelenu (turime tokį pasigaminę thumbup.gif daiktas).
Papildyta:

Sveika,vaikiukui apie ciuzini is lovytes ir as galvojau,bet va mintis,paralonas su gobelenu patiems tai super ideja...Gal gali placiau apie si daikta>Mane domintu kokie ismatavimai jusiskio,kokio storio pirkot paralona(gal ir kainyte pameni),ar patys siuvot aptraukima is gobeleno?Kiek isejo mazdaug bendra kaina?Labai aciu...
Mes jau 2kartus nusvilom pirkdami ciuzinius pripuciamus,tai 3karto nebenorim rizikuoti,tai sis variantas butu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,jei galima,prasyciau i AZ atsakyma.Labai labai dekinga.
Atsakyti
[quote=juratike13,2006 06 03, 11:35]
[quote=ziulyte,2006 06 02, 10:13]
Papildyta:

Sveika,vaikiukui apie ciuzini is lovytes ir as galvojau,bet va mintis,paralonas su gobelenu patiems tai super ideja...Gal gali placiau apie si daikta>Mane domintu kokie ismatavimai jusiskio,kokio storio pirkot paralona(gal ir kainyte pameni),ar patys siuvot aptraukima is gobeleno?Kiek isejo mazdaug bendra kaina?Labai aciu...
Mes jau 2kartus nusvilom pirkdami ciuzinius pripuciamus,tai 3karto nebenorim rizikuoti,tai sis variantas butu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,jei galima,prasyciau i AZ atsakyma.Labai labai dekinga.
[/quote]
Mes pirkome 5 cm storio 1,5x2,00 poroloną. Jis buvo atpjautas iš tokio diiiiiidelio kubiko (kažkur garažiukuose tarp Panerių ir Naugarduko gatvių). Gobeleną siuvome patys, nes buvo likę atraižų. Kaina su gobelenu apie 100 Lt (buvo prieš kokius 5 metus, dabar tikėtina bus didesnė). Nepirkite storesnio, nes labai sunku suvynioti ar sulenkti - niekur netelpa. Realiai užtektų ir 4 cm, nes ant šito miegi kaip nuosdavoje lovoje. Aš negaliu miegoti ant pripičiamų - skauda nugarą. Šis variantas labai gera išeitis, kai turi pakanakami vietos automobilyje. Jei ne - nusipirkome dar ir savaime pripučiamus čiužinėlius, skirtus alpinistams. jie minkšti ir nedideli, bet jų kaina labai nedraugiškas. Už vieną mokėjome apie 150 Lt ir tai buvo tik visutinis variantas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aumiga @ 2006 06 09, 14:52)
O kur yra Vitrūna?  g.gif  Gal gali smulkiau papasakoti, mes ieškome vietelės pastovyklauti savaitgaliui su vaikais... 4u.gif

Žvilgtelk čia gal pasidarys aiškiau
Atsakyti
iskart isvaziavus is palangos link sventosios yra senasis kempingas... ten labai nesiulau... salygos tragiskos schmoll.gif tai buvo pats pirmas kempingas kur buvau kada apsistojus tai ir nezinojau kaip turi buti, bet kai ta pacia vasara nuvaziavau prie ezeru tai supratau tikraja tiesa mirksiukas.gif jai nuo praeitos vasaros neparemontavo tai... g.gif
Atsakyti