Įkraunama...
Įkraunama...

Kariuomenė

QUOTE(Moonte @ 2015 01 29, 14:02)
Tai kas jusu tevyne turi apginti? Kas uz ja privalo lieti krauja? AR Tevyne, jusus avastis jums yra vertybe?

Jus mosuojate kaip skuduru savo nuomone, suprask sventenybe, bet i klausimus, neatsakote, nuomones neturite?

argi dar neatsakiau? na dar sykį rašau, tik ne aš ir ne mano vaikai, kam rūpi tėvynė, tegul lieja kraują, aš gyvenu tik vieną kartą, man rųpi mano gyvenimas bigsmile.gif

o pomidorai čia smailikuose dėl ko nupaišyti pasimėtymui - krepšinį sužaisti? lotuliukas.gif

QUOTE(Moonte @ 2015 01 29, 14:17)
Rasiau kad ir supuvusio pagaileciau. Tad savo padekas palikite sau, neverta jus jo NEVERTA.

Na kaip as puikiai pazistu viena is cituojamu, todel manau, kad jusu veiksmai cituojamuju dalyviu atzvilgiu, bent jau vieno asmens atzvigliu yra amoralus, nes istraukti is konteksto, ir pritemti iki jusu norimu isvadu.

I klausimus jums uzduotus atsakyti per sunku? Lengviau manipuliuoti kitu, pries eile metu parasytomis mintimis? Neva savo nuomones turetoja.

Viliuosi, kad nevisi yra mankurtai, be sazines ir vertybiu.

Cia vel gi jusu, problemos ne mano. Man asmeniskai, vienodai su kuo diskutuoju, neidomi nei oponento lytis, nei amzius, nei statusas, SVARBIOS JO DEKLARUOJAMOS MINTYS itema. I kurias as ir oponuoju.

taigi ta viena cituojamoji ir yra ta pati tik kitu nicu, ania? biggrin.gif
iš kokio dar konteksto, kažkas skaito tarp eilučių, aš matau tik tai kas juodu ant balto parašyta ir savaip neperfrazuoju svetimos nuomonės cool.gif ko gero neskaitėt prieš eilę metų parašytų mano minčių, gal tuomet lengviau būti įkąsti biggrin.gif

QUOTE(Moonte @ 2015 01 29, 14:34)
Pagaliau, geriau mirti garbinai, nei gyventi kaip sliuzas.
Papildyta:
Isyankar gi skleis putlerio gerbeju idologija - gelbekit savo sikna.

mirti? na gal dar pagyvenkim, kad ir šliužai naudingi padarai lotuliukas.gif

QUOTE(adrija @ 2015 01 29, 14:34)
Tai ,kad neidomios man jos ideologijos biggrin.gif Tegu putojasi,kiek nori lotuliukas.gif

ne tas žodis doh.gif aršumas nesvietiškas, jau tikrai kariuomenėj vieta garantuota mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2015 01 29, 16:10)
Žavinga, tobulai sekate Užkalnio paruoštuke Latvių gatvės komentatoriams, žr. 1, 3 ir 5 punktus: 
"1. Kam jūs tiems Vakarams reikalingi: praskolinti, alkani ir emigravę. Niekas jūsų negins (supykusi žmona išeinančiam vyrui: „tu manai, kam nors būsi reikalingas? Niekam tavęs nereikia storo, seno ir pliko“).

2. Amerika jau po karo žadėjo Lietuvą vaduoti, taip ir neišvadavo, tai ir NATO negins (puikiai veikia: „žadėjo vesti, bet tik pasiniurkė ir nevedė; visi vyrai kiaulės“). Nesvaikit.

3. Tą jūsų Lietuvą užims viena rusų divizija per 48 valandas, ir joks aljansas nepadės.

4. Rusija jums net negrasina, tai nuo ko ginsitės?

5. Šito karo paprastiems žmonėms nereikia, jūs visi būsite tik patrankų mėsa (nes pusės šimtmečio sovietinės okupacijos ir trėmimų reikėjo paprastam žmogui; be to, kai ateina Rusijos kariuomenė, jie šaudo ne kulkomis ir sviediniais, o saldainiais ir gėlėmis).

6. Yra juk ir diplomatinės priemonės, ar bandė su Putinu kas nors bent derėtis? Svarbu visiškai ignoruoti visas praeities patirtis ir pamokas ir žiebti tiesiai iš lygiagrečios realybės.

7. Rusija niekada nėra nieko užpuolusi, užtat JAV visame pasaulyje vykdo agresiją ir pavergia tautas (neleiskite, kad geram teiginiui sutrukdytų tiesa; atsipalaiduokite nuo faktų ir pajusite tikrąją laisvę).

8. Iš vienos sąjungos bėgome, į kitą pasiprašėme (galima pridurti, kad į ES įstojome už skalbiamuosius miltelius, o štai JAV okupuos visai nemokamai). Vienos okupacijos atsikratėme, dabar kitos patys ieškome.

9. Patys leisite tas bazes, ir bus pirmieji taikiniai Rusijos raketoms. Nereikia Maskvos erzinti, ir nieko blogo nebus, o kai patys šunyčiai kiauksi ant dramblio, tai ir prisikviečia bėdą.

10. Tai dabar kai bus NATO bazės, galėsit gėjų paradus organizuoti (kadangi visur, kur tik atsiranda NATO kariuomenė, pradeda vykti seksualinių mažumų eitynės, prasideda paleistuvystės, ir po kurio laiko prasideda net šokiai ir skamba užsienietiška muzika). Pageidautina dar ką nors parašyti apie „europederastus“.

11. Ameriką valdo žydai, ir ši konfrontacija naudinga jiems (šitas teiginys taip pat nėra su niekuo susijęs, bet žydus reikia paminėti bet kuriuo atveju, nes suveikia puikiai ir įtikina, kad JAV tikrai nori kažko blogo).

12. Jums išplautos smegenys, pasidomėkite istorija ir viską suprasite. Siūlymas „pasidomėkite“ yra elegantiškas būdas pasakyti, kad pašnekovas nieko neišmano."
http://www.lrytas.lt/komentarai/i-pagalba-...ailiams.htm?p=2

Toliau tęsite papunkčiui, ar kaip?

thumbup.gif thumbup.gif taikliai.Taikliau nebuna.
Papildyta:
QUOTE(ogista @ 2015 01 29, 20:48)
rūpi  aršumas nesvietiškas, jau tikrai kariuomenėj vieta garantuota mirksiukas.gif

Kurrrr?? biggrin.gif Jus juokaujat?Tokiu atveju ji viena pirmuju dingtu is karo zonos,tik sniuras liktu lotuliukas.gif lotuliukas.gif O visas patriotiskums emigruotu is paskos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ogista @ 2015 01 29, 20:48)
argi dar neatsakiau? na dar sykį rašau, tik ne aš ir ne mano vaikai, kam rūpi tėvynė, tegul lieja kraują, aš gyvenu tik vieną kartą, man rųpi mano gyvenimas bigsmile.gif

o pomidorai čia smailikuose dėl ko  nupaišyti pasimėtymui - krepšinį sužaisti?  lotuliukas.gif
taigi ta viena cituojamoji ir yra ta pati  tik kitu nicu, ania?  biggrin.gif
iš kokio dar konteksto, kažkas skaito tarp eilučių, aš matau tik tai kas juodu ant balto parašyta ir savaip neperfrazuoju svetimos nuomonės cool.gif  ko gero neskaitėt prieš eilę metų parašytų mano minčių, gal tuomet lengviau būti įkąsti biggrin.gif
mirti? na gal dar pagyvenkim, kad ir šliužai naudingi padarai lotuliukas.gif
ne tas žodis doh.gif  aršumas nesvietiškas, jau tikrai kariuomenėj vieta garantuota mirksiukas.gif

Puiku, tai kodel pikstama, kad tamstos pozicija vadinama mankurtizmu?
Siaip, nuo to ir pradedama degraduoti. Pirma nurasoma i balasta Tevyne, nes yra vartotojiskas i ja poziuris, ka ji man dave, vietoj to, ka as jai daviau. Veliau gimine, tevai, vaikai. Sveikinu, pirmas zingstnis padarytas link degradacijos.
Cia panasu su Biliuno istorija apie rogutes...

As smailiku nematau, ir ju pati nededu, nes tai yra spamas.

Nespreskite apie zmones vadovaujantis savo sugedimo laipsniu. due drops yra ne vienus metus SM diskutuojantis nikas, cia tamstos problema kad cituojate niko mintis kurio net nepazinojote ir nesidomejote jo vertybemis.

Ania, jusu ziniai, jusu izivalgos yra SUJEKTYVIOS, vien todel, kad jus nepazinojote due drops, savo isvedziojimais dergiate doro Lietuvos piliecio varda, sukteidami jam savo mankurtizuota poriuri.

Nesusireiksminkit taip, jus is esmes esate beveidis nikas, rasantis savo mintis, kuriom as nepritariu, nes jos yra mankurtizmo visuomeneje skatinimas. Ko ir siekia Putlerio salininkai.

Sliuziai zmogiskam pavidale niekada nebuvo ir nebus naudingi, dvasinis issigimimas niekada nebus norma.

Arsumas per garsiai pasakyta, tai NEPAKATUMAS MANKURTIZMUI, PARAZITAVIMUI KITO SASKAITA. Nemanau kad mano vieta kariuomeneje, bet manau, kad mano pareiga neleisti plisti SM mankurtizmo, putinizmo idejoms.

Papildyta:
QUOTE(adrija @ 2015 01 29, 21:03)
Kurrrr?? biggrin.gif Jus juokaujat?Tokiu atveju ji viena pirmuju dingtu is karo zonos,tik sniuras liktu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif O visas patriotiskums emigruotu is paskos lotuliukas.gif

RAUDONA SILKE.
Apgailetina, kai striuka argumentu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 29 sausio 2015 - 20:11
QUOTE(adrija @ 2015 01 29, 20:03)
Kurrrr?? biggrin.gif Jus juokaujat?Tokiu atveju ji viena pirmuju dingtu is karo zonos,tik sniuras liktu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif O visas patriotiskums emigruotu is paskos lotuliukas.gif

rimtesnio diskutovo ar kaip ten jį įvardint .. nebuvau sutikus, tuoj apsižliumbsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Moonte @ 2015 01 29, 20:05)
Puiku, tai kodel pikstama, kad tamstos pozicija vadinama mankurtizmu?
Siaip, nuo to ir pradedama degraduoti. Pirma nurasoma i balasta Tevyne, nes yra vartotojiskas i ja poziuris, ka ji man dave, vietoj to, ka as jai daviau. Veliau gimine, tevai, vaikai. Sveikinu, pirmas zingstnis padarytas link degradacijos.
Cia panasu su Biliuno istorija apie rogutes...

As smailiku nematau, ir ju pati nededu, nes tai yra spamas.

Nespreskite apie zmones vadovaujantis savo sugedimo laipsniu. due drops yra ne vienus metus SM diskutuojantis nikas, cia tamstos problema kad cituojate niko mintis kurio net nepazinojote ir nesidomejote jo vertybemis.

Ania, jusu ziniai, jusu izivalgos yra SUJEKTYVIOS, vien todel, kad jus nepazinojote due drops, savo isvedziojimais dergiate doro Lituvos pileicio varda, sukteidami jam savo poriuri.

Nesusireiksminkit taip, jus is esmes esate beveidis nikas, rasantis savo mintis, kuriom as nepritariu, nes jos yra mankurtizmo skatinimas.

Sliuziai zmogiskam pavidale niekada nebuvo ir nebus naudingi, dvasinis issigimimas niekada nebus norma.

Arsumas per garsiai apsakyta, tai NEPAKATUMAS MANKURTIZMUI, PARAZITAVIMUI KITO SASKAITA. Nemanau kad mano vieta kariuomeneje, bet manau, kad mano pareiga neleisti plisti SM mankurtizmo, putinizmo idejoms.

vau, turbūt ponia, oj tikrai ponia, supratau jau, dirba tam tikroj vietoj doh.gif
susikonspektavau, nes emigracijoj man pravers kitiems proto įkrėsti lotuliukas.gif kokie nenaudėliai, pabėgo, išvažiavo, paliko tėvynę ir nesiruošia grįžti biggrin.gif o gal mažu sugrįžtų visas milijonas tėvynės ginti, tai bent būtų tūkstantmečio įvykis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ogista @ 2015 01 29, 21:15)
rimtesnio diskutovo ar kaip ten jį įvardint .. nebuvau sutikus, tuoj apsižliumbsiu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
vau, turbūt ponia, oj tikrai ponia, supratau jau,  dirba tam tikroj vietoj doh.gif 
susikonspektavau, nes emigracijoj man pravers kitiems proto įkrėsti lotuliukas.gif kokie nenaudėliai, pabėgo, išvažiavo, paliko tėvynę ir nesiruošia grįžti biggrin.gif o gal mažu sugrįžtų visas milijonas tėvynės ginti, tai bent būtų tūkstantmečio įvykis doh.gif

Cia jus diskutuotoja? Argumentacijos is tamstos nulis, negebat argumentuotai pagrisi savo pozicijos, vien sapaliones - mano nuomone, nera argumentu.

Ania, jau suskaiciuota, jau suprato nuotoliniu budu kur dirbama. Dieva zi kokia kulturingoji, kaukes nukrenta ir aciu dievui.

Jusu ziniai emigracija nera blogai. Kad zmones emigruoja nieko blogo. Ne veiksmas yra problema, o INTENCIJOS kodel sis veiksmas yra atliekamas. Va jusu intencijos yra slykscios ir pasibjauretinos, nes pagristos vertybiu degradacija. Karuse puikiausiai grafiskai, vaizdziai - Maslou pirmamidziu pagalba tai pagrinde.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 29 sausio 2015 - 20:25
QUOTE(Isyankar @ 2015 01 29, 13:27)
Kam ją ginti? Galėtų savanoriškai padaryti kokia Švedijos ar Norvegijos nuosavybe, gal bent kiek geriau būtų gyventi.

Tai kas kelia Lietuvos grėsmę- nežada Lietuvos atidavinėti nei Švedijai nei Norvegijai. Ji norėtų priglobti Lietuvą sau. o jūs atiduotumėte savo Tėvynę vilkams sudraskyti vien dėl to, kad čia nėra tokio komforto sąlygų kaip Švedijoje. Tai menkas lobis būtumėte ir gerovės valstybėse, tik akmuo ant kaklo, nelaukiamas ir netrokštamas. Ant svetimo gero nutūpti didelio proto nereikia. O susikurti gerovę, ją apginti- čia jau kitas lygmuo, ne kiekvienam tai pasiekiama ir suvokiama.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2015 01 29, 20:22)
Cia jus diskutuotoja? Argumentacijos is tamstos nulis, negebat argumentuotai pagrisi savo pozicijos, vien sapaliones - mano nuomone, nera argumentu.

Ania, jau suskaiciuota, jau suprato nuotoliniu budu kur dirbama. Dieva zi kokia kulturingoji, kaukes nukrenta ir aciu dievui.

Jusu ziniai emigracija nera blogai. Kad zmones emigruoja nieko blogo. Ne veiksmas yra problema, o INTENCIJOS  kodel sis veiksmas yra atliekamas. Va jusu intencijos yra slykscios ir pasibjauretinos, nes pagristos vertybiu degradacija. Karuse puikiausiai grafiskai, vaizdziai - Maslou pirmamidziu pagalba tai pagrinde.

Wau, kaip draskotės,o kur tamstos sūnus ar tik ne iš Lietuvėlės pabėgęs, drąsu tamstai taip kalbėti, pažiūrėčiau kaip prašnekėtumėt, kai sūnų karan paimtų......
Aš čia paprastai taip be argumentų ir be iiiilgo rašymo......
Papildyta:
QUOTE(ogista @ 2015 01 29, 19:48)

.

Jūs su ja nesiginčykite ji jau tokia visur ir visada su savo argumentais pervargusi moteriškė,aš jums pritariu drinks_cheers.gif Skaitėm su su savo šeima ir kilo tokia mintis parašyti mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(adrija @ 2015 01 29, 20:03)

Šunys kurie loja yra bailiai drinks_cheers.gif Tik kitus piūdo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niuna: 02 vasario 2015 - 12:44
QUOTE(Niuna @ 2015 02 02, 13:51)
Wau, kaip draskotės,o kur tamstos sūnus ar tik ne iš Lietuvėlės pabėgęs, drąsu tamstai taip kalbėti, pažiūrėčiau kaip prašnekėtumėt, kai sūnų karan paimtų......
Papildyta:
Jūs su ja nesiginčykite ji jau tokia visur ir visada su savo argumentais pervargusi moteriškė,aš jums pritariu drinks_cheers.gif Skaitėm su su savo šeima ir kilo tokia mintis parašyti mirksiukas.gif

Papildyta:

Šunys kurie loja yra bailiai drinks_cheers.gif Tik kitus piūdo
drinks_cheers.gif

O kaip su tokiu kaip jus sunumis ir dukromis?
Ir kuo tai susije su tema?
Savo izvalgas taikote tik kitiem? Jos puikiai tinka ir tamstos chamiskam nesidraskymui apibudinti.
Atsakyti
QUOTE(Niuna @ 2015 02 02, 12:51)

Šunys kurie loja yra bailiai drinks_cheers.gif Tik kitus piūdo drinks_cheers.gif

..oj.. aš ir nesiginčiju, man juokingi jos pliurpalizmai, tikrai kad pervargusi ponia biggrin.gif
kaip ten sako --duok durniui kelią>va ir duodu, lai argumentuoja kiek spėko turi bigsmile.gif
neduok sviete man tokią marčią turėti doh.gif lotuliukas.gif

jeigu į temą, tai ukrainietės motinos stengiasi iš visų jėgų slėpti ir neleisti savo sūnų į kariuomenę, aš už tai, mano nuomone šiandien tai beprasmės mirtys bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ogista @ 2015 02 02, 20:51)
..oj.. aš ir nesiginčiju, man juokingi jos pliurpalizmai, tikrai kad pervargusi ponia biggrin.gif
kaip ten sako --duok durniui kelią>va ir duodu, lai argumentuoja kiek spėko turi bigsmile.gif
neduok sviete man tokią marčią turėti doh.gif  lotuliukas.gif

jeigu į temą, tai ukrainietės motinos stengiasi iš visų jėgų slėpti ir neleisti savo sūnų į kariuomenę, aš už tai, mano nuomone šiandien tai beprasmės mirtys  bigsmile.gif

Niekada netekeciau uz mankurtu atzalos. Niekas neduos garantiju, kad nesusirgsi. Nes mankurtai, ju isauginti vaikai nera patikimi, nes jie lygiai taip pat pasielgs kaip ir su Tevyne, su artimu savo, jei jis nustos tenkinti juju lukescius, taps nasta - nusigres.

As didziuojuosi savo vyru, kuris 1991 metais sausio 13 diena stovejo prie boksto. Lygiai taip pat didziuojuosi savo sunenais, sunumi - civiliais seimos nariais vyrais, kurie visi yra savanoriai. O keli ju profesionalus karininkai, kurie samoningai pasirinko sita profesija.

Ko tiketis is tokiu sutverimu kuriem garbe, orumas yra tuscias garsas. Nes tos savokos neatsiejama su TEVYNE, TEVAI, NAMAI - ZMOGAUS-ASMENYBES SAVASTIS.
Apgailetina mankurtizacija ir dvasine degradacija.

Galimai, tokio mastymo zmones savo vaikus mokys ne tik dvasines, bet ir kuniskosios prostitucijos, barteriniai mainai apmokant uz tai kunu, ar vertybem, kad uztikrintu savo apgailetina vergiska gyvasti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 02 vasario 2015 - 20:44
QUOTE(ogista @ 2015 02 02, 19:51)
jeigu į temą, tai ukrainietės motinos stengiasi iš visų jėgų slėpti ir neleisti savo sūnų į kariuomenę, aš už tai, mano nuomone šiandien tai beprasmės mirtys  bigsmile.gif

jūsų nuomone prasmingiau atsiduoti svetimos šalies bepročio malonei ir tarnaut kaip okupantas svetimoje kariuomenėje? Sulindus į šiaudus, pavojus nepraeina, na ir kas kad minutę apie jį galima pamiršti.
rosieja ties Ukraina nesustos, ji sustos tik tada, kai bus sustabdyta. Ką tada darysite, slėpsitės nuo pareigos ginti Tėvynę? Kam jūs tokie reikalingi, ant kitų gero į dangų jojantys???
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.1001 @ 2015 02 02, 21:45)
2006 metais užduotas kvailas klausimas, dabar nebe toks ir kvailas.
Ką tai reiškia?
Tai reišia, kad bėgant metams, žmonės neprotingėja..

Na ne visiem duota suvokti. V. Suvorovo mintis.
"Kas nemaitina savo armijos-maitina svetima".
Atsakyti