QUOTE(Moonte @ 2015 01 29, 14:02)
Tai kas jusu tevyne turi apginti? Kas uz ja privalo lieti krauja? AR Tevyne, jusus avastis jums yra vertybe?
Jus mosuojate kaip skuduru savo nuomone, suprask sventenybe, bet i klausimus, neatsakote, nuomones neturite?
Jus mosuojate kaip skuduru savo nuomone, suprask sventenybe, bet i klausimus, neatsakote, nuomones neturite?
argi dar neatsakiau? na dar sykį rašau, tik ne aš ir ne mano vaikai, kam rūpi tėvynė, tegul lieja kraują, aš gyvenu tik vieną kartą, man rųpi mano gyvenimas

o pomidorai čia smailikuose dėl ko nupaišyti pasimėtymui - krepšinį sužaisti?

QUOTE(Moonte @ 2015 01 29, 14:17)
Rasiau kad ir supuvusio pagaileciau. Tad savo padekas palikite sau, neverta jus jo NEVERTA.
Na kaip as puikiai pazistu viena is cituojamu, todel manau, kad jusu veiksmai cituojamuju dalyviu atzvilgiu, bent jau vieno asmens atzvigliu yra amoralus, nes istraukti is konteksto, ir pritemti iki jusu norimu isvadu.
I klausimus jums uzduotus atsakyti per sunku? Lengviau manipuliuoti kitu, pries eile metu parasytomis mintimis? Neva savo nuomones turetoja.
Viliuosi, kad nevisi yra mankurtai, be sazines ir vertybiu.
Cia vel gi jusu, problemos ne mano. Man asmeniskai, vienodai su kuo diskutuoju, neidomi nei oponento lytis, nei amzius, nei statusas, SVARBIOS JO DEKLARUOJAMOS MINTYS itema. I kurias as ir oponuoju.
Na kaip as puikiai pazistu viena is cituojamu, todel manau, kad jusu veiksmai cituojamuju dalyviu atzvilgiu, bent jau vieno asmens atzvigliu yra amoralus, nes istraukti is konteksto, ir pritemti iki jusu norimu isvadu.
I klausimus jums uzduotus atsakyti per sunku? Lengviau manipuliuoti kitu, pries eile metu parasytomis mintimis? Neva savo nuomones turetoja.
Viliuosi, kad nevisi yra mankurtai, be sazines ir vertybiu.
Cia vel gi jusu, problemos ne mano. Man asmeniskai, vienodai su kuo diskutuoju, neidomi nei oponento lytis, nei amzius, nei statusas, SVARBIOS JO DEKLARUOJAMOS MINTYS itema. I kurias as ir oponuoju.
taigi ta viena cituojamoji ir yra ta pati tik kitu nicu, ania?

iš kokio dar konteksto, kažkas skaito tarp eilučių, aš matau tik tai kas juodu ant balto parašyta ir savaip neperfrazuoju svetimos nuomonės

QUOTE(Moonte @ 2015 01 29, 14:34)
Pagaliau, geriau mirti garbinai, nei gyventi kaip sliuzas.
Papildyta:
Isyankar gi skleis putlerio gerbeju idologija - gelbekit savo sikna.
Papildyta:
Isyankar gi skleis putlerio gerbeju idologija - gelbekit savo sikna.
mirti? na gal dar pagyvenkim, kad ir šliužai naudingi padarai

QUOTE(adrija @ 2015 01 29, 14:34)
ne tas žodis